تثبیت کربن
-
@sara-haghighatrad
این گیاه تک لپه ای هست و میتونه گیاه C4 در نظر گرفته شه
گیاهان C4 هم در یاخته های میانبرگ میتونن کربن رو بصورت ترکیب 4 کربنه تثبیت کنن که در این صورت روبیکو نقشی تو تثبیت کربن نداره -
@sara-haghighatrad در تثبیت کربن گفته است:
سلام دوستان
میشه گزینه یک این تست رو بگید چرا غلطه ؟

سلول D غلاف آوندیه و ترکیب چهار کربنه توی میانبرگ ساخته میشه
-
-
@sara-haghighatrad
این گیاه تک لپه ای هست و میتونه گیاه C4 در نظر گرفته شه
گیاهان C4 هم در یاخته های میانبرگ میتونن کربن رو بصورت ترکیب 4 کربنه تثبیت کنن که در این صورت روبیکو نقشی تو تثبیت کربن نداره -
سلام دوستان

بنظرم بازم دلیلش همونه که این میتونه C4 باشه و تثبیت اولیه بدون روبیسکو هم انجام بده
-
@sara-haghighatrad
خواهش میکنم -
سلام دوستان

بنظرم بازم دلیلش همونه که این میتونه C4 باشه و تثبیت اولیه بدون روبیسکو هم انجام بده
Bio
ببخشید یه سوال برام پیش اومده
میگیم تو گیاه c4 کالوین تو غلاف آوندی انجام میشه و تو میانبرگم اون اسید ۴ کربنه ایجاد میشه
حالا اصن کاری به اینا نداشته باشم اون یاخته های نگهبان که فتو کننده بودن چی میشن؟ فتو میکنند؟یعنی تو اونجام کالوین داریم؟ -
Bio
میگیم تو گیاه c4 کالوین تو غلاف آوندی انجام میشه و تو میانبرگم اون اسید ۴ کربنه ایجاد میشه
حالا اصن کاری به اینا نداشته باشم اون یاخته های نگهبان که فتو کننده بودن چی میشن؟ فتو میکنند؟یعنی تو اونجام کالوین داریم؟@sara-haghighatrad در تثبیت کربن گفته است:
Bio
حالا اصن کاری به اینا نداشته باشم اون یاخته های نگهبان که فتو کننده بودن چی میشن؟ فتو میکنند؟یعنی تو اونجام کالوین داریم؟کالوین همه جا هست حتی میانبرگ
-
Bio
حالا اصن کاری به اینا نداشته باشم اون یاخته های نگهبان که فتو کننده بودن چی میشن؟ فتو میکنند؟یعنی تو اونجام کالوین داریم؟کالوین همه جا هست حتی میانبرگ
-
Bio
یعنی اگ تست بگه در میانبرگ گیاهان c4 کالوین انجام میشه درسته؟😶توی کلروپلاست ها انجام میشه
حالا بنظرتون میانبرگ کلروپلاست نداره؟ -
Bio
چرا داره😶
پس یعنی توی گیاه c4 هم در میانبرگ هم در غلاف کالوین داریم؟
پس اونی که میگیم نمدونم اسیده تو میانبرگ تشکیل میشه و بعد میره غلاف کالوین میده چیه
ببخشید هی سوال میپرسم یه ذره گیج شدم😶@sara-haghighatrad در تثبیت کربن گفته است:
Bio
چرا داره😶
پس اونی که میگیم نمدونم اسیده تو میانبرگ تشکیل میشه و بعد میره غلاف کالوین میده چیه
ببخشید هی سوال میپرسم یه ذره گیج شدم😶اونم هست
یه نکته کلی اینه
توی گیاهان C3-C4 و CAM اون تنفس حالت عادی و معمولی دیده میشه -
Bio
چرا داره😶
ببخشید هی سوال میپرسم یه ذره گیج شدم😶اونم هست
یه نکته کلی اینه
توی گیاهان C3-C4 و CAM اون تنفس حالت عادی و معمولی دیده میشه