لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm من اقای کارزاریان ندیدم ولی چه فرقی دارن اخه؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri روششون از زمی تا آسمون با هم فرق داره
-
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی دوستان عزیز ضبط کردن یه همایش از نو انرژی جدیدی میخواد وقتی اقای کارزاریان اینقد کامل جامع دارن خب چرا اقای طلوعی دوباره ضبط کنه
چون یکی مثل من با ایشون ارتباط نمیگرفته و رفته همایش استاد طلوعی رو گرفته
با این حساب ضبط دو راه ابریشم هم بی معنی میشد چون استاد کازرانیان بخش عمده فیزیک واسه بچه های ریاضی رو ضبط میکرد دیگهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی من خودم اقای طلوعی دوستم ولی ضبط نمیکنن دیگه چه کنیم
-
ابوالفضل ریسی دوستان عزیز ضبط کردن یه همایش از نو انرژی جدیدی میخواد وقتی اقای کارزاریان اینقد کامل جامع دارن خب چرا اقای طلوعی دوباره ضبط کنه
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
این چه حرفیه خدایی
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yas ta این چیه؟؟
-
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
این چه حرفیه خدایی
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi دوستان اصلا کی گفته ضبط نمیکنن
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها لطفا هرکی به استاد طلوعی پیام داد و جوابی گرفت اینجا مارو مطلع کنه ببینیم چی کاره ایم
-
sallar savadkoohi دوستان اصلا کی گفته ضبط نمیکنن
erfan javaheri چون پست اینستا رو حذف کردن .
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sallar savadkoohi دوستان اصلا کی گفته ضبط نمیکنن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri
ما نمیگیم ضبط نمیکنن
یکی از بچه ها گفتن که استاد پست اینستاگرامشون رو پاک کردن و به یکی گفتن منتفیه -
erfan javaheri پس بریم به حالمون زار بزنیم!
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm جون دلا امشب الا همایش ها رو میده به ما اگه اقای طلوعی نبود که همون اقای کارزاریان میدن اگه اقای طلوعی بودن امشب به احتمال بالا همایش فیزیک نمیدن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه استاد طلوعی همایش نداشت من که عمرا از فیزیک ارش استفاده کنم همون جزوه ها و تست های راه ابریشم رو از اول مرور میکنم خیلی بهتر اقای کارزانیان به نظرم.
-
اگه استاد طلوعی همایش نداشت من که عمرا از فیزیک ارش استفاده کنم همون جزوه ها و تست های راه ابریشم رو از اول مرور میکنم خیلی بهتر اقای کارزانیان به نظرم.
Amir Tajfar 0 بله.
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 اقای کارزاریان هم دبیر خوبی هستن اینجوری نگین من اموزش های رایگانشونو دیدم
-
Amin Rm جون دلا امشب الا همایش ها رو میده به ما اگه اقای طلوعی نبود که همون اقای کارزاریان میدن اگه اقای طلوعی بودن امشب به احتمال بالا همایش فیزیک نمیدن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Rm جون دلا امشب الا همایش ها رو میده به ما اگه اقای طلوعی نبود که همون اقای کارزاریان میدن اگه اقای طلوعی بودن امشب به احتمال بالا همایش فیزیک نمیدن
خب جون دل به همین راحتی که گفتی تموم
آقا نشدنیه اصلا
نمیشه کسی که با استاد طلوعی خونده با کسی غیر از خودش جمع بندی کنه بخدااااا -
Amir Tajfar 0 اقای کارزاریان هم دبیر خوبی هستن اینجوری نگین من اموزش های رایگانشونو دیدم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri
بله اتفاقا منم دوسشون دارم
ولی ماها حداکثر 8 و حداقل 3 ماهه که داریم با تدریس استاد طلوعی پیش میریم
منطقی نیست زمان جمع بندی یهو عوض شه داستان -
Amir Tajfar 0 اقای کارزاریان هم دبیر خوبی هستن اینجوری نگین من اموزش های رایگانشونو دیدم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri من واقعا ارتباط تگرفتمبا ایشون، همون راه ابریشم رو مرور میکنم تست های گزینه وو و قلمچی رو هم میزنم خوبه دیگه.
-
erfan javaheri ولی خب ما یک سال با آقای طلوعی انس گرفتیم.
-
erfan javaheri
ما نمیگیم ضبط نمیکنن
یکی از بچه ها گفتن که استاد پست اینستاگرامشون رو پاک کردن و به یکی گفتن منتفیهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi بعد اگر ضبط نکنن احتمالا خودشون مشکل داشتن وگرنه تیم تولید نمیاد بگه نه شما ضبط نکنین
-
sallar savadkoohi بعد اگر ضبط نکنن احتمالا خودشون مشکل داشتن وگرنه تیم تولید نمیاد بگه نه شما ضبط نکنین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri اتفاقا به نظرم شاید با تیم آلا به مشکل خوردن وگرنه اگه خودشون مشکل داشتن که از همون اول زیربار مسئولیتش نمیرفتند