Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیر ذره بین️️:زیست 2 فصل 6
-
@sania-andiravan اره منم نکته ی جدیدی ندارم
-
لنف بخاطر منافذی که داره برای پخش کردن سرطان عالی هستش
جهش می تواند باعث تجزیه پروتئین های پدال ترمز شود پس سلول سرطانی ممکنه به وجود بیاد
در شکل هم اول زیر مخاط دوم مخاط سوم لایه ماهیچه ای و چهارم لایه بیرونی درگیر سرطان می شود
البته تو تستی گفت در مرحله اول مخاط هم درگیره میتونیم درست بگیریم اما لایه بیرونی و ماهیچه ای اصلا درست نیست -
@sania-andiravan در مرحله ی اول یاخته های سرطانی به همان بافتی که حضور دارند حمله میکنند
در مرحله ی دوم در بافت گسترش میابد و اندازه اش بزرگ میشود اینجا لایه ها و بافت های بیشتری را درگیر میکند ولی هنوز به دستگاه های لنفی مجاور خود راه پیدا نکرده است -
@sania-andiravan در زیر ذره بین️️:زیست 2 فصل 6 گفته است:
سلام شب بخیر
1_ملانوما متاستاز بالایی دارد
2_ملانوما دارای سلول های رنگ دانه دار=ملانوسیت (دارای ملانین)
3_در سلول هایی که سرطانی می شوند آنتی ژن های سطحی شان تغییر می کند:ملانوسیت ها4_نواحی شایع لیپوما= دست بازو ارنج کمر شانه
کتاب میگه که در این تومور (لیپوما)سلول های چربی تکثیر شده و توده سلولی ایجاد می کند پس = توده سلولی اینجا یک سلول جانوری هستش
و همه چیز هایی که در سلول جانوری هست رو در این تومور می بینیم. -
@sania-andiravan
۱.توده سرطانی موجود در شکل مربوط به روده است.ساختار روده از خارج به داخل شامل لایه های 1.پیوندی(که درشکل نیست)2.ماهیچه طولی3.ماهیچه حلقوی4.زیرمخاط و5.مخاط است.
۲.لازمه متاستاز تهاجم به بافت های اطراف است.یعنی برای متاستاز ابتدا باید تهاجم موضعی صورت بگیرد.(البته تومور های خود غدد لنفی و عروق خونی برای متاستاز،به تهاجم موضعی نیاز ندارد.)
۳.در گره های لفنی،به طور قطع یاخته های سرطانی(تومور بدخیم)وجود دارند؛چون یاخته های خوش خیم توانایی دگرنشینی(متاستاز)با ورود خون و لنف را ندارند و درون بافت محدود می شوند.
۴.درمبارزه با یاخته های سرطانی لنفوسیت های T،یاخته های کشنده طبیعی و درشت خوار ها نقش اصلی را دارند.
۵.در یاخته های سرطانی ،وقوع چرخه ی یاخته ای به صورت نامنظم انجام می شود. -
@sania-andiravan نه اگه دوستان هم نکاتشون تموم شده من یه تست آماده کردم بزارم؟
-
atena abolhasani واس من که تمومه
اره حتما بزار مرسی️ -
خب یه تست آسون بزنیم -
atena abolhasani سلام دو
-
atena abolhasani
به نظرم 2 میشه
البته گزینه 3 ریزش مو بخاطر شیمی درمانی هست؟ -
atena abolhasani
گ2؟ -
atena abolhasani در زیر ذره بین️️:زیست 2 فصل 6 گفته است: