سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
شیمی دهم فصل3
-
-
ریحانه جهانگیری 888 ) با افزایش فشار میزان انحلال پذیری گاز ها در آب زیاد میشه ی نکته اینه که باید از صفر شروع شه چون وقتی فشار نباشه گاز ها هم انحلال پذیری تو آب ندارن
پس گزینه 3
889 ) گزینه 1 و 2 درستن
گزینه 3 هم درسته چون آب هم قطبی هست انحلال پذیری NO در آب بیشتره
گزینه 4 غلطه چون نمودار خطی هست با دوبرابر شدن فشار انحلال پذیریش هم دو برابر میشه
تو فشار 5 و 10 اتمسفر محاسبه کن درست در میاد -
ریحانه جهانگیری
890) میزان انحلال پذیری گاز ها در آب به دو عامل بستگی داره
الف ) قطبی بودن : همون جمله معروف شبیه شبیه را در خود حل میکنه
ب ) جرم و حجم مولکولی : هرچه حجم و جرم مولکول های گازی بیشتر باشه امکان ایجاد نیرو های بین مولکولی قوی تری با آب داره
بر این اساس مقایسشون میشه
CO2 >NO >O2 >N2