1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
اُکسین،تجزیه یا جابجایی؟
-
سلام دوستان
ما تو کتاب زیستمون این جملرو داریم که اکسین جابجا میشه
ولی دبیر زیستمون طبق کتابهای دانشگاهش به ما گفته اکسین در حضور نور تجزیه میشه:|
اگه اطلاعات لازم در این زمینرو دارین یا به تستی برخورد کردین که به این مورد اشاره کنه میشه راهنماییم کنین؟
@تجربیا -
Kosar A003
سلام
کنکور ما مطابق کتابه وقتی تو کتاب اینو گفته پس همینو باید در نظر گرفت
من تستی ندیدم اینطوری حالا ببینیم بقیه بچه ها چی میگن -
@saghi-mortazavi
هوم درسته ولی میخام ببینم تو تستا چی میگن
بهرحال متچاکرم -
Kosar A003 خواهیش
-
Kosar A003 سلام درحد کنکور باید بگیم جابه جایی طبق کتاب :
اینم تو یه سایتی پیدا کردم:
وقتی گیاه در معرض نور یک جانبه قرارداده می شود بخشی از اکسین قبل از جا به جایی قطبی وطولی به سمت پایین ساقه ،به طرف بخش سایه دیده ساقه به صورت عرضی مهاجرت می کند. سلول های بخش سایه دیده نسبت به سلول های سمت نور دیده به دلیل داشتن غلظت بالاتر اکسین بیش تر طویل شده وساقه به طرف نور خمیده می شوداینو پیدا کردم:
تجزیه اکسین
اکسین در حضور نور شدید و اکسیژن و حرارتهای زیاد تجزیه میشود و اگر به صورت آزاد باشد میتواند تحت تاثیر آنزیم پراکسیداز قرار گرفته و تجزیه گردد.ولی فک کنم جابه جایی درستره،درحد کنکور
-
برای کنکور تجزیه غلطه ها
اینو اقا موقاری هم تو تست های تتا اشاره کردن هم توی درسنامه
کاری به علمی نداشته باشید کتاب ما پر از اشتباهات غیر علمیه -
دریا دریایی
@kosar-mottaghi
خیلی خیلی ممنونم
و یسوال دیگه ما میدونیم که حتی در سمت نور هم رشد طولی داریم ولی کمتر از بخشی که درون سایه هست
پس چون اکسین در حضور نور بعد یمدت تجزیه میشه تاثیری که تو بخش نور روی رشد طولی داره کمتره؟ -
Kosar A003 در اُکسین،تجزیه یا جابجایی؟ گفته است:
دریا دریایی
@kosar-mottaghi
خیلی خیلی ممنونم
و یسوال دیگه ما میدونیم که حتی در سمت نور هم رشد طولی داریم ولی کمتر از بخشی که درون سایه هست
پس چون اکسین در حضور نور بعد یمدت تجزیه میشه تاثیری که تو بخش نور روی رشد طولی داره کمتره؟خب چون اکسین کم میشه قاعدتا رشد هم کمتر تحریک میشه
-
Bio عاهان میخواستم مطمئن شم ولی خیلی خوب میشد اگه تخصصیتر تاثییرگذاریشون و روالش رو یاد میگرفتیم:
بابت منشن تو تاپیک کریسپرم فراموش کردم ازتون تشکر کنم واقعا ممنونتشخیص اون دیگه به عهده مولفین کتابه بنا هم به یادگیری کامل نیست، کتاب فیزولوژی گیاهی تایز و زایگر از گایتون کلفت تره، شکلای کمتر دار و خطشم ریز تره قرارهم نیست اینو کامل بدونیم
خواهش -
Bio
مولفایه کتاب هرسال چیزایه بیشتریو حذف میکنن منظورم تخصصی خوندن زیست گیاهی نیست حتی یه خلاصه هم میتونه کمک کننده باشه و هممون میدونیم که هرسال چقدر حذفیا بیشتر میشه و درک سختتر^^
بهرحال ما هیچ اختیاری نداریم^^ولی من موافق حذفیات کتابام
زیست خیلی خیلی پیچیده س هرچی بیشتر بدونی کارت سخت تر میشه و گاها به تناقض و اعصاب خورد میرسی مخصوصا که توی یادگیری تخصصی زیست اولین اصلی که یاد میگیری و پایه تمام یادگیری آینده ت میشه اینه که هیچ قطعیتی وجود نداره و هر چیزی مثال نقض داره
اما کتاب یجوری حکم قطعی میکنه که گاها من حس میکنم فیزیک کلاسیک دارم میخونم و این خب برای یادگیری عالیه