صفر شدن بار ها
-
@saghi-mortazavi
ساقی راه حل میترارو متوجه شدم عزیز من
میگم چرا این راه حل نشه؟
ینی کیو دو رو تجزیه کنیم اول؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
عاها فککنم متوجه شدم
ممنوننن -
@saghi-mortazavi در صفر شدن بار ها گفته است:
Kosar A003
اینکه برآیند نیرو هایی که به q4 وارد میشه از سه جهته که اول باید برآیند نیرو های وارد از طرف q3 و q1 رو بدست بیاری مساوی نیروی وارده از طرف q2 کنی
در این صورت نصبت بدست میاد
که اونم منفیه چون تو سوال گفته برآید صفره هر طور بار هارو جابه جا کنی که مثبتن یا منفی اینطور در میاد که بار q1 و q4و q3 هم علامتن و q2 مخالف اوناستعاها ولی من اینطوری نرفتم ببین گفتم نسبت کیو دو و کیو یک نسبت به کیو چهارو بدست میارم وقتی نسبت اون دوتارو نسبت به هم حساب کنم جواب بدست میاد که سریعتر بجواب برسم
ولی اگ کیو دو منفی هم باشه جواب میتونه منفی پنج باشه پس-_-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 کوثر ببین عزیزم تو اون f24 را تجزیه نکردی نمیتونی اون f را با f14 برابر بذاری
چرا؟ چون اون F14 یک مولفه عمودی پس فقط در حالتی خنثی میشه که یه مولفه عمودی دیگه در خلاف جهتش و برابر با اون باشه
پس اون F24 را ما باید به دو تا مولفه افقی و عمودی تجزیه کنیم و بعد نسبت بگیریم
الان با روش خودت میرم میفرستم -
@saghi-mortazavi
ساقی راه حل میترارو متوجه شدم عزیز من
میگم چرا این راه حل نشه؟
ینی کیو دو رو تجزیه کنیم اول؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
زودتر بگو کشتم خودمو
️
خداروشکر
خواهش -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه متوجه شدی
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
عاره دستت درد نکنه
مرسی که به کوچیک جمعتون کمک کردین -
@mitra-ism-rahmani
عاره دستت درد نکنه
مرسی که به کوچیک جمعتون کمک کردیننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 خودم کوچیک جمع هستم
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر چی نوشتید
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چقدر چی نوشتید
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده@infinitie-a دیگه چند تا دختر دم افطار اومدن تاپیکت کمتر از این انتظار داشتی برادر ؟
-
@infinitie-a
ببینید نکته اش اون تجزیه برداره
من وقتی تجزیه کردم فقط سینوس را حساب کردم
چون اون نسبتی که میخواست از سینوسش بدست میومد
اگه جاییش را متوجه نشدید بگید تا توضیح بدمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
ازتون ممنونم
الان حضور ذهن ندارمفردا احتمالا منشنتون کنم در مورد حل چندتا سوال بپرسم
Kosar A003
@Saghi-Mortazavi
از شما هم متشکرم -
@saghi-mortazavi بفرمایین
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a متشکرم
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
صداقتتون قابل تحسینه
-
@mitra-ism-rahmani
ازتون ممنونم
الان حضور ذهن ندارمفردا احتمالا منشنتون کنم در مورد حل چندتا سوال بپرسم
Kosar A003
@Saghi-Mortazavi
از شما هم متشکرمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a خواهش میکنم چشم در خدمتم البته اگه بلد بودم
-
@saghi-mortazavi بفرمایین
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
عا میترا از راه حل منو ساقیم میشد بجواب رسید بدون تجزیه بشرطیکه سینوسش رعایت میشد،نه؟ -
@infinitie-a
عا میترا از راه حل منو ساقیم میشد بجواب رسید بدون تجزیه بشرطیکه سینوسش رعایت میشد،نه؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شدهKosar A003 آره اتفاقا حلش کردم از اون راه میخوای بفرستم؟
فقط چرا اینفینیتی را تگ کردی جا من -
Kosar A003 آره اتفاقا حلش کردم از اون راه میخوای بفرستم؟
فقط چرا اینفینیتی را تگ کردی جا مننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani عارهه لطفن
-
@mitra-ism-rahmani
صداقتتون قابل تحسینه
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده@infinitie-a
شما درباره این چیزا تحسین نکنی کی بکنه -
@mitra-ism-rahmani عارهه لطفن
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
ببخشید یه ذره تو هم توهم شد دیگه حال نداشتم دوباره تمیز بنویسمش -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
حقایقو باید گفت
حقایق همیشه قابل تحسینن -
@saghi-mortazavi
حقایقو باید گفت
حقایق همیشه قابل تحسینننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a اوههههههههه یسسس
میرم یاد داشت میکنم تو دفترم جملتونو