خلاصه ی فیزیک 1 (=
-
:sparkles: بسم الله الرحمن الرحیم:sparkles:
سلام دوستان......وقت بخیر:blossom:
این پی دی اف خلاصه ی تمام فصلاو مطالب فیزیک1 هست...:star-struck:فیزیک 1
فصل به فصل نکاتش جداشده...و اول نکات توصیفی نوشته شده و سپس جمع بندی کلی فرمولا:star-struck: :star-struck:
اضافه کنم ک این جزوه خلاصه نویسی هست واین یعنی اینکه هر نکته ی تستیِ اضافه ای توش نیست و جمع بندی نکات مهم و کلی هست...
افرادی که قبلا یه دور کامل کتاب رو خوانده باشن الان میتونن با مرور و یادآوری این نکات دوباره خودشونو برای کنکور اماده کنند:flexed_biceps_light_skin_tone:
نکات جمع بندی معلما و کتاب تست هایی که خوندم میباشد:/
امیدوارم که براتون مفید باشه وکمکتون کنه:smiling_face_with_halo:
ریاضیا دوازدهم
تجربیا شماهاهم میتونید استفاده کنید..فقط فصل ترمودینامیک رو بچه های ریاضی اضافه تر دارن و نیازی نیست که شما بخونین(=
دهم یازدهم شماهم میتونین استفاده کنین=)
همتتون بلند و موفقیت هاتون روزافزون
پ.ن: ببخشید اگه یکم دستخط کج و ماکج هست....دیگه بعد از یکسال مجازی درس خوندن باید عادت کرده باشیم هردستخطی رو بخونیم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
انتقادات و پیشنهادات برای جزوه های بعدی پذیرفته میشود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: -
فصل به فصل نکاتش جداشده...و اول نکات توصیفی نوشته شده و سپس جمع بندی کلی فرمولا:star-struck: :star-struck:
اضافه کنم ک این جزوه خلاصه نویسی هست واین یعنی اینکه هر نکته ی تستیِ اضافه ای توش نیست و جمع بندی نکات مهم و کلی هست...
افرادی که قبلا یه دور کامل کتاب رو خوانده باشن الان میتونن با مرور و یادآوری این نکات دوباره خودشونو برای کنکور اماده کنند:flexed_biceps_light_skin_tone:
ریاضیا دوازدهم
تجربیا شماهاهم میتونید استفاده کنید..فقط فصل ترمودینامیک رو بچه های ریاضی اضافه تر دارن و نیازی نیست که شما بخونین(=
پ.ن: ببخشید اگه یکم دستخط کج و ماکج هست....دیگه بعد از یکسال مجازی درس خوندن باید عادت کرده باشیم هردستخطی رو بخونیم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
انتقادات و پیشنهادات برای جزوه های بعدی پذیرفته میشود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:zeinab dehghani ممنوونم زحمت کشیدین
-
zeinab dehghani ممنوونم زحمت کشیدین
moohamad bahrami خواهش میکنم...انشالله که مفید وکارآمد باشه براتون(=
-
اِهِمممممممممم
سلامی دوباره....:raised_back_of_hand_medium-light_skin_tone: :raised_back_of_hand_medium-light_skin_tone:
اینجا قبلا خلاصه ی فیزیک 1 رو گذاشته بودم...وخب خودم کامل فیزیک1 رو ک خوندم دیدم فصل آخر این قسمت ترمودینامیک ..اگه همه ی حالت هاش و فراینداش و نموداراش یه جا باشن خیلی خوب میشه..:/
برای همین...نشستم برای خودم جمع بندی کردم ک خب تهش شد این عکس ک برای شماهم گذاشتم ..شاید براتون مفید باشه

ریاضیا تجربیا فکرکنم شماهم دارین اینارو :/ دوازدهم
دهم یازدهم شماهاهم داشته باشین برای جمع بندی خیلی خوبه
انصافن ترمودینامیک مبحثِ گوگولی ای هست...حیف از دست بدیم تستاشُ:relieved_face:
امیدوارم کیفیتش نیومدهه باشه پایین -_- -
https://uupload.ir/view/camscanner_۰۴-۲۹-۲۰۲۱_۱۱.۱۳_icjp.pdf/
یادم رفت پی دی افشو بزارم که کیفیت بهتری داره:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
از این بهره ببرین بهتره:grimacing_face: -
ریاضیا دوازدهم
انتقادات و پیشنهادات برای جزوه های بعدی پذیرفته میشود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:zeinab dehghani خيلى ممنون
براى يازدهم هم داريد ؟ -
zeinab dehghani خيلى ممنون
براى يازدهم هم داريد ؟r sh خواهش میکنم..
برای یازدهم جمع بندی فرمول ها و نکات ....اینجوری هنوز کامل نکردم....یعنی دوفصل آخرش هنوز مونده...وقتی کامل بشه حتمن میزارم...
جزوه ی کامل و توضیحی فیزیک2 رو کامل نوشتم، میخواین بزارم؟! -
سلام😃🌸🌸
خیلی ممنون بابت زحماتتون خسته نباشید🍃🌸 -
سلام😃🌸🌸
خیلی ممنون بابت زحماتتون خسته نباشید🍃🌸فاطمه خلیلی خواهش میکنم:blossom:
ایشالله که براتون مفید و کارآمد باشه:beaming_face_with_smiling_eyes: :winking_face: