الکتریسیته ساکن
-
سلام بچه ها
اینو ببینید:

داره میگه میدان در این فضا ناشی از همه ی بار هاست؟(یعنی میدانی که به همه ذرات اثر میکنه میدان براینده)؟@m-sina ببین اول ما یه نقطه رو در نظر میگیریم ( همون نقطه مشکیه توی صفحه ) بعد نیروی میدانی که هر ذره بهش وارد میکنه رو محاسبه میکنیم . بعد همرو باهم جمع میکنیم میشه یه میدان واحد که به بار آزمون تو اون نقطه وارد میشه . ( از طرف نیروی میدان باراها)
نیروی میدانی که هر ذره باردار تولید میکنه رو محاسبه میکنیم ؛ نه نیروی وارد بر هر ذره
( البته بستگی داره سوال چی بخواد ) -
سلام بچه ها
اینو ببینید:

داره میگه میدان در این فضا ناشی از همه ی بار هاست؟(یعنی میدانی که به همه ذرات اثر میکنه میدان براینده)؟Mahdi H ببین چیزی از حرفات نفهمیدم!
راستش من این تستو دیدم👇 که ترکیب شده با میدان الکتریکی

بعد یه چیزی اومد به ذهنم که شاید اگر ما فقط یه ذره باردار رو وارد میدان مغناطیسی میکردیم، هیچ میدان الکتریکی روی اون ذره اثر نمیگذاشت که توسط میدان الکتریکی منحرف بشه. (زیرا میدونیم میدان ناشی از ذره باردار روی خود همان ذره نیرو وارد نمیکنه)
بنابراین نیروی الکتریکی که به دسته ای از الکترون ها وارد میشه، ناشی از میدان کل همه ی الکترون هاست؟ -
سلام بچه ها
اینو ببینید:

داره میگه میدان در این فضا ناشی از همه ی بار هاست؟(یعنی میدانی که به همه ذرات اثر میکنه میدان براینده)؟ -
سلام بچه ها
اینو ببینید:

داره میگه میدان در این فضا ناشی از همه ی بار هاست؟(یعنی میدانی که به همه ذرات اثر میکنه میدان براینده)؟@m-sina
سلام
من چیزی که از عکستون فهمیدم قبلا معلممون اینو گفته بود
منظورش اینه که n تا میدان با هم جمع میکنیم حاصل یکی از مسدان ها با بقیش برابر یعنی مثلا میدان دومی رو برداری حاصل جمع بقیش با این برابره ولی خلاف جهت
این برای چند تا میدان هم جواب میده مثلا یه دسته میدان برداری حاصل جمع این دسته با دسته باقی مونده برابر ولی مخالف جهت هست
تنها نکته اینه که باید میدان برایند صفر شده باشه تا این اتفاقاتبیفته -
@m-sina
سلام
من چیزی که از عکستون فهمیدم قبلا معلممون اینو گفته بود
منظورش اینه که n تا میدان با هم جمع میکنیم حاصل یکی از مسدان ها با بقیش برابر یعنی مثلا میدان دومی رو برداری حاصل جمع بقیش با این برابره ولی خلاف جهت
این برای چند تا میدان هم جواب میده مثلا یه دسته میدان برداری حاصل جمع این دسته با دسته باقی مونده برابر ولی مخالف جهت هست
تنها نکته اینه که باید میدان برایند صفر شده باشه تا این اتفاقاتبیفتهاحمد قادری خدایی هیچی نفهمیدم!
چرا باید یکی از میدان ها با مجموع بقیه میدان ها برابر باشه؟ -
احمد قادری خدایی هیچی نفهمیدم!
چرا باید یکی از میدان ها با مجموع بقیه میدان ها برابر باشه؟@m-sina
سلام مجدد ببخشید یکم دیر شد
تینا همش قوانین برداره
مثلا شما اعداد 1,2,3,4,5,-15, رو داری الان حاصل جمع این اعداد صفر میشه شما اگه یکی یا هر چند تا از این عدد ها رو بر داری حاصل جمع بقیش با حاصل جمع اون عدد یا عدد ها برابره
مثلا شما ۴و۵ رو برداری میشه ۹ حاصل جمع اون باقی مونده ها هم میشه منفی ۹
من داشتم اینو میگفتم و این چیزی بود که من از سوال شما فهمیدم -
@m-sina
سلام مجدد ببخشید یکم دیر شد
تینا همش قوانین برداره
مثلا شما اعداد 1,2,3,4,5,-15, رو داری الان حاصل جمع این اعداد صفر میشه شما اگه یکی یا هر چند تا از این عدد ها رو بر داری حاصل جمع بقیش با حاصل جمع اون عدد یا عدد ها برابره
مثلا شما ۴و۵ رو برداری میشه ۹ حاصل جمع اون باقی مونده ها هم میشه منفی ۹
من داشتم اینو میگفتم و این چیزی بود که من از سوال شما فهمیدماحمد قادری نه نه منظورم این نبود
بیخیال