لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
شیمی که به قول آقای پویان نظر قراره از نو ظبط شود و آقای طلوعی که ظبط نکردن با حداقل خود الا اعلام نکردن کن آقای طلوعی آیا ظبط می کنند با خیر
که اگه بود حداقل می نوشتن در حال تولید
@M-anyas ta استاد طلوعی آرش رو ضبط (با ضاد) میکنن تو اینستاشون گفتن.
-
yas ta استاد طلوعی آرش رو ضبط (با ضاد) میکنن تو اینستاشون گفتن.
Amir Kazemi 0
الان ما نفهمیدیم اقای طلوعی ارش دارن یانه
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-an -
sali ghoreishi
تایتان یه جمع بندی برای بچه های قویه
ارش برای بچه های متوسط رو به بالا و متوسط رو به پایین هستsallar savadkoohi یعنی هر دو رو میشه گرف پس!!! چرا چیزی از تایتان نگفتن
-
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-analireza hoseyni بابا استاد طلوعی پست گذاشت من خودم پرسیدم گفتن تا 15 ام نهیات 20 ام میاد دیگه
-
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-analireza hoseyni در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-anخانم مدیر کی گفتن نه
-
sallar savadkoohi یعنی هر دو رو میشه گرف پس!!! چرا چیزی از تایتان نگفتن
sali ghoreishi
شاید چون جدیده هنوز نگفتن
اره میشه دوتاشو برداشت -
سلام
دوستانی که میگین پیامک دریافت نکردین
تو پست اصلی این تاپیک متن پیامک رو قرار دادم
قسمت سورپرایز ابریشمی هاهمایش ها هم از فردا در پروفایل راه ابریشمی ها قرار می گیرد
سایر مواردی که سوال کردین هم به موقع اطلاع رسانی خواهد شد.
-
alireza hoseyni در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-anخانم مدیر کی گفتن نه
sallar savadkoohi 'گفتن زیست و ادبیات ظبط جدیده
-
چه جوریه نوشته انتشار از ۲ خرداد ولی برنامه از یازدهم
یا هجدهمم اردیبهشته؟؟
@M-an -
yas ta تمامممم این سوالات ذهنهمرو درگیر کرده
-
yas ta
اره ولی میگن ارش از فردا رو پروفایلمونه -
باید منتظر بمونیم ببینیم فردا برای راه ابریشمی ها چی میاد روی پنلمون
-
yas ta استاد طلوعی آرش رو ضبط (با ضاد) میکنن تو اینستاشون گفتن.
Amir Kazemi 0
این ضبط امسال یکی ازتستای کنکوره ببین کی گفتم -
Amir Tajfar 0 انگار 3 4 تا کنکور شبیه ساز قراره آلا طراحی کنه که توسط معلمین تحلیل میشه
مثلا دیروز که سایت باگ داشت دیدم انگار تایتان فیزیک هر دو رشته رو استاد فدایی فرد می گن -
Amir Tajfar 0 انگار 3 4 تا کنکور شبیه ساز قراره آلا طراحی کنه که توسط معلمین تحلیل میشه
مثلا دیروز که سایت باگ داشت دیدم انگار تایتان فیزیک هر دو رشته رو استاد فدایی فرد می گنReza Moslemi Naeini بقیع درسارو هم میگید لطفا
-
Reza Moslemi Naeini بقیع درسارو هم میگید لطفا
sali ghoreishi نمی دونم اگر می دونستم می گفتم ولی اگر اشتباه نکنم ریاضی تجربی اون هم آقای سیاوش محب بودن
حتی تایتان زمین شناسی هم هست -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-شیمی این رو هم بگم من چون فهمیدم همایش های آرش امسال همون قدیمیاس و جدید نیست از استاد پویان نظر و ثابتی پرسیدم گفتم چون آرش قدیمی تره نسبت به راه ابریشم به نظرتون چیکار کنیم
استاد ثابتی گفتن فعلا روی ابریشم متمرکز باشیم
و فکر کنم نظر استاد پویان نطر هم همین باشه چون آرش مال قبله کنکور 99 که تو شیمی جنجال به پا کرده و متناسبه با کنکور 98 ولی راه ابریشم مال بعد کنکور 99 عه -
Reza Moslemi Naeini @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-شیمی این رو هم بگم من چون فهمیدم همایش های آرش امسال همون قدیمیاس و جدید نیست از استاد پویان نظر و ثابتی پرسیدم گفتم چون آرش قدیمی تره نسبت به راه ابریشم به نظرتون چیکار کنیم
استاد ثابتی گفتن فعلا روی ابریشم متمرکز باشیم
و فکر کنم نظر استاد پویان نطر هم همین باشه چون آرش مال قبله کنکور 99 که تو شیمی جنجال به پا کرده و متناسبه با کنکور 98 ولی راه ابریشم مال بعد کنکور 99 عهReza Moslemi Naeini جزوه های تو سال شیمی مطلب اضافه خیلی داره خیلی دیگ باید یه جمع بندی کردد من الان برام سواله چراااا شیمی و فیزیک اسایتد میگن ظبط دوباره دارن الا میگه نه ممکنه ظبط تایتان باهاشون باشه!!!! فیزیک تایتان با استاد فدایی فر میگن هسس خانوم مدیر بیا جواب بدهه
-
سلام
آقای موقاری توی یکی از قسمت های فیلم های راه ابریشم میگن که برای جمع بندی ۳ روز رو در نظر میگیریم که لایو بذاریم تو. این ۳ روز هر روز برای یک پایه
کسی اطلاع داره از زمان لایوها؟
و اینکه آقای پویان نظر هم تحلیل کنکور ۹۹ شیمی رو لایو گذاشتن براش
میشه بگید کجا اطلاع رسانی کردن؟ -
Reza Moslemi Naeini جزوه های تو سال شیمی مطلب اضافه خیلی داره خیلی دیگ باید یه جمع بندی کردد من الان برام سواله چراااا شیمی و فیزیک اسایتد میگن ظبط دوباره دارن الا میگه نه ممکنه ظبط تایتان باهاشون باشه!!!! فیزیک تایتان با استاد فدایی فر میگن هسس خانوم مدیر بیا جواب بدهه
sali ghoreishi حالا همچین خیلی مطلب اضافه ای نداره فقط اینه که تو ابریشم حفظیات شیمی خیلی گنده نوشته شده و توی چندین جزوه ولی تو آرش حفظیات خیلی ریز تو برگه ها هست