تست مربوط به کروموزوم ها
-
سلام لطفا در حل این تست به من کمک کنید!

زهرا محمدی 1
ببخشید آیا احتمالا این سوال از کتاب نشر الگو نیست؟ -
Mahdi H بله شما درست میگید x و y همتا نیستند ولی در یک مجموعه هم قرار نمی گیرن اگر اینطور بود n=2 میشد
من میگم اگر از راه حذف گزینه بریم چون چهار تا کروموزوم نداریم پس گزینه 2و4 حذف میشن از طرفی چون داریم میگیم 2n ، پس دو مجموعه داریمmohammad dehghani کروموزوم های ۱ و ۲ هم که تو بدن ما هستن ناهمتان به خاطر همین میگیم n=23 چرا نباید تو یه مجموعه قرار بگیرن؟
-
زهرا محمدی 1
ببخشید آیا احتمالا این سوال از کتاب نشر الگو نیست؟mohammad dehghani در هر حال من که خودمم قاطی کردم:exploding_head: :exploding_head: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
mohammad dehghani در هر حال من که خودمم قاطی کردم:exploding_head: :exploding_head: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mohammad dehghani اشکال نداره . زیسته دیگه همه قاطی میکنن .🤕
-
mohammad dehghani کروموزوم های ۱ و ۲ هم که تو بدن ما هستن ناهمتان به خاطر همین میگیم n=23 چرا نباید تو یه مجموعه قرار بگیرن؟
Mahdi H من در حد کتاب درسی مغزم میکشه ولی دیگه خسته شدم داریم سر سوال اشتباه بحث میکنیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
زهرا محمدی 1
ببخشید آیا احتمالا این سوال از کتاب نشر الگو نیست؟mohammad dehghani
نمیدونم تست برای منم فرستادن -
mohammad dehghani در هر حال من که خودمم قاطی کردم:exploding_head: :exploding_head: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mohammad dehghani به نظرم من چون کروموزوم X و Y رو مثال زدید گیج شدید.😅
به هر حال تو یه مجموعه کرموزومی (یه n) هیچ کرموزومی همتا نداره.
وقتی کرموزوم ها یه همتا داشته باشن(دوتا دوتا شبیه باشن) میشه 2n....همینطور برای 3n و 4n....
اینجا ما اصلا کروموزوم همتا نداریم پس تکلیف روشنه که میشه n
تعدادش هم معلومه میشه 2 تا
(این ها رو دو طرف تساوی قرار میدهیم)
👇🏻
n=2
👇🏻
که چون تو گزینه ها نیست میشه 2n=4
سوال برای زهرا محمدی 1
-
mohammad dehghani من فکر کردم سوال رو شما فرستادید😅🤔
-
mohammad dehghani من فکر کردم سوال رو شما فرستادید😅🤔
@kosar-mortazavi سوال من فرستادم اما یکی از دوستان هم برای من فرستادن
-
@kosar-mortazavi سوال من فرستادم اما یکی از دوستان هم برای من فرستادن
زهرا محمدی 1 بله،بچه ها توضیح دادند، مشکلتون حل شد؟
-
زهرا محمدی 1 بله،بچه ها توضیح دادند، مشکلتون حل شد؟
@kosar-mortazavi بله ممنون
-
@kosar-mortazavi بله ممنون
زهرا محمدی 1 🌹🕊️موفق باشید😃