لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amir Kazemi 0 خب چیکار کنیم . وقتی آلا دوست داره حالمون خراب کنه. ما که نمیتونیم حالشو به خاطر این همه امکاناات که به ما دادن. ولی چه دادنی . با تاخیر فراوان.
Amin Rm آلا تعهد بسته. پدرم وقتی فیزیک استاد طلوعی رو آخر سال برام خرید که مطمئن بود یه جمع بندی داره. الان من چی بهش بگم؟
-
Amin Rm آلا تعهد بسته. پدرم وقتی فیزیک استاد طلوعی رو آخر سال برام خرید که مطمئن بود یه جمع بندی داره. الان من چی بهش بگم؟
Amir Kazemi 0 کاش بجای اینکه برای تتا آقای یاری برنامه میریختن با آقای طلوعی برنامه میزاشتن الان من انگیزه تتای آقای یاری رو نمیفهمم
-
Amir Kazemi 0 خب چیکار کنیم . وقتی آلا دوست داره حالمون خراب کنه. ما که نمیتونیم حالشو به خاطر این همه امکاناات که به ما دادن. ولی چه دادنی . با تاخیر فراوان.
Amin Rm وقتی خوب و با ادب صحببت میکنی اینجوری جواب میدن
یه کمی تند صحبت کنی بحث بسته میش و تاپیک میره رو هوا!!!!
دیگ ارش رو ناموس فکر نمیکردم آلا دبه کنه اقای طلوعی هنو توی لایو ها اول سال میگفتن من یادمه جمع بندی داریم و می خوایم تست هاس سطح بالارو بعد از عید حل کنیم -
من فکر میکنم الا داره استاد طلوعی رو راضی میکنه ولی چون نتیجش معلوم نیست چیزی نمیگن درغیر اینصورت الا بنظرم مسئول هست جواب بده
بنظرم اینجا موندن فایده نداره اگر داشت معلوم میشد@mohsen-sari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من فکر میکنم الا داره استاد طلوعی رو راضی میکنه ولی چون نتیجش معلوم نیست چیزی نمیگن درغیر اینصورت الا بنظرم مسئول هست جواب بده
بنظرم اینجا موندن فایده نداره اگر داشت معلوم میشداره منم حدس میزدم
ولی به نظرت ایده بهتر این نیست که بیاد همین رو بگه؟
نمیخوایم دلیل قطع ارتباط رو بگن
فقط بگن اقا داریم مذاکره میکنیم یا حداقل یه دلیل کلی و قانع کننده -
Amir Kazemi 0 کاش بجای اینکه برای تتا آقای یاری برنامه میریختن با آقای طلوعی برنامه میزاشتن الان من انگیزه تتای آقای یاری رو نمیفهمم
faranak ahmadian انگیزش مشخصه
کسب درامد
-
faranak ahmadian
اخه الان استاد یاری مانع نیستن که
به نظرم بحث اضافی درست نکنیم
ما نمیدونیم داستان چیه پس تهمت نمیزنیم
فقط صبر میکنیم تا یکی از مدیرا جواب بدن
@M-an
sohrab -
با دندون درد
با زبون روزه
با این همه فشار درسی و استرس روزای آخر4 ساعت از زمانمون رفت سر اینکه یه جواب خشک و خالی بهمون ندادید. دمتون گرم واقعا
@M-an
Mahdi Jafari 1
اخ اخ نگو
خودم اعصابم بهم ریخته
4 بعد از ظهر تا حالا اینجاییم
اینجا پیامم ندیم ذهنمون درگیره نمیتونیم درست درس بخونیم
-
مدیران محترم و کارگزاران آلا، شما دوست دارید دانش اموزاتون هرزگاهی سکته کنن؟ دوست دارید نصف بدنشون لمس بشه بیفتن یه گوشه خونه؟ دوست دارید بعد جلسه کنکور تو بیمارستان باهاشون ملاقات کنید؟
