ریاضی عمومی 2
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
. سایتی میشناسین که ریاضی عمومی 2 رو اموزش بده ؟ واقعا نیاز دارم . یعنی مطالب دانشگاهی رو تدریس کنه
-
. سایتی میشناسین که ریاضی عمومی 2 رو اموزش بده ؟ واقعا نیاز دارم . یعنی مطالب دانشگاهی رو تدریس کنه
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-m در ریاضی عمومی 2 گفته است:
سلام من چند باری تو یوتیوب دیدم که فیلم های کامل تدریس رریاضی های عمومی اساتید دانشگاه شریف بود
اگه سرچ کنید احتمالا پیداشون کنید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
سایت مکتب خونه رو بگرد شاید داشته باشه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
maryam111 ممنون متاسفانه اون مبحاثی که میخوام رایگان نیست
-
@nafas-m در ریاضی عمومی 2 گفته است:
سلام من چند باری تو یوتیوب دیدم که فیلم های کامل تدریس رریاضی های عمومی اساتید دانشگاه شریف بود
اگه سرچ کنید احتمالا پیداشون کنیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi ممنون
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-m
سلام تو تلگرام میشه از کانال های دانشگاهای دیگه استفاده کرد معمولا آموزش ها و فیلمای اساتیدشونو توش میذارن -
@nafas-m
سلام تو تلگرام میشه از کانال های دانشگاهای دیگه استفاده کرد معمولا آموزش ها و فیلمای اساتیدشونو توش میذارنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa سلام ممنون
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m خواهش می کنم
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-m سلام سایت فرادرس را نگاه کنید در مورد ریاضی هم خیلی دوره داره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi ممنون ولی مباحثی که من میخواستم رو نداشت