7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
کیموس
-
@mitra-ism-rahmani در کیموس گفته است:
سلام
این تست را ببینید
گزینه ۴ چرا درسته من متوجه اش نمیشم
ممنون میشم توضیح بدین
@تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@همیارسلام
حرکات کرمی دوازدهه(روده باریک) به حجم و ترکیب شیمیایی کیموس بستگی داره
زمانی که حجم مشخصی از کیموس با ترکیب شیمیایی خاصی (بسته به حجم کیموس و ترکیبب شیمیایی) وارد دوازدهه میشه
گیرنده های مکانیکی و شیمایی موجود در دوازدهه بسته به اینکه حجم کیموس و ترکیب شیمیاییش چی جوری باشه با همون تناسب تحریک میشن و پیامو میبرن به بصل النخاع ، بصل لانخاع با ارسال پیام الکتریکی از طریق نورون ها و شبکه عصبی موجود در زیرمخاط و لایه ماهیچه ای باعث تحریک ماهیچه و انقباضات اون و در نتیجه حرکات کرمی روده باریک شروع میشه
امیدوارم متوجه شده باشی -
سلام
این تست را ببینید
ممنون میشم توضیح بدین
@همیارسلام فکر کنم اینطوره که
محل ترکیب صفرا و کیموس که روده باریکه و منظورش این بوده که ورود کیموس باعث حرکات کرمی میشه چون کیموس نباشه که حرکت کرمی انجام نمی شه و وقتی اومد گیرنده ها تحریک میشن و حرکت کرمی رخ میده -
سلام
ببین میتراجان
حرکات کرمی نقش اصلیشوپ پیش بردن کیموس تو لوله گوارشه درسته؟
خب پس بصورت ایده آل بایدجایی باشن که کیموس هست
حالامحل ترکیب صفراباکیموس تو دوازدهه هست بنابراین گیرنده های فیزیکی وشیمیایی موجب افزایش حرکات کرمی تو دوازدهه میشن که بخش اول روده باریکه نه معده!
اصاچنین زمانی معده خالی میشه ودلیلی برای افزایش حرکات کرمی توش نیست بلکه باخالی شدن معده حرکات کرمیشم تموم میشن -
@mitra-ism-rahmani
-
ابوالفضل ریسی ببینید گفته حرکات کرمی معده نه روده
-
مهشید حسن زاده 0 خب بله عزیزم ولی ببین سوال اینو درست گرفته
-
@mitra-ism-rahmani
چه جاذاب,,,
سوال منم شد -
@mitra-ism-rahmani عاهافهمیدم درست گرفته چون درموقع عبورموادازپیلور این گیرنده هاباعث افزایش حرکات کرمی تومعده میشن(توهمون لحظه)که اصاتومتن کتابم هست ابتدا مقدار کمی کیموس ازپیلوررد میشه بعدحرکات کرمی ازبالای معده %(#ff0000)[شدت میگیرن وموج انقباضی محکمی به سمت پیلور میاد] وبه تدریج مقداربیشتری کیموس وارددوازدهه میشه.
خب تواین زمان اگه بخوایم درنظربگیریم درواقع گزینه چهارمم درست درمیاد -
مهشید حسن زاده 0 ممنونم
-
@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم عزیز
-
ابوالفضل ریسی ببینید گفته حرکات کرمی معده نه روده
عه چرا من ندیدم
سوال خودمم شد -
سلام
این تست را ببینید
ممنون میشم توضیح بدین
@همیارسلام
حرکات کرمی دوازدهه(روده باریک) به حجم و ترکیب شیمیایی کیموس بستگی داره
زمانی که حجم مشخصی از کیموس با ترکیب شیمیایی خاصی (بسته به حجم کیموس و ترکیبب شیمیایی) وارد دوازدهه میشه
گیرنده های مکانیکی و شیمایی موجود در دوازدهه بسته به اینکه حجم کیموس و ترکیب شیمیاییش چی جوری باشه با همون تناسب تحریک میشن و پیامو میبرن به بصل النخاع ، بصل لانخاع با ارسال پیام الکتریکی از طریق نورون ها و شبکه عصبی موجود در زیرمخاط و لایه ماهیچه ای باعث تحریک ماهیچه و انقباضات اون و در نتیجه حرکات کرمی روده باریک شروع میشه
امیدوارم متوجه شده باشی -
mehranmirzaei خیلی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم
مرسی -
mehranmirzaei خیلی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم
مرسیخواهش میکنم