●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan :dizzy: :dizzy:
-
سلام دوستان خوبید؟
دوستان من تاپیک رو زدم ولی میخوام کپی کنم مطالب قبلی رو کلا تاپیک کلش کپی میشه😐
هر کاری میکنم نمیشه
کسی میتونه کمکم کنه؟ یا کلا نکات قبلی رو نزارم؟@sania-andiravan سلام تنها راهش اینه ناظم یا ادمین پستای تحلیل این تاپیکو منتقل کنه اونجا. وگر نه خودمون نمیتونیم.
لطفا لینکشو بزارین منم پیداش کنم.
همه نکات اینجارو میخواین ببرین اونجا؟ مگه نباید برای هر فصل یا هر گفتار تاپیک جدید زده بشه که دسترسی راحت تر باشه؟ -
@sania-andiravan سلام تنها راهش اینه ناظم یا ادمین پستای تحلیل این تاپیکو منتقل کنه اونجا. وگر نه خودمون نمیتونیم.
همه نکات اینجارو میخواین ببرین اونجا؟ مگه نباید برای هر فصل یا هر گفتار تاپیک جدید زده بشه که دسترسی راحت تر باشه؟ -
@sania-andiravan سلام تنها راهش اینه ناظم یا ادمین پستای تحلیل این تاپیکو منتقل کنه اونجا. وگر نه خودمون نمیتونیم.
سلام دوستان خوبید؟
دوستان من تاپیک رو زدم ولی میخوام کپی کنم مطالب قبلی رو کلا تاپیک کلش کپی میشه😐
هر کاری میکنم نمیشه
کسی میتونه کمکم کنه؟ یا کلا نکات قبلی رو نزارم؟ -
Amir 6 سلام
نه کپی میکنم اما بعدش یهویی کل تاپیک کپی میشه
حتی اسم تاپیک هم کپی میشه☹️
هر کاری میکنم نمیشه خیلی اذیت میکنه😐 -
Amir 6 برای فصل 2 هست اگر اشتباه نکنم؟
البته بگم من فصل اول و فصل 3 اون ویدئو های اول دیدم فصل 2 رو خوب بلد نیستم -
Amir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
@sania-andiravan
بله
الان میدونین که چطور باید مدار سری از موازی رو تشخیص داد؟🤔اگه انشعاب و گره نداشته باشه و پشت سر هم بسته شده باشن سریه
-
Amir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
@sania-andiravan
بله
الان میدونین که چطور باید مدار سری از موازی رو تشخیص داد؟🤔اگه انشعاب و گره نداشته باشه و پشت سر هم بسته شده باشن سریه
-
سلام بچه ها من دیشب نتونستم بیام تاپیک رو هم گم کردم اگه میشه منشنم کنید یا لینک رو اینجا بزارید ممنون ازتون🙏
Amir 6
@sania-Andiravan