زیر ذره بین
️
️:زیست 2 فصل 6
-
سلام بچه ها ببخشید دیشب نبودم سایت برام بالا نمیومد
ولی خب یه پیشنهادیم داشتم میشه از این به بعد زودتر تحلیل کنیم؟ من با ساعت شروعمون مشکل پیدا کردمatena abolhasani سلام می خوای از این به بعد عصر بزاریم؟تو تودلی می تونی پیام بدی؟
-
atena abolhasani سلام می خوای از این به بعد عصر بزاریم؟تو تودلی می تونی پیام بدی؟
@sania-andiravan اره دیگه میتونم
بیا بریم اونجا
-
سلام به همه دوستان
Amir 6 امیدوارم که موفق و سلامت باشید
دوستان قراره که ساعت تحلیل رو عوض کنیم برای بازده بهتر و اینکه بیشتر دوستان شرکت کنن و تصمیم دارم که 5 عصر بکنم اگر موافق هستید لایک کنید اگر نظری دارید در تایپک هر چی تو دلته بریز بیرون بگید حتما اینجا اسپم میشه ممنون -
@sania-andiravan بله
-
@sania-andiravan علت نشانگان داون، باهم ماندن جفت کروموزوم ۲۱ در آنافاز ۱ و یا باهم ماندن کروماتید های کروموزوم ۲۱ در آنافاز ۲ میوز است .
-
خب نکات این شکل
می تونیم بگیم هر چقدر که سن مادر بیشتر شه احتمال سندروم دان هم بیشتر هستش
در سندروم دان مشکل در جفت کروموزوم 21 هست یعنی کروموزم اوتوزوم یعنی بیماری سندروم دان و یه بیماری اوتوزومی هستش
در مرحله انافاز میوز و میتوز کروموزوم ها جدا نمیشن
کاریوتیپ رو هم در متافاز گرفتن
دوستان من همین نکات رو دارم -
خب نکات این شکل
می تونیم بگیم هر چقدر که سن مادر بیشتر شه احتمال سندروم دان هم بیشتر هستش
در سندروم دان مشکل در جفت کروموزوم 21 هست یعنی کروموزم اوتوزوم یعنی بیماری سندروم دان و یه بیماری اوتوزومی هستش
در مرحله انافاز میوز و میتوز کروموزوم ها جدا نمیشن
کاریوتیپ رو هم در متافاز گرفتن
دوستان من همین نکات رو دارم@sania-andiravan منم نکته ی خاصی ندارم دیگه بریم تست بزنیم دوتایی؟
-
@sania-andiravan منم نکته ی خاصی ندارم دیگه بریم تست بزنیم دوتایی؟
atena abolhasani اره
-
-
@sania-andiravan در زیر ذره بین
️
️:زیست 2 فصل 6 گفته است:
یکم با مال من فرق داره
میشه ۴ فکر کنم منظور گزینه ی ج رو نفهمیدم -
@sania-andiravan
-
@sania-andiravan گزینه ی ۳؟
-
atena abolhasani به نظرم گزینه 1 میشه چون گزینه د نمیتونیم بگیم صد درصد عوامل محیطی هم تاثیر دارن و علاوه بر اون هر مادری سنش بالاس که بچش سندورم داون نمی گیره
-
@sania-andiravan در زیر ذره بین
️
️:زیست 2 فصل 6 گفته است:
یکم با مال من فرق داره
میشه ۴ فکر کنم منظور گزینه ی ج رو نفهمیدمatena abolhasani افرین درسته پاسخنامه برات بفرستم؟
️