تناقض در تست 165 زیست خارج کشور99
-
سلام بچه ها نگاه کنید این تستو در واقع دو تا کاندید در نظر گرفته رنا و دنا ولی طبق نکته ای که استاد موقاری گفتن ایشون گفتن اگر در تستی گفته شد مولکولهای اطلاعاتی هر دو رو در نظر میگیریم ولی اگر لفظ وراثتی رو گفت دیگه منظور دنا است حالا من چه کار کنم:anxious_face_with_sweat:
:blossom: :blossom: :blossom: :blossom: :blossom:
تجربی تجربیا تجربی-97 همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ابوالفضل ریسی -
سلام بچه ها نگاه کنید این تستو در واقع دو تا کاندید در نظر گرفته رنا و دنا ولی طبق نکته ای که استاد موقاری گفتن ایشون گفتن اگر در تستی گفته شد مولکولهای اطلاعاتی هر دو رو در نظر میگیریم ولی اگر لفظ وراثتی رو گفت دیگه منظور دنا است حالا من چه کار کنم:anxious_face_with_sweat:
تجربی تجربیا تجربی-97 همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ابوالفضل ریسی -
تجربی تجربیا تجربی-97 همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ابوالفضل ریسیreyhane karimi 0 سلام گفته حامل اطلاعات وراثتی نگفته حاوی اطلاعات وراثتی
فکر کنم به این دلیل هر دو در نظر گرفته بشن
ولی منتظر بقیه هم باشید -
reyhane karimi 0 سلام گفته حامل اطلاعات وراثتی نگفته حاوی اطلاعات وراثتی
فکر کنم به این دلیل هر دو در نظر گرفته بشن
ولی منتظر بقیه هم باشیدابوالفضل ریسی یعنی یه حامل با حاوی اینقدر فرقشه:anxious_face_with_sweat:
-
ابوالفضل ریسی یعنی یه حامل با حاوی اینقدر فرقشه:anxious_face_with_sweat:
reyhane karimi 0 در تناقض در تست 165 زیست خارج کشور99 گفته است:
آره دیگه زیسته و این کارا😶
-
reyhane karimi 0 در تناقض در تست 165 زیست خارج کشور99 گفته است:
آره دیگه زیسته و این کارا😶
ابوالفضل ریسی کاش این کاراش کم تر بود دیوونمون کردن ولی بازم جذابه هنوز:face_with_tears_of_joy:
-
reyhane karimi 0 ماده وراثتی اصلی:دنا
ذخیره و انتقال اطلاعات:دنا و رنا
انتقال صفت :ژن -
reyhane karimi 0 ماده وراثتی اصلی:دنا
ذخیره و انتقال اطلاعات:دنا و رنا
انتقال صفت :ژنmobin esmailpour بله شما کاملا درست میگی ولی من از حرفای استاد موقاری که چندین بارم گفتن اینو فهمیدم که لفظ وراثتی برا دنا ست
-
دوستان عزیزم لطفا کمک کنید
-
-
راه-ابریشمی-ها-زیست بچه ها میشه یکی یه جواب قطعی بده یا یکیو منشن کنه که اون بتونه کمکی کنه
-
اونایی که تدریسهای استاد موقاری رو دیدن متوجه میشن که منظورم از این نکته چیه ایشون گفتن لفظ وراثتی برای دنا ست:face_with_rolling_eyes: