زیر ذره بین
️
️:زیست 2 فصل 6
-
@sania-andiravan هر تتراد شامل دو کروموزوم همتا ،2 سانترومتر 4 کزوماتید 4 مولکول dna و 8 رشته پلی نوکلئتید است
-
نکته مهم در آقایون تتراد هاشون همه شون کروموزوم همتا نیست اما در خانم ها 100 درصد همتا هست
تتراد رو فقط و فقط در پروفاز 1 داریم
طریقه محاسبه تتراد:
اگر کروموزوم یا سانترومر داد تعداد رو نصف می کنیم
اگر تعداد DNA یا کروماتید داد و سلول در مرحله G1 بود ضرب دو می کنیم و بعد تقسیم بر 4
اگر رشته های پلی نوکلیدی داد و سلول در مرحله G1 بود ضرب در دو می کنیم و بعد تقسیم بر 8
اگر در مرحله G2 داده بودیم دیگه ضرب در دو نمیکنیم
شناسنامه یک تتراد:
دو کروموزوم
دو سانترومر
4 DNA
4 کروماتید
8 تا رشته پلی نوکلئیدی
و هر کروموزوم مضاعف دیپلوئید هست -
در سلول های جانوری در مرحله ای که این ساختار مشاهده میشود سانتریول ها درحال دور شدن از هم هستند، رشته های دوک تقسیم در حال شککل گیری هستند و پوشش هسته و شبکه اندوپلاسمی تجزیه میشود.
-
در سلول های جانوری در مرحله ای که این ساختار مشاهده میشود سانتریول ها درحال دور شدن از هم هستند، رشته های دوک تقسیم در حال شککل گیری هستند و پوشش هسته و شبکه اندوپلاسمی تجزیه میشود.
-
@sania-andiravan بله من دیگه چیزی ندارم
-
@sania-andiravan بله من دیگه چیزی ندارم
-
@sania-andiravan شکل 16 رو مرحله به مرحله میزارید یا باهم؟
-
@first باشه خیلی ممنون از همکاری تون فکر کنم باید تحلیل رو تموم کنیم چون تعدادمون کم بود
@sania-andiravan اها باشه
-
@sania-andiravan شکل 16 رو مرحله به مرحله میزارید یا باهم؟
-
این پست پاک شده!
-
ممنون از همکاری تون
دوستانی که امشب حضور نداشتن اگر نکته ای جدید میدونن حتما برامون بزارن هر موقع که تونستن لازم نیست 10 شب باشه
شب تون خوش
ببخشید که امشب تحلیل طولانی نداشتیم@sania-andiravan شب خوبی داشته باشید خدانگهدار
-
@sania-andiravan
-
Amir 6 خوبم ممنون
دوستان هنوز نیومدن سه نفریم میخواید صبر کنیم یکمی؟ چون خبر ندادن که نمیان