حل حد و 2 جواب مختلف
-
سلام
یه سوالی چند وقته ذهنمو بدجور درگیر کرده
تا حالا شده یه حدی حل کنین و یه جوابی بدست بیارین و تو گزینه ها نباشه
بعد یه بار دیگه با یه روش مختلف حل کنین و تو گزینه ها باشه؟
من تو بعضی از سوال های این اتفاق واسم میفته و خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ کسی پاسخ گو نیست چرا. شما علتشو میدونین؟
ممنون میشم توضیح بدین
و اینکه این اتفاق هم برای هم ارزی ها رخ میده هم برای معادلاتی که غیر هم ارزی حل میکنم
مثلا سوال 40
من اول تغییر متغییر رفتم و بعد برنولی
میشه بگین چرا جواب 0 درست نیست؟
دانش-آموزان-آلاء همیار راهنما-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی تجربیا ریاضیا
-
سلام
من تو بعضی از سوال های این اتفاق واسم میفته و خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ کسی پاسخ گو نیست چرا. شما علتشو میدونین؟
ممنون میشم توضیح بدین
و اینکه این اتفاق هم برای هم ارزی ها رخ میده هم برای معادلاتی که غیر هم ارزی حل میکنم
مثلا سوال 40
دانش-آموزان-آلاء همیار راهنما-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی تجربیا ریاضیا
-
-
سلام دوست عزیز دو مورد هست که شاید ندونین شایدم بدونین هر هم ارزی شرایط استفاده خودشو داره و دوما هم این سوال مربوط به نظام قدیم هست ولی خب اگر میخواین حل کنین اینطوریه شما اول مخرج مشترک میکنین بعدش ۰/۰ تولید میشه اگر هوپیتال بلدین با هوپیتال وگرنه با رفع ابهام کردن حل میکنین جواب هم میشه منفی یک دوم
-
سلام دوست عزیز دو مورد هست که شاید ندونین شایدم بدونین هر هم ارزی شرایط استفاده خودشو داره و دوما هم این سوال مربوط به نظام قدیم هست ولی خب اگر میخواین حل کنین اینطوریه شما اول مخرج مشترک میکنین بعدش ۰/۰ تولید میشه اگر هوپیتال بلدین با هوپیتال وگرنه با رفع ابهام کردن حل میکنین جواب هم میشه منفی یک دوم
سلام ممنون
یک توضیح میتونین بدید؟
هم ارزی ها چه شرایطی دارن؟ مگه فقط شرطشون این نیست که به سمت 0 باشن؟ مگه چه شروط دیگه ای دارن؟
ممنون میشم توضیح بدید
-
دانش-آموزان-آلاء جدا هیچ کدومتون نمی دونست؟
-
سلام
ممنون میشم توضیح بدین
مثلا سوال 40
amirmohammad shakeri
دوست عزیز سلام
استفاده از هر هم ارزی شرایط خاص خودشو داره
هم ارزی که ما به اسم برنولی واسه روش تستی توی دبیرستان استفاده ميکنيم در واقع دو جمله اولی بسط مک لورن هستش با توجه به شرایط مسيله تا جمله مورد نیاز مینویسیم(مثلا توی این مسیله تا جمله سوم کافیه!) (واسه همين طراح صفر رو در گزینه ها نذاشته.)
(شاید واستون سوال پیش بیاد که چرا فقط دو جمله اولش رو به شما معرفی میکنن؟) جواب اینه چون توي نظام جديد همون دو جمله کار ما رو اکثر مواقع راه ميندازه
اما توي این تست بهتر هستش که ما مخرج مشترک بگيریم و بعد با هوپيتال(HOP) جواب نهایی(1/2-) رو به دست بیاریم
ولی من واست با استفاده از بسط مک لورن هم جواب رو محاسبه کردم.
مببع تمام حرف های من کتاب آدامز قسمت صور مبهم هستش.
(R. Adams, C. Essex - Calculus - Single Variable-Pearson)
اینم از جواب:
-
amirmohammad shakeri
دوست عزیز سلام
استفاده از هر هم ارزی شرایط خاص خودشو داره
هم ارزی که ما به اسم برنولی واسه روش تستی توی دبیرستان استفاده ميکنيم در واقع دو جمله اولی بسط مک لورن هستش با توجه به شرایط مسيله تا جمله مورد نیاز مینویسیم(مثلا توی این مسیله تا جمله سوم کافیه!) (واسه همين طراح صفر رو در گزینه ها نذاشته.)
(شاید واستون سوال پیش بیاد که چرا فقط دو جمله اولش رو به شما معرفی میکنن؟) جواب اینه چون توي نظام جديد همون دو جمله کار ما رو اکثر مواقع راه ميندازه
اما توي این تست بهتر هستش که ما مخرج مشترک بگيریم و بعد با هوپيتال(HOP) جواب نهایی(1/2-) رو به دست بیاریم
ولی من واست با استفاده از بسط مک لورن هم جواب رو محاسبه کردم.
مببع تمام حرف های من کتاب آدامز قسمت صور مبهم هستش.
(R. Adams, C. Essex - Calculus - Single Variable-Pearson)
اینم از جواب:
سلام خسته نباشید خیلی ممنون برای پاسخ گویی دیگه داشتم ناامید میشدم
بی زحمت چنتا سوال :
- شرایط هر هم ارزی چیه که بهش اشاره کردید؟
2.من از کجا میتونم بفهمم شرایط مسئله رو تا منطبقش کنم با هم ارزی؟
-
از کجا بفهمم چه زمانی باید از هم ارزی برنولی تا جمله 2 استفاده کنم؟
-
استاد ثابتی توی کارگاه نکته و تست یازدهم توی یکی از تست ها گفتن که " اگر با هم ارزی سوال رو حل کردی و در ادامه به صفر برخوردی اون روش کنسله و باید یه کار دیگه کنی ". منظور استاد همینه؟ یعنی هر وقت با برنولی به صفر رسیدم و توی گزینه ها نبود یعنی باید یه روش دیگه برم؟
چونکه توی اون سوال استاد جواب 0 ای که حاصل شد توی صورت یه کسر بود و مشکلی نداشت ولی استاد گفتن باید از یه روش دیگه استفاده شه
5.حد مگه جزء مباحث جبر و algebra نیست؟ یا جزء مباحث دیفرانسیل هست؟ چون دیدم نوشتین calculus یکم موضوع واسم جذاب شد
-
سلام خسته نباشید خیلی ممنون برای پاسخ گویی دیگه داشتم ناامید میشدم
بی زحمت چنتا سوال :
- شرایط هر هم ارزی چیه که بهش اشاره کردید؟
2.من از کجا میتونم بفهمم شرایط مسئله رو تا منطبقش کنم با هم ارزی؟
-
از کجا بفهمم چه زمانی باید از هم ارزی برنولی تا جمله 2 استفاده کنم؟
-
استاد ثابتی توی کارگاه نکته و تست یازدهم توی یکی از تست ها گفتن که " اگر با هم ارزی سوال رو حل کردی و در ادامه به صفر برخوردی اون روش کنسله و باید یه کار دیگه کنی ". منظور استاد همینه؟ یعنی هر وقت با برنولی به صفر رسیدم و توی گزینه ها نبود یعنی باید یه روش دیگه برم؟
چونکه توی اون سوال استاد جواب 0 ای که حاصل شد توی صورت یه کسر بود و مشکلی نداشت ولی استاد گفتن باید از یه روش دیگه استفاده شه
5.حد مگه جزء مباحث جبر و algebra نیست؟ یا جزء مباحث دیفرانسیل هست؟ چون دیدم نوشتین calculus یکم موضوع واسم جذاب شد
amirmohammad shakeri
دوست عزیز مجددا سلام
در واقع جواب چهار سوال شما به صورت زیر هستش:
ما هر موقع از هم ارزی استفاده کردیم و به قول استاد ثابتی با ساده کاری به صفر رسیدیم حتما باید از روش دیگه ای سوال رو حل کنیم.(لیست تمام هم ارزی هایی که مورد نیاز ما هستن رو واستون میفرستم و در همین حد کافیه!)در مورد سوال آخر هم بگم که توی فصل کاربرد مشتق این کتاب بسطی که خدمتتون فرستادم توضیح داده شده و صور مبهم هم اگه اشتباه نکنم جزء همین فصل هستش.
-
amirmohammad shakeri
دوست عزیز مجددا سلام
در واقع جواب چهار سوال شما به صورت زیر هستش:
ما هر موقع از هم ارزی استفاده کردیم و به قول استاد ثابتی با ساده کاری به صفر رسیدیم حتما باید از روش دیگه ای سوال رو حل کنیم.(لیست تمام هم ارزی هایی که مورد نیاز ما هستن رو واستون میفرستم و در همین حد کافیه!)در مورد سوال آخر هم بگم که توی فصل کاربرد مشتق این کتاب بسطی که خدمتتون فرستادم توضیح داده شده و صور مبهم هم اگه اشتباه نکنم جزء همین فصل هستش.
-
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا
این مفید ترین تاپیکی هست من زدم تا حالا و توش خیلی نتایج خوبی هست
احتمال زیاد میدونین ولی خوندن دوبارشون بازم فایده داره