یه تست چالشی
-
Niki Finn درسته بنظر منم 3 میشه ولی برای گزینه 4 گیرنده های فروسرخ که همون سوراخ های زیر چشماشه و فرومون هم زبونشه بنظرم
Saleh Esmaily البته بنظرم که نه مطمئنم که همون زبونشه
-
ابوالفضل ریسی
جواب گزینه 4عه؟
البته خیلی شک دارم -
ابوالفضل ریسی یه سوال! درباره اسکلت جانور بی مهره در حد کتاب درسی مطلبی نداریم یا من یادم نمیاد
؟ (این سوالو دیدم فکر کردم برای نظام قدیمه.)
@kosar-mortazavi در یه تست چالشی
گفته است:
ابوالفضل ریسی یه سوال! درباره اسکلت جانور بی مهره در حد کتاب درسی مطلبی نداریم یا من یادم نمیاد
؟ (این سوالو دیدم فکر کردم برای نظام قدیمه.)
من هم ندیدم هنوز
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
لطف کنید این تست رو واسم تحلیل کنید در ضمن هیچ گونه پاسخ تشریحی و کلیدی هم ندارم واسش
ذهنم رو درگیر کرده
کدام گزینه از نظر درستی و نادرستی برخلاف سایر گزینهها میباشد؟-
حرکت مژههای نامساوی در پوشش ژلاتینی خط جانبی باعث ایجاد پیام عصبی در کانال میشود.
-
در جانوری که گیرندههای مکانیکی صدا در پا وجود دارند، همولنف از طریق منافذ دریچهدار از قلب پشتی به درون حفرهها پمپ میشود.
-
اسکلت هر جانوری که برای دفع مواد زائد از آبشش استفاده میکند، از نوعی بافت که توانایی ساخت رشتههای کلاژن را دارد ساخته میشود.
-
گیرندههای پرتوی فروسرخ تابیده شده از بدن شکار در مار زنگی بالاتر از گیرندههای شیمیایی فرومون میباشد.
کدام گزینه از نظر درستی و نادرستی برخلاف سایر گزینهها میباشد؟
-
حرکت مژههای نامساوی در پوشش ژلاتینی خط جانبی باعث ایجاد پیام عصبی در کانال میشود.
-
در جانوری که گیرندههای مکانیکی صدا در پا وجود دارند، همولنف از طریق منافذ دریچهدار از قلب پشتی به درون حفرهها پمپ میشود.
-
اسکلت هر جانوری که برای دفع مواد زائد از آبشش استفاده میکند، از نوعی بافت که توانایی ساخت رشتههای کلاژن را دارد ساخته میشود.
-
گیرندههای پرتوی فروسرخ تابیده شده از بدن شکار در مار زنگی بالاتر از گیرندههای شیمیایی فرومون میباشد.
میشه سه
بقیه درست و سه غلط یک واضحه( اگر نیست بفرمایید)
۲) جیرجیرک حشره است وگردش مواد حشرات را توضیح داده
۳) ماهی را مد نظر داره ، بافت با توانایی تولید کلاژن میشه غضروف که همه ماهی ها غضروفی نیستن
۴)گیرنده شیمیایی میشه زبان و گیرنده فروسرخ بالاتر از زبان هست -
-
کدام گزینه از نظر درستی و نادرستی برخلاف سایر گزینهها میباشد؟
-
-
-
-
میشه سه
بقیه درست و سه غلط یک واضحه( اگر نیست بفرمایید)
۲) جیرجیرک حشره است وگردش مواد حشرات را توضیح داده
۳) ماهی را مد نظر داره ، بافت با توانایی تولید کلاژن میشه غضروف که همه ماهی ها غضروفی نیستن
۴)گیرنده شیمیایی میشه زبان و گیرنده فروسرخ بالاتر از زبان هست -
-
z Gheibi سلام
درباره گزینه 2 یه نظر دیگه دارم. ممکنه بررسی کنید️
من میگم نادرسته چون خون از طریق رگ ها به حفرات منتقل میشه و از طریق منافذ دریچه دار به قلب بر میگرده
گفته است:
z Gheibi سلام
من میگم نادرسته چون خون از طریق رگ ها به حفرات منتقل میشه و از طریق منافذ دریچه دار به قلب بر میگرده
سلام
شما درست میگید
در گزینه یک هم غلط پیدا کردم
پیام در کانال به وجود نمیآید بلکه در عصب زیر کانال و گیرنده ها به وجود میآید
»»
۴ درست و بقیه غلط
ابوالفضل ریسی -
گفته است:
z Gheibi سلام
سلام
شما درست میگید
»»
۴ درست و بقیه غلط
ابوالفضل ریسی -
گفته است:
z Gheibi سلام
سلام
شما درست میگید
»»
۴ درست و بقیه غلط
ابوالفضل ریسیz Gheibi ممنونم ازتون
-
z Gheibi ممنونم ازتون
ابوالفضل ریسی خواهش میکنم موفق باشید