لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
نه وایسید من الان این اسکرین جدیده رو دیدم
-
https://forum.alaatv.com/topic/31916/ارش-استاد-طلوعی/2
این تاپیکیه که یکی از بچه ها زده. برید خیلی محترمانه توی یه پیام بنویسید.
اینجوری بهتر پیگیری میشهMahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
اینجوری بهتر پیگیری میشهممنون
-
اینجوری بهتر پیگیری میشهMahdi Jafari 1 آقا آرش استاد پویان نظر رو هم مطرح کنید. ماله پارساله و اینجور که من دیدم فقط مثل گدار تست حل میکنن و خبری از اون درسنامه های جمع و جور که وعده ش رو داده بودن نیس.
آقای پویان نظر و آقای طلوعی جفتشون قرار بود امسال یعنی آرش جدید بدن. -
Mahdi Jafari 1 آقا آرش استاد پویان نظر رو هم مطرح کنید. ماله پارساله و اینجور که من دیدم فقط مثل گدار تست حل میکنن و خبری از اون درسنامه های جمع و جور که وعده ش رو داده بودن نیس.
آقای پویان نظر و آقای طلوعی جفتشون قرار بود امسال یعنی آرش جدید بدن.amirmahdi hesami درسنامه قبل تستا بیان میکنن قبلا یه نمونشو گذاشته بودن
-
Mahdi Jafari 1 آقا آرش استاد پویان نظر رو هم مطرح کنید. ماله پارساله و اینجور که من دیدم فقط مثل گدار تست حل میکنن و خبری از اون درسنامه های جمع و جور که وعده ش رو داده بودن نیس.
آقای پویان نظر و آقای طلوعی جفتشون قرار بود امسال یعنی آرش جدید بدن.amirmahdi hesami مثلا سر غلظت میگن خب بچه ها بریم درسنامه رابطه هاشو ببینیم بعد برمیگردیم برا تست
-
آقای پویان نظر و آقای طلوعی جفتشون قرار بود امسال یعنی آرش جدید بدن.amirmahdi hesami
ارش پارسال استاد پویان نظر اینجوریه که یه جزوه حفظیات داره
یه جزوه مسائل و یه جزوه تست
قبل تستای هر فصل یه درسنامه مختصر میگن که متاسفانه تو جزوه نیست -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anخداوکیلی اگر آرش امسال با اقی طلوعی نباشه خیلی بد میشه... من روی آرش آقای طلوعی حساب کردم
-
sali ghoreishi تایتان من که عکس گزاشتم با اقای فدایی فرد هستش
-
آقای پویان نظر و آقای طلوعی جفتشون قرار بود امسال یعنی آرش جدید بدن.amirmahdi hesami یوک داداش دیگ نمونه جزوه هاش تو سایت هس چی میگید فقط تسته
-
amirmahdi hesami
قبل تستای هر فصل یه درسنامه مختصر میگن که متاسفانه تو جزوه نیستsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
amirmahdi hesami
یه چزوه مسائل و یه جیزوه تست
قبل تستای هر فصل یه درسنامه مختصر میگن که متاسفانه تو جزوه نیستای وای
اینم اضافه شد
مگه میشه درسنامه نباشه آخه!!!
تو این مدت کم ما بیام مثل این مبتدیا جزوه بنویسیم -
آقای پویان نظر و آقای طلوعی جفتشون قرار بود امسال یعنی آرش جدید بدن.amirmahdi hesami استاد پویان نظر میخوان تایتان ضبط کنند
-
sali ghoreishi تایتان من که عکس گزاشتم با اقای فدایی فرد هستش
علی افشار
اون عکس رو میشه دوباره بذارید؟ -
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anخداوکیلی اگر آرش امسال با اقی طلوعی نباشه خیلی بد میشه... من روی آرش آقای طلوعی حساب کردم
Amin Hosseinzadeh نیست. من دارم گریه میکنم . شما برو گریه کن.
-
یعنی با این بینظمی حاضرم دوربینمو بفروشم برم نکته و تست شیمی ثبت نام کنم |:
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
amirmahdi hesami
اینم اضافه شد
تو این مدت کم ما بیام مثل این مبتدیا جزوه بنویسیمابوالفضل ریسی مگه شما راه ابریشم ندارید؟
-
علی افشار
اون عکس رو میشه دوباره بذارید؟ -
amirmahdi hesami
قبل تستای هر فصل یه درسنامه مختصر میگن که متاسفانه تو جزوه نیستsallar savadkoohi عزیز دلم همش هست تو جزوه
-
این پست پاک شده!
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
amirmahdi hesami
اینم اضافه شد
تو این مدت کم ما بیام مثل این مبتدیا جزوه بنویسیمابوالفضل ریسی اقا بابا جزوه دارن اقای پویان نظر قبلا الا رو ارشا یه نمونه ویدیو گذاشته بود
-
sallar savadkoohi عزیز دلم همش هست تو جزوه
erfan javaheri
من حقیقتش ندیدم ارش استاد رو
اما جزوه هاشون همونطور که گفتم یکی حفظیاته کتابه یکی مسائل و یکی هم تست
یه فیلم رو که دیدم نبود درسنامه
شایدم اشتباه از منه