لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm
من که همین کارو میکنمsallar savadkoohi منم.
-
به نظرم بریم شیمی بخونیم که فردا از اداره آزمون معرفی داریم بتونیم بدهیم
حالا بریم همگی و دیگه هر چی شد با خدا
بیشتر از این وقت خود را تلف نکنید -
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
yas ta بچه ها خب با همون راه ابریشم جمع بندی کنید. خیلی بهتره.
راهی بهتر از این نیست
ولی ببینیم واقعا آلا اینهمه بی معرفت شده که بگه میخواید همینه یا یه کاری میکنه(زهی خیال باطل)
-
sallar savadkoohi منم.
حتی روی حرفی که میزنید وای نیستید... قرار بود امروز آرش فعال شه... کو... کسی براش فعال شده؟حداقل سر قولتون باشید... شما حتی روی حرفتون نیستید... تیکت میزنی میگن با آقای طلوعی همایش داریم... از اولم میدونستم یک موضوعی هست این وسط... چون مگه میشه پیش فروش فیزیک آقای طلوعی آغاز نشه... کد تخفیف هم نفرستادیدد....
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
yas ta بچه ها خب با همون راه ابریشم جمع بندی کنید. خیلی بهتره.
راهی بهتر از این نیست
ولی ببینیم واقعا آلا اینهمه بی معرفت شده که بگه میخواید همینه یا یه کاری میکنه(زهی خیال باطل)
ابوالفضل ریسی
اخه چه کاری؟
مشکل از استاد نبود که بریم بگیم توروخدا برشون گردونید -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anخداوکیلی چقدر خوشحال بودم..... آرش آقای طلوعی داریم... خداوکیلی ضدحال بدی خوردم امروز... خیلی بد
-
مدیران محترم و کارگزاران آلا، شما دوست دارید دانش اموزاتون هرزگاهی سکته کنن؟ دوست دارید نصف بدنشون لمس بشه بیفتن یه گوشه خونه؟ دوست دارید بعد جلسه کنکور تو بیمارستان باهاشون ملاقات کنید؟
اصا این که آرش استاد طلوعی نداریم رو باورم نمیشه، این بعنی انگار ما یه محصولی خریدیم ولی بهمون ندادین. به آیه ( ویل للمطففین) اعتقاد دارین؟ من در حالت عادیشم با استاد کازرانیان کنار نمیومدم. اخر سال استاد طلوعی رو گرفتم که ارششونا داشته باشم. امیدم به ارش بود. این اصلا درست نیست. حالا کنکورچه ندادید، پیش آزمون پس آزمون ندادید اوکی، حلالتون، ولی واقعا اخر سال بخواین همچین بازی سر ما در بیارین سرنوشتمونا به دست حوادث بسپرید دیگه واقعا خط قرمز دانش اموزان راه ابریشم رو رد کردید. اینجا جوابگو نباشین اخرش باید حساب پس بدین. -
حتی روی حرفی که میزنید وای نیستید... قرار بود امروز آرش فعال شه... کو... کسی براش فعال شده؟حداقل سر قولتون باشید... شما حتی روی حرفتون نیستید... تیکت میزنی میگن با آقای