لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi آقای طلوعی؟
بله من با کار و انرژی به تدریسای استاد علاقه مند شدم
sallar savadkoohi ببینین اقای طلوعی شد صلوات بفرستین ولی نشد بنظرم باز هم استفاده کنین از همایش حیفه استفاده نکنین ولی انشاالله اقای طلوعی با قدرت میان
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi آقای طلوعی؟
بله من با کار و انرژی به تدریسای استاد علاقه مند شدم
sallar savadkoohi اصن تو کار و انرژی با تدریس استاد طلوعی نمیشه یه تست رو حل نکنم.
-
sallar savadkoohi ببینین اقای طلوعی شد صلوات بفرستین ولی نشد بنظرم باز هم استفاده کنین از همایش حیفه استفاده نکنین ولی انشاالله اقای طلوعی با قدرت میان
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
میدونی بدتر از همه چی بلا تکلیفیه
سر انتشار راه ابریشمم همین بود
یه کلمه یکی نمیومد بگه اقا این هفته پخش نداریم
مردیم از بس پنلمون رو چک میکردیم
الانم همینه
یکی نمیاد بگه اره یا نه که بفهمیم چی کاره ایم -
@mohsen-sari آره مثله اعتراضات امتحان حضوری. اعتراض کنیم.
-
آقای طلوعی سر تعداد تست راه ابریشم هم خیلی اذیت کردن
الانم راه ابریشم بنظرم کامل نیس -
الانم راه ابریشم بنظرم کامل نیسalireza hoseyni بله کامل نیست تداخل قسمت اخر فیزیک هسته ای ول کردن بع امون خدا
-
الانم راه ابریشم بنظرم کامل نیسalireza hoseyni ولی این دوتا قسمت چیز سختی نیستن و راحت میتونن تو جمع بندی بیان کنن
-
الانم راه ابریشم بنظرم کامل نیسalireza hoseyni تست کم کیفیت بالا نتیجه عالی مگ حتما باید 200 تا تست بزنند بنظرم تهداد تست ها خیلی مناسب بود
-
الا استوری گذاشت سوالتون رو از ارش بپرسید بنویسید استاد طلوعی همایش دارن یا نه من نوشتم ولی فک نکنم کار با یکی حل شه
-
alireza hoseyni تست کم کیفیت بالا نتیجه عالی مگ حتما باید 200 تا تست بزنند بنظرم تهداد تست ها خیلی مناسب بود
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
alireza hoseyni تست کم کیفیت بالا نتیجه عالی مگ حتما باید 200 تا تست بزنند بنظرم تهداد تست ها خیلی مناسب بود
تعداد تست خوب بود چون سطح تستها عالی بود و پوشش میداد
-
الا استوری گذاشت سوالتون رو از ارش بپرسید بنویسید استاد طلوعی همایش دارن یا نه من نوشتم ولی فک نکنم کار با یکی حل شه
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
منم پیام دادم ولی دریغ از جواب
-
alireza hoseyni بله کامل نیست تداخل قسمت اخر فیزیک هسته ای ول کردن بع امون خدا
erfan javaheri تداخل آخر فرسنگ 7 اضافه شده
-
Reza Moslemi Naeini کجا؟؟
-
Reza Moslemi Naeini اوکی
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini باو این چه وضعشه این الا همش داره ازمون پول میگیره همایش گدار تفتان راه ابریشم تایتان ارش
-
Reza Moslemi Naeini باو این چه وضعشه این الا همش داره ازمون پول میگیره همایش گدار تفتان راه ابریشم تایتان ارش
علی افشار بخدا همایش سال پیشو دوبرابر کردن قیمتشو بعد کلی هم تخفیف گزاشتن که همه مشتاق شن بخرن خوب ایا واقعا این حلاله نمیشد واقعا بجای تایتان بیاین یه همایش ارش جدید بسازین بعد اونجا سطح بندی کنید هم از ارش سال پیش که فقط یه تحلیل کنکور اضافه کردن پول میگیرن هم از تایتان میخوان پول بگیرن
-
Reza Moslemi Naeini باو این چه وضعشه این الا همش داره ازمون پول میگیره همایش گدار تفتان راه ابریشم تایتان ارش
علی افشار در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مگه مجبورت کردن بخری
یه مشکلی پیش اومده دلیل بر این نیست از آب گل آلود ماهی بگیرید! -
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini کجا؟؟
فقط ای کاش استاد طلوعی حذفیات رو هم تدریس می کردن
من خودم برای فصل آخر می رم صفر تا صد استاد فدایی فرد یا استاد کازرانیان رو ببینم (اولی 3 تا قسمته دومی تک قسمته مبحث فصل آخر) -
علی افشار بخدا همایش سال پیشو دوبرابر کردن قیمتشو بعد کلی هم تخفیف گزاشتن که همه مشتاق شن بخرن خوب ایا واقعا این حلاله نمیشد واقعا بجای تایتان بیاین یه همایش ارش جدید بسازین بعد اونجا سطح بندی کنید هم از ارش سال پیش که فقط یه تحلیل کنکور اضافه کردن پول میگیرن هم از تایتان میخوان پول بگیرن
علی افشار تایتان حتی اگر ارش یه درس بگیری رایگان