اصل لوشاتلیه😶
-
Shahedeh Raiespour
گفته مورد اول و سوم درسته🌸Shahedeh Raiespour
نظرتون چیه؟ -
Shahedeh Raiespour
نظرتون چیه؟@sara-haghighatrad سر سرعتش درگیرم هنوز میشه لطف کنی پاسخشو بفرستی شاید یچیزی دستگیرمون شد🤔
-
@sara-haghighatrad سر سرعتش درگیرم هنوز میشه لطف کنی پاسخشو بفرستی شاید یچیزی دستگیرمون شد🤔
Shahedeh Raiespour
بفرمایید

-
Shahedeh Raiespour
بفرمایید

Shahedeh Raiespour
و اینکه یه چیزی نوشته درباره k وQ میشه اونم برام توضیح بدید و مقایسه این دو تا چجوریه ؟
چون تویه سوال دیگم بهش بر خوردم -
Shahedeh Raiespour
بفرمایید

@sara-haghighatrad اهان اوکی شدم ببینید وقتی مایع خالصی رو به تعادل اضافه میکنیم نقشی توی جابه جایی تعادل نداره مگر اینکه اب باشه وقتی آب اضافه میکنیم باعث میشیم که غلظت هر ۳ تا گونه ای که داشتیم کاهش پیدا بکنه از طرفی توی فصل اول دوازدهم خوندیم که آمونیاک یک باز ضعیف هستش و به مقدار کمی توی آب یونیده میشه و در نتیجه غلظت یون هایی که ایجاد کرده از غلظت خود آمونیاک موجود توی محلول باز ضعیف کم تره و این قضیه باعث میشه که وقتی آب اضافه کنیم غلظت یون هایی که توی محلول بودن نسبت به خود آمونیاک موجود تو محلول بیشتر کم بشه خوب..غلظتشون چون کم تر شده در جهت رفت پیش میره ولی نمیتونه کاملا تعادلو به حالت اولیه برگردونه پس غلظتشون همچنان نسبت به حالت اولیه کم تره
-
Shahedeh Raiespour
بفرمایید

@sara-haghighatrad چون غلظتاشونم کم شده پس سرعت هاهم کم میشن میدونیم که سرعت با غلظت رابطه مستقیم داره
-
Shahedeh Raiespour
و اینکه یه چیزی نوشته درباره k وQ میشه اونم برام توضیح بدید و مقایسه این دو تا چجوریه ؟
چون تویه سوال دیگم بهش بر خوردم@sara-haghighatrad ما kرو تو کتابمون داریم که هست حاصل ضرب غلظت تعادلی فراورده ها بر روی غلظت تعادلی واکنش دهنده خوب؟
وقتی غلظتا کم میشن صورت کسر kهم کم میشه ولی تو کتاب ما اصلا حرفی از Qنشده -
@sara-haghighatrad اهان اوکی شدم ببینید وقتی مایع خالصی رو به تعادل اضافه میکنیم نقشی توی جابه جایی تعادل نداره مگر اینکه اب باشه وقتی آب اضافه میکنیم باعث میشیم که غلظت هر ۳ تا گونه ای که داشتیم کاهش پیدا بکنه از طرفی توی فصل اول دوازدهم خوندیم که آمونیاک یک باز ضعیف هستش و به مقدار کمی توی آب یونیده میشه و در نتیجه غلظت یون هایی که ایجاد کرده از غلظت خود آمونیاک موجود توی محلول باز ضعیف کم تره و این قضیه باعث میشه که وقتی آب اضافه کنیم غلظت یون هایی که توی محلول بودن نسبت به خود آمونیاک موجود تو محلول بیشتر کم بشه خوب..غلظتشون چون کم تر شده در جهت رفت پیش میره ولی نمیتونه کاملا تعادلو به حالت اولیه برگردونه پس غلظتشون همچنان نسبت به حالت اولیه کم تره
Shahedeh Raiespour
ایول ممنونم عالی بود 🌸🌸🌸 -
@sara-haghighatrad ما kرو تو کتابمون داریم که هست حاصل ضرب غلظت تعادلی فراورده ها بر روی غلظت تعادلی واکنش دهنده خوب؟
وقتی غلظتا کم میشن صورت کسر kهم کم میشه ولی تو کتاب ما اصلا حرفی از QنشدهShahedeh Raiespour
ببینید من الان یه تاپیک میزنم تگتون میکنم یه سوال در مورد همینه هر موقع فرصت داشتین لطفا یه نگاهی بهش بندازید🌸 -
Shahedeh Raiespour
ببینید من الان یه تاپیک میزنم تگتون میکنم یه سوال در مورد همینه هر موقع فرصت داشتین لطفا یه نگاهی بهش بندازید🌸@sara-haghighatrad باشه حتما😊🌹
-
@sara-haghighatrad باشه حتما😊🌹
Shahedeh Raiespour
ببخشید نمیتونم اون تاپیک تگتون کنم ببینید یه تاپیک هست اسمش رابطه ی kوQ ببینید پیداش میکنید🌸 -
Shahedeh Raiespour
ببخشید نمیتونم اون تاپیک تگتون کنم ببینید یه تاپیک هست اسمش رابطه ی kوQ ببینید پیداش میکنید🌸@sara-haghighatrad دیدمش😊
-
@sara-haghighatrad دیدمش😊
Shahedeh Raiespour
ممنونم🌸