اصا این که آرش استاد طلوعی نداریم رو باورم نمیشه، این بعنی انگار ما یه محصولی خریدیم ولی بهمون ندادین. به آیه ( ویل للمطففین) اعتقاد دارین؟ من در حالت عادیشم با استاد کازرانیان کنار نمیومدم. اخر سال استاد طلوعی رو گرفتم که ارششونا داشته باشم. امیدم به ارش بود. این اصلا درست نیست. حالا کنکورچه ندادید، پیش آزمون پس آزمون ندادید اوکی، حلالتون، ولی واقعا اخر سال بخواین همچین بازی سر ما در بیارین سرنوشتمونا به دست حوادث بسپرید دیگه واقعا خط قرمز دانش اموزان راه ابریشم رو رد کردید. اینجا جوابگو نباشین اخرش باید حساب پس بدین.Amir Kazemi 0 داداش تو شهرکردی؟
-
با عرض سلام و احترام
خانم مدیر چرا جواب مارا نمی دهید ؟
چرا آقای طلوعی کنسل شد و برای جبرانش آلا چه می کنه؟ما بچه ها سردرگم هستیم یک شنبه هم تمام شد و آرش ها تو پروفایل ما نیامد
تست های آقای طلوعی مخصوصا متن خود درسنامه ضبط متوقف شد
چرا یک جواب ساده نمیگید
که خدا اقل ما فکر کنین یک نفر حرف ما را می شنود؟بابا ما منتظریم لطفاً پاسخ ما را بدهید.
-
Amin Hosseinzadeh از یه ور امتحان مدرسه اعصابمونو خراب کرده. از یه طرف تاخیر در آلا. به خدا میخوام جمع کنم پیاده از ایران برم. هر کی با من موافق بود میتونه از ایران جمع کنه بره
-
Amin Rm به کجا چنین شتابان؟
ما همه از روند پخش ناراضی هستیم از صبح منتظریم الان آرش رو بهمون میدن ولی ندادن کلی هم از برنامه خودمون عقب موندیم
ولی این معنی رو نمیده میدون رو خالی کنیم@haniehno من لب مرزم . دیر گفتی.
-
Amin Rm به کجا چنین شتابان؟
ما همه از روند پخش ناراضی هستیم از صبح منتظریم الان آرش رو بهمون میدن ولی ندادن کلی هم از برنامه خودمون عقب موندیم
ولی این معنی رو نمیده میدون رو خالی کنیم@haniehno
والا ما از مهر میدون رو خالی نکردیم
دیگه خسته شدیم :)))
یه نفر جوابمون رو بده حداقل -
با عرض سلام و احترام
خانم مدیر چرا جواب مارا نمی دهید ؟
چرا آقای طلوعی کنسل شد و برای جبرانش آلا چه می کنه؟ما بچه ها سردرگم هستیم یک شنبه هم تمام شد و آرش ها تو پروفایل ما نیامد
تست های آقای طلوعی مخصوصا متن خود درسنامه ضبط متوقف شد
چرا یک جواب ساده نمیگید
که خدا اقل ما فکر کنین یک نفر حرف ما را می شنود؟بابا ما منتظریم لطفاً پاسخ ما را بدهید.
@M-an
-
Amir Kazemi 0 داداش تو شهرکردی؟
Amir Tajfar 0 نه داداش اصفهانم.
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
شنیدم اصفهان بچه ها رفتن جلوی اموزش و پرورش اعتراض
درسته یا شایعست؟ -
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
شنیدم اصفهان بچه ها رفتن جلوی اموزش و پرورش اعتراض
درسته یا شایعست؟sallar savadkoohi درسته.
-
sallar savadkoohi درسته.
Amir Kazemi 0
نتیجه ای هم داد؟ -
Amir Kazemi 0
نتیجه ای هم داد؟sallar savadkoohi نماینده اموزش پرورش اصفهان به وزارت نامه داد.