باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
سلامی دوباره «جواب سلام واجبه
»
امروز سه ساعت ونیم مطالعه ریاضی
بچه یه سوال شما برای درس فارسی چه کتاب کمک درسی را استفاده کردید یا میخواهید بخرید من میخوام از صفر شروع کنم چه پیشنهادی دارید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید@فرناز-مقیمی سلام
من چندجا که مشاورین معرفی منبع داشتن رو دیدم
موضوعی های نشر الگو رو معرفی کرده بودن -
سلامی دوباره «جواب سلام واجبه
»
امروز سه ساعت ونیم مطالعه ریاضی
بچه یه سوال شما برای درس فارسی چه کتاب کمک درسی را استفاده کردید یا میخواهید بخرید من میخوام از صفر شروع کنم چه پیشنهادی دارید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید@فرناز-مقیمی
سلام عزیزم
ببخشید که من نبودم یک مشکلی برایم پیش آمده بود. ببین برای درس فارشی من چهارتا کتاب آقای سبطی از نشر دریافت رو خریدم. یکی قرابت یکی دیگه آرایه یکی دیگه قلمرو زبانی و یکی هم املا
خیلی عالیه درسنامه کامل و تمارین پیچیده رو به سادگی حل می کنه
امیدوارم کمکت کنه -
لطفا اگه جای دیگه ای هست برای گزارش به منم بگید چونکه من زیاد تو الا دور نمیزنم و همه تایپک هارو چک نمیکنم
@فرناز-مقیمی https://forum.alaatv.com/topic/31360/گزارش-مطالعه-بچه-های-همخوانی?_=1619982980696
اینجا هستش
اخر هفته ام خود ادمین بررسی میکنن و مشاوره میدن -
@فرناز-مقیمی https://forum.alaatv.com/topic/31360/گزارش-مطالعه-بچه-های-همخوانی?_=1619982980696
اینجا هستش
اخر هفته ام خود ادمین بررسی میکنن و مشاوره میدن -
لطفا اگه جای دیگه ای هست برای گزارش به منم بگید چونکه من زیاد تو الا دور نمیزنم و همه تایپک هارو چک نمیکنم
@فرناز-مقیمی سلام عزیزم ما داریم تو تایپیک بچه های همخوانی گزارش میدیم ببخشید پیامتو ندیدم زودتر جواب بدم
-
سلام منم وارد بازیتون کنید
-
سلام منم وارد بازیتون کنید
amir Barsam سلام منظورتون تایپیک بچه های همخوانیه؟
پست اول رو که بخونید اونجا همه چی توضیح داده
ما هر شب گزارش میدیم که چقدر مطالعه داشتیم یعنی ساعت مطالعمون رو به همراه تعداد تست هامون رو اعلام میکنیم ادمین تایپیک به طور کامل توضیح دادن و اخر هر هفته هم گزارش هامون توسط رومیصا خانم تحلیل میشه
شما هم اگه میخواین میتونین اونجا گزارش بدین
@فرناز-مقیمی ببخشید اگه اسپم شد⚘
-
ما هر شب گزارش میدیم که چقدر مطالعه داشتیم یعنی ساعت مطالعمون رو به همراه تعداد تست هامون رو اعلام میکنیم ادمین تایپیک به طور کامل توضیح دادن و اخر هر هفته هم گزارش هامون توسط رومیصا خانم تحلیل میشه
atena abolhasani باش فدات
-
@فرناز-مقیمی سلام عزیزم ما داریم تو تایپیک بچه های همخوانی گزارش میدیم ببخشید پیامتو ندیدم زودتر جواب بدم
atena abolhasani سلام خیلی ممنون که خبر دادید
-
atena abolhasani اشکال نداره دیگه فکر نکنم کسی اینجا گزارش بده
-
atena abolhasani سلام خیلی ممنون که خبر دادید
@فرناز-مقیمی
-
atena abolhasani اشکال نداره دیگه فکر نکنم کسی اینجا گزارش بده
@فرناز-مقیمی سلام چرا ؟؟؟؟
اخه هنوز خیلی ها هستن می خواهند اینجا اعلام کنن من خودم به شخصه دوست دارم اینجا اعلام کنم اونور خیلی شلوغه -
اخه هنوز خیلی ها هستن می خواهند اینجا اعلام کنن من خودم به شخصه دوست دارم اینجا اعلام کنم اونور خیلی شلوغهMobina Amandadi 0 فعلا دارم فیلم تدریس نگاه میکنم امروز ۲تا فیلم نگاه کردم .
۲ساعت هم ریاضی خوندم
۳۹تا تست ریاضی هم زدم -
اخه هنوز خیلی ها هستن می خواهند اینجا اعلام کنن من خودم به شخصه دوست دارم اینجا اعلام کنم اونور خیلی شلوغهMobina Amandadi 0 سلام عزیزم هر جور میل خودته میتونی گزارش بدی