لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sali ghoreishi استاد تو لایو آخرشون گفتن که آرش جدید در راه خواهیم داشت و حرفی از تایتان نبود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmahdi hesami برید چت های قبلیو ببینید یکی پرسیدن و گفتن تایتان
-
بخدا اگر امسال همایش آرش آقای طلوعی نباشیم بدبخت میشم
کارزاییان خوب نیست آخه... واسه کسایی خوبه که راه ابریشمو با آقای خودشون رفتن جلو
-
amirmahdi hesami برید چت های قبلیو ببینید یکی پرسیدن و گفتن تایتان
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi
اره به yas ta گفته بودن فکر کنم -
Mahdi Jafari 1 من ازتون یک سوال کلی دارم تا حالا تو کدوم پیج اینستایی دیدی بیانمثلن از نواقص کارشون حرف بزنن
علی افشار مگه من گفتم بیان نواقصو بگن؟ من گفتم بیان توضیح بدن اقا این برنامه ارشه. دبیرا اینا هستن. فلان دبیرا ارش دارن. برای راه ابیرشمیا شرایط اینجوریه و غیره
-
amirmahdi hesami
به یکی از بچه ها توی تلگرام گفتن تایتان دارننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi بله دیدم ولی همچین حرفی رو هم زده بودن و ممکنه هم این دوتا رو باهم اشتباه و به جای هم معرفی کردن
-
علی افشار مگه من گفتم بیان نواقصو بگن؟ من گفتم بیان توضیح بدن اقا این برنامه ارشه. دبیرا اینا هستن. فلان دبیرا ارش دارن. برای راه ابیرشمیا شرایط اینجوریه و غیره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 صد سال سیا خخخخخخخخخخخ
-
sallar savadkoohi بله دیدم ولی همچین حرفی رو هم زده بودن و ممکنه هم این دوتا رو باهم اشتباه و به جای هم معرفی کردن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmahdi hesami
بابا مگه میشه
معلم نخواد حواسش باشه که نمیشه
نمیدونم حالا باید صبر کنیم -
بخدا اگر امسال همایش آرش آقای طلوعی نباشیم بدبخت میشم
Amin Hosseinzadeh به معنای واقعی بله.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 نمیان بگن
-
sallar savadkoohi همینه دیگه. وقتی آلا میگه از پیج رسمی ما پیگیر باشید ولی خودشون زجرکش میکنن تا خبر بدن، همین اسکرین شاتا و جوابای استادا بچه هارو وارد حاشیه و سردرگمی میکنه
دوستان 60 روز تا کنکور مونده ما حقمون نیست بابت همایش فیزیکمون خیالمون راحت باشه؟
@M-an
romisa
sohrabنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi همینه دیگه. وقتی آلا میگه از پیج رسمی ما پیگیر باشید ولی خودشون زجرکش میکنن تا خبر بدن، همین اسکرین شاتا و جوابای استادا بچه هارو وارد حاشیه و سردرگمی میکنه
دوستان 60 روز تا کنکور مونده ما حقمون نیست بابت همایش فیزیکمون خیالمون راحت باشه؟
@M-an
romisa
sohrabالان میگن استاد کازرانیان دبیر ماهری هستن استفاده کنید
بر منکرش لعنت که ایشون بد درس بدن
ولی کمترین حقمون اینه با استادی که پیش رفتیم جمع بندی کنیم -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 به به به این وضع بع قول یع نفر بر طبل شادانه بکوب
-
amirmahdi hesami
بابا مگه میشه
معلم نخواد حواسش باشه که نمیشه
نمیدونم حالا باید صبر کنیم -
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh چرا نمیاد پس؟؟
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh
به نظرم یکی این وسط داره دروغ میگه
حالا کیه نمیدونم -
Amin Hosseinzadeh
به نظرم یکی این وسط داره دروغ میگه
حالا کیه نمیدونمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh پس آقای طلوعی چرا اینجوری گفته؟
-
sallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی افشار
خوب بگین بعد پستو پاک کنین -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین اسکرین ها سر هممونو به باد میده
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
بی خبر ترین افراد از امور الا همین پشتیبان های عزیزن
-
Amin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
بی خبر ترین افراد از امور الا همین پشتیبان های عزیزن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 اینجوری میکنین خودتون میدونید که چی میشه.....