یه سوال از حد
-

اینجا چون ابهام صفر صفرمه و از هوپیتال هم سخت میشه چون باید دو بار مشتق بگیری تا به جواب برسی. اینجا اول میام در مزدوج مخرج ضرب میکنیم و بعدش میشه از هم ارزی مثلثاتی برای کسینوس استفاده کرد.
-

اینجا چون ابهام صفر صفرمه و از هوپیتال هم سخت میشه چون باید دو بار مشتق بگیری تا به جواب برسی. اینجا اول میام در مزدوج مخرج ضرب میکنیم و بعدش میشه از هم ارزی مثلثاتی برای کسینوس استفاده کرد.
mahdi nosrati 0
من دو تا مشتق گرفتم شد صفر
نمیدنم شاید من خراب کردمیه نکته حد مثلثاتی برای تجربی هست یا نیست
چون من یادم نمیاد کار کرده باشم -
mahdi nosrati 0
من دو تا مشتق گرفتم شد صفر
نمیدنم شاید من خراب کردمیه نکته حد مثلثاتی برای تجربی هست یا نیست
چون من یادم نمیاد کار کرده باشماحمد قادری حد مثلثاتی هست ولی مشتق مثلثات نیست
برای رفع ابهام باید از فرمولای مثلثات استفاده کرد -
احمد قادری حد مثلثاتی هست ولی مشتق مثلثات نیست
برای رفع ابهام باید از فرمولای مثلثات استفاده کرد@infinitie-a
ممنون
یعنی صفر صفرم میشه دیگه نه
اگه اینطوره که مشتقشم می خونیم راحت بشه صفر صفرم هوپیتال زد -
@infinitie-a
ممنون
یعنی صفر صفرم میشه دیگه نه
اگه اینطوره که مشتقشم می خونیم راحت بشه صفر صفرم هوپیتال زداحمد قادری
خواهش میکنم
آره خب مشتقشون کاری نداره
فقط تانژانت کتانژانت یه ذره اذیت میکنه ولی خب مشتقشون سادس -

mahdi nosrati 0 سلام
هم ارزی مثلاتی برای دوازدهمه؟ -
mahdi nosrati 0 سلام
هم ارزی مثلاتی برای دوازدهمه؟Kosar AN
نه توی کتاب درسی نیومده ولی برا نظام قدیم بوده به خاطر همین تو کتاب های کمک درسی معمولا پیدا میشه ولی بعیده تو کنکور های امسال به بعد ازش سوال بدن -
Kosar AN
نه توی کتاب درسی نیومده ولی برا نظام قدیم بوده به خاطر همین تو کتاب های کمک درسی معمولا پیدا میشه ولی بعیده تو کنکور های امسال به بعد ازش سوال بدنmahdi nosrati 0 آها ممنون
-

-
amirmohammad shakeri
جواب شما درسته
حاصل برابر 2- میشه -
Loki 83
سلام
برگ پیشم نبود همینجوری هوایی رفتم
صفر میشه ؟احمد قادری منم صفر اوردم
-
Loki 83 متاسفانه عکس فرستاده نمیشه چون اپ الا نیست ولی میگم راه حل رو:
اینجور سوالی رو ترجیحا با مشتق و هوپیتال حل نکنین حل عادی برای این سوال کوتاه تره:
صورت و مخرج رو در کسر مزدوجش ضرب کنید جواب آخر میشه یک منهای کسینوس به توان ۲ ایکس به روی منفی(ایکس به توان دو بعلاوه ی ۲)که اینطوری اگه در مخرج صفر رو جاگذاری کنید منفی ۲ میشه و صورت صفر پس جواب آخر صفر میشه(صورت صفر مخرج عدد)