زیر ذره بین
️
️:زیست 2 فصل 6
-
@sania-andiravan
۱.میوز2،شبیه به میتوز است.
۲.بین میوز1و میوز۲ سانتریول ها همانندسازی می کنند.
۳.در طی یک میوز کامل،الف)دومرحله تقسیم پی در پی وجود دارد،ولی سه تقسیم رخ می دهد.ب)سه بار مضاعف سازی سانتریول صورت می گیرد.پ)سه بار تقسیم سیتوپلاسم رخ میدهد.
4.به یاد داشته باشید که همیشه تعداد کروموزوم ها با تعداد سانتریول ها و تعداد کروماتید ها با تعداد مولکول های DNAبرابر است و تعداد کروماتید ها دو برابر تعداد رشته های پلی نوکلئوتیدیDNAاست.
۵.یاخته ای که در شکل صفحه می بینید یک یاخته 2n=8 است که به چهار یاخته n=4تقسیم می شود.
۶.در یک یاخته 2nکروموزومی، nتتراد تشکیل می شود. -
@sania-andiravan
۱.میوز2،شبیه به میتوز است.
۲.بین میوز1و میوز۲ سانتریول ها همانندسازی می کنند.
۳.در طی یک میوز کامل،الف)دومرحله تقسیم پی در پی وجود دارد،ولی سه تقسیم رخ می دهد.ب)سه بار مضاعف سازی سانتریول صورت می گیرد.پ)سه بار تقسیم سیتوپلاسم رخ میدهد.
4.به یاد داشته باشید که همیشه تعداد کروموزوم ها با تعداد سانتریول ها و تعداد کروماتید ها با تعداد مولکول های DNAبرابر است و تعداد کروماتید ها دو برابر تعداد رشته های پلی نوکلئوتیدیDNAاست.
۵.یاخته ای که در شکل صفحه می بینید یک یاخته 2n=8 است که به چهار یاخته n=4تقسیم می شود.
۶.در یک یاخته 2nکروموزومی، nتتراد تشکیل می شود. -
فقط در پروفاز 1 تتراد داریم
پروفاز 1 و پروفاز میتوز حتما فشردگی مون در حدی هست که بتونیم کروموزوم رو ببینیم اما در پروفاز 2 در این حد نیست فشردگی داریم ها اما قابل رویت نیست در این جور مواقع کروموزوم درر مرحله تلوفاز 1 یکمی باز میشه اما در بعضی گونه ها همه پروفاز فشردگی زیاد و قابل رویت بودن رو داریم -
Amir 6 ببخشید راجع به یکی از نکته که گفتید سانتریول سه بار همانند سازی میکنه من تا اونجایی که بدونم فقط بین میوز یک و دو همانند سازی رخمیده میشه بیشتر توضیح بدید
-
سلام بچه ها بببخشید دیر اومدم
-
Y Sh
متاسفانه همونطور که گفتم زیاد مسلط نیستم رو گفتار3
فقط نکات رو از کتاب خیلی سبز برداشتم فکر نکنم غلط باشه
تست بزنیم شاید بینش نکات گفته بشه -
Y Sh
متاسفانه همونطور که گفتم زیاد مسلط نیستم رو گفتار3
فقط نکات رو از کتاب خیلی سبز برداشتم فکر نکنم غلط باشه
تست بزنیم شاید بینش نکات گفته بشه -
-
-
Amir 6 ببخشید راجع به یکی از نکته که گفتید سانتریول سه بار همانند سازی میکنه من تا اونجایی که بدونم فقط بین میوز یک و دو همانند سازی رخمیده میشه بیشتر توضیح بدید
Y Sh فکر کنم اینطوری باشه : همانند سازی اول برای تولید دوتا سلول (میوز 1)بعد هرکدوم از دوسلول یه بار دیگه همانند سازی سانتریول دارن که 2+1 میشه سه فکر کنم اینطور باشه
-
@sania-andiravan
پروفاز یک:
کد=تشکیل تتراد
کروموزوم ها=فشرده کوتاه ضخیم و قابل رویت
در مرد 23تتراد همتا تشکیل میشه ولی 22 تتراد همتا و تتراد جفت اخر(x.y) است که همتا نیستندمتافاز یک:
تتراد ها در دو خط ردیف اند برخلاف متافاز 2 ومیتوزانافاز یک:
دوبله شدن کروموزوم نداریم
جداشدن کروموزوم های همتا( *ایکس و وای در مرد)
تجزیه پروتئین های اتصالی را نداریم
فقط کوتاه شدن رشته های دوک -
@sania-andiravan
فکر میکنم اینجا باید گفته میشده که تعداد کروماتید ها همواره نصف تعداد رشته های پلی نوکلئوتیدی است
چون گفتار دو همیشه ما اینو میگفتیم -
سلام
-
-
سلام
-
@sania-andiravan سپاس
-
Y Sh فکر کنم اینطوری باشه : همانند سازی اول برای تولید دوتا سلول (میوز 1)بعد هرکدوم از دوسلول یه بار دیگه همانند سازی سانتریول دارن که 2+1 میشه سه فکر کنم اینطور باشه
@first اها بله متوجه شدم ممنون