لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Rm خب میگم اگر مشکل مالی با آقای طلوعی خوردن... بخدا بگن کمک میکنیم... فقط آقای طلوعی هماییششو بزاره... مارو آخر مسیر تنها نزارن دیگه
مشکل مالی بود که هفته ای یه گوشی هدیه نمیدادن
-
به احتمال زیاد اون برنامه ۱۸ اردیبهشت رو گذاشتن برا راه ابریشمیافک کنم تا ۱۸ اردیبهشت هم هیچی برامون نمیاد
محسن محمدخانی حتی حرف خودشونو عملی نمیکنن
-
به احتمال زیاد اون برنامه ۱۸ اردیبهشت رو گذاشتن برا راه ابریشمیافک کنم تا ۱۸ اردیبهشت هم هیچی برامون نمیاد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحسن محمدخانی عهههه اکانت من فکر کردم پیامو پاک میکنن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحسن محمدخانی احتمال زیاد نه قطعااااااااااااااااااا
-
محسن محمدخانی حتی حرف خودشونو عملی نمیکنن
Amin Hosseinzadeh مگرنگفتن یکشنبه ؟
-
بالاخره انتظارها به سر رسید
کمان آرش آپگرید شد️
از امروز میتونین همایش های جمع بندی آرش رو باتخفیف های ۴۵ درصدی
تهیه کنین
با کمان آرش هدفت رو نشونه بگیر و آخرین تیر رو به جسم بی جان کنکور بزن
در همایش های آرش با ویدئوهای کامل و تست های غنی و درجه یک و درسنامه های جامع اما مختصر و مفید میتونین تنها در ۳۰ ساعت کل مباحث سه سالی که تا الان خوندین رو جمع بندی کنین
%(#ff0000)[سوپرایز اصلی مونده]
شما با خرید همایش آرش، آزمون های «۴ کا » که شبیه ساز کنکور سراسری هستن رو هدیه میگیرن
علاوه بر اون %(#ff0000)[هر هفته] هم بین رفقایی که پک های آرش رو تهیه کردن%(#ff0000)[، یک دستگاه تلفن همراه نوت ۹ پرو قرعه کشی] میشه
هر پک آرش یک امتیاز برای قرعه کشی محسوب میشه، پس اگه پک تخصصی و عمومی رو تهیه کنی دو تا امتیاز قرعه کشی داره
دیگه فرصت از این بهتر؟
هم جمع بندی میکنی و به هدفت میرسی، هم سال دیگه با نوت ۹ پرو میری دانشگاه مورد علاقه ات
برای ثبت نام کافیه به سایت یا اپلیکیشن آلاء سر بزنی
AlaaTV.com/landing/15دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an چرا هنوز فعال نمیکنید همایش ارش رو
-
Amin Hosseinzadeh مگرنگفتن یکشنبه ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm الا خیلی چیزارو گفت و عمل نکرد
-
Amin Rm الا خیلی چیزارو گفت و عمل نکرد
sali ghoreishi آره مثل برنامه دقیق راه ابریشمش
-
Amin Rm
اره خیلی بدتر شدیم
اونا هر تیکه ای که مجازی شدن از کنکور و نهایی حذف شد ( حالا جز نهایتا 5 تا سوال تو کل کنکور که طراح شیطنت کرد)
اما ما از اول مجازی بودیم
تا اواسط ابان هر روز میگفتن از فردا حضوری
حالا هی بیا برنامه عوض کن به حضوری بخوره
بعدشم که پناه اوردیم الا و راه ابریشم
دمشون گرم سنگ تموم گذاشتن
ولی خیلی اذیت شدیم
سر روند پخش
سر ازمونا که نمیرسیدیم خوب جمع و جور کنیم
الانم که شد جمع بندی و اینه داستانsallar savadkoohi احتمالا باید چشم ها رو شست . کنکور رو سال دیگر ،دوباره داد.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh و...
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh یعنی امروز ارش برامون فعال نمیشه؟؟
-
sallar savadkoohi احتمالا باید چشم ها رو شست . کنکور رو سال دیگر ،دوباره داد.
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
به همین راحتی
-
۱۸ام
-
Amin Rm نگو
-
Amin Rm من همین الان دو روزه منتظر ارشم
-
Amin Rm در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
به همین راحتی
ابوالفضل ریسی تیکه بود؟
-
بالاخره انتظارها به سر رسید
کمان آرش آپگرید شد️
از امروز میتونین همایش های جمع بندی آرش رو باتخفیف های ۴۵ درصدی
تهیه کنین
با کمان آرش هدفت رو نشونه بگیر و آخرین تیر رو به جسم بی جان کنکور بزن
در همایش های آرش با ویدئوهای کامل و تست های غنی و درجه یک و درسنامه های جامع اما مختصر و مفید میتونین تنها در ۳۰ ساعت کل مباحث سه سالی که تا الان خوندین رو جمع بندی کنین
%(#ff0000)[سوپرایز اصلی مونده]
شما با خرید همایش آرش، آزمون های «۴ کا » که شبیه ساز کنکور سراسری هستن رو هدیه میگیرن
علاوه بر اون %(#ff0000)[هر هفته] هم بین رفقایی که پک های آرش رو تهیه کردن%(#ff0000)[، یک دستگاه تلفن همراه نوت ۹ پرو قرعه کشی] میشه
هر پک آرش یک امتیاز برای قرعه کشی محسوب میشه، پس اگه پک تخصصی و عمومی رو تهیه کنی دو تا امتیاز قرعه کشی داره
دیگه فرصت از این بهتر؟
هم جمع بندی میکنی و به هدفت میرسی، هم سال دیگه با نوت ۹ پرو میری دانشگاه مورد علاقه ات
برای ثبت نام کافیه به سایت یا اپلیکیشن آلاء سر بزنی
AlaaTV.com/landing/15@m-an خانم مدیر حداقل جواب بچه ها رو بدین
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا رسما دمتون گرم بااین برنامه ریزی
من موندم اون جوی که درمورد مشاوره ارش دادین براچی بود -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۳۴ نفر از فیزیک استاد طلوعی فقط تو انجمن هستن چقدردیگه هم هست که اصلا نمیدونه انجمن چیه
این همه دانش آموز مسخره این برنامه ها شدن -