مژک یا ریزپرز؟
-
سلام
برای سلولهای گیرنده چشایی موجود در جوانه اون زوائد مژک هستند یا ریزپرز ؟؟ منظورم برای کنکوره
خودم توی کتابم نوشتم از نظر علمی ریزپرز ولی مژک دار اندالانم نمیدونم برای تست ها چی باید درنظر بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
تجربیا@mitra-ism-rahmani در مژک یا ریزپرز؟ گفته است:
سلام
برای سلولهای گیرنده چشایی موجود در جوانه اون زوائد مژک هستند یا ریزپرز ؟؟ منظورم برای کنکوره
خودم توی کتابم نوشتم از نظر علمی ریزپرز ولی مژک دار اندالانم نمیدونم برای تست ها چی باید درنظر بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
تجربیاسلام
در تست ها مژک دار در نظر بگیرید اگر گفته شد گیرنده چشایی
اما حواستون به این نکته هم باشه که اگر جنس مژک گیرنده چشایی رو خواست اینا جنسشون از غشاء هستش(چون در اصل ریزپرز هستند)
استاد موقاری هم گفتند به احترام کتاب در تست ها همون مژک بگیرید
موفق باشید -
یاخته های غیر عصبی مژک دار
-
ببخشید کدوم زوائد؟
-
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
تجربیا -
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
تجربیا@mitra-ism-rahmani در مژک یا ریزپرز؟ گفته است:
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
تجربیاسلام
در تست ها مژک دار در نظر بگیرید اگر گفته شد گیرنده چشایی
اما حواستون به این نکته هم باشه که اگر جنس مژک گیرنده چشایی رو خواست اینا جنسشون از غشاء هستش(چون در اصل ریزپرز هستند)
استاد موقاری هم گفتند به احترام کتاب در تست ها همون مژک بگیرید
موفق باشید -
@M-Zngne
Mahdi H
sajjad mohammadi 0
ممنونم -
@M-Zngne
Mahdi H
sajjad mohammadi 0
ممنونم -
ببخشید کدوم زوائد؟
mohammad dehghani نمیتونم عکسش را ارسال کنم ولی صفحه ۳۲ زیست ۱۱ام چاپ ۹۸
شکل ۱۳ اون قسمتی که منفذ هست اونجا زوائد گیرنده را میشه دید -
شکل ۱۳ اون قسمتی که منفذ هست اونجا زوائد گیرنده را میشه دید@mitra-ism-rahmani در مژک یا ریزپرز؟ گفته است:
شکل ۱۳ اون قسمتی که منفذ هست اونجا زوائد گیرنده را میشه دیدببینید درست مشخص کردم؟
-
@mitra-ism-rahmani در مژک یا ریزپرز؟ گفته است:
شکل ۱۳ اون قسمتی که منفذ هست اونجا زوائد گیرنده را میشه دیدببینید درست مشخص کردم؟
@m-zngne بله دقیقا همین اون زوائدی که در امتداد یاخته های صورتی کمرنگن منظورمه
mohammad dehghani -
@mitra-ism-rahmani در مژک یا ریزپرز؟ گفته است:
@m-zngne
@mitra-ism-rahmani
بله خیلی ممنون