فیزیک دوازدهم فصل4
-
سلام دوستان میشه این سوالو حل کنید برام ممنونم
جواب گزینه3همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم
-
سلام. کوتاه ترین طول موج مریی بالمر میشه از 6 به 2. چون از 7 به 2 میشه فرابنفش و دیگه مریی نیست. کوتاه ترین طول موج فرابنفش بالمر هم میشه از بینهایت به 2. حساب کنید طول موج مرییش به دست میاد 450 و طول موج فرابنفش بدست میاد 400.
-
جواب گزینه3همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
Amir Kazemi 0 اووو راس میگی من اشتباه حل کردم اصن
-
الان درستش میکنم
-
سلام. کوتاه ترین طول موج مریی بالمر میشه از 6 به 2. چون از 7 به 2 میشه فرابنفش و دیگه مریی نیست. کوتاه ترین طول موج فرابنفش بالمر هم میشه از بینهایت به 2. حساب کنید طول موج مرییش به دست میاد 450 و طول موج فرابنفش بدست میاد 400.
Amir Kazemi 0 چرا 6؟ از کجا فهمیدید باید از 6 به 2 باشه؟من متوجه نمیشم
-
Arefe Heydari در فیزیک دوازدهم فصل4 گفته است:
توی خود کتاب رشته های مرئی رو که گفته ...توضیح داده از 6 به 2....
وخب راه حل روهم اون دوستمون توی اولین پست جواب دادن بهتون
بازم اگه خواستین بگین بازم براتون توضیح بدم -
سلام لطفا برای منشن کردن بیشتر دقت کنید
تعداد منشن ها که زیاد میشه نوتیف ها زیاد میره واسه بچه ها و ممکنه یه سری پیام های مهم گم بشن
هم تجربیا رو منشن کردید هم ریاضیا رو هم دوازدهم هم یازدهم
خب ببینید سوالتون مربوط به چ رشته یا چ سالی هست همون رو منشن کنید
یا مثلا هم دانش آموزان آلاء منشن شدن هم نظام جدید خب الان همه نظام جدیدن یه گروه رو هم منشن کنید کافیه
برای بچه های راه ابریشم هم همینطور
ممنونم
Arefe Heydari -
Arefe Heydari
سلام دوست آلایی
لطفا اگر جواب سوالتون رو گرفتید فرم تاپیک رو تغییر بدید.
خیلی ممنون