لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
همایش آرش فیزیک آقای طلوعی انگار نمیخواد بیاد. M.an
-
Amin Rm داداش بخدا میاد.... یک شماره تلفن بده برات عکس تیکت و پیام آقای طلوعی رو بفرستم برات که مطمئن باشی
-
Reza Moslemi Naeinireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh خب عزیز عکس تیکت رو می تونی تو همین جا بذاری
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh راست میگه. ما از بس از در طول این سوال بدقولی شنیدیم که تا نبینیم باورمون نمیشه.
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini من یاد ندارم چجوری بفرستم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ابوالفضل ریسیreplied to sallar savadkoohi on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini
نه اتفاقا تنها درسی که جزوش باید فرق بکنه همین زیسته
کلییی نکته جدید وجود داره
ما طول سال همین نکات رو خوندیم
جمع بندی هم با همین نکات باشه؟
یه جوری نیست ؟موافقم ولی انگار تنها راهمونه
-
M.an مدیر برنامه ای که از ۱۸ اردیبهشت شروع میشد چی شد نمیدیدش؟
-
alireza hoseyni ریاضیreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
برو تیکت بزن اگ دوس داری چه میدونم مال اقای امینی رو بگیر به جای اون احتمال بالا قبول میکنن -
ابوالفضل ریسیreplied to alireza hoseyni on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
alireza hoseyni در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
برو تیکت بزن اگ دوس داری چه میدونم مال اقای امینی رو بگیر به جای اون احتمال بالا قبول میکنننه بابا استاد موقاری تاج سرن
ولی انتظار داشتیم استاد بعد از حل این همه تست تو راه ابریشم یه سری نکات رو وارد جزوه کنن
ولی از طرفی اینکه وارد نشده میتونه نشونه کامل بودن جزوات راه ابریشم باشه -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی M.an -
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
با سلام و عرض ادب خواستم بپرسم چرا برای فرسنگ 7 شیمی درسنامه دوازدهم به همراه جزوش ولی حل تست تسلطی ندارند و باز برعکس در فرسنگ 8 حل تست تسلط دوازدهم با جزوه وجود دارد ولی باز جزوه درسنامه . فیلم دوازدهم ندارند خواهش مندم پاسخ بدید در مورد پایه نیستش دوازدهم فقط کسی میدونه چرا لطفا جواب بدین نمی دونم واقعا چیکار کنم
-
Amir Kazemi 0replied to sallar savadkoohi on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi چرا واقعا یه جوریه. من خودم نکاتی که از زیست دراوردم رو تو راه ابریشم میدیدم استاد موقاری خیلی راحت ازش رد میشد. تستهاشم در حد همون نکات بود و هیچ ایده جدید و مشابه کنکور نداشت. به نظرم اگه سال بعد راه ابریشم رو با استاد ذبحی ضبط کنن خیلی بهتره.
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh مرسی که گفتید.
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 دارن
-
Amir Kazemi 0replied to Amin Hosseinzadeh on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh هیچ خبری خوشحال کننده تر از این نبود
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 این عکس برای یکی از بچه ها هستش که از اقای طلوعی پرسیدن.
-
M.an مدیر برنامه ۱۸ اردیبهشت رو نمیدید؟
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amir Kazemi 0 on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0 فکر کنم استاد طلوعی برای هر فصل 1 تست قرار بودن.(مثل تعداد کم تست های تسلط بعضی از فصل ها در راه ابریشم)
245/2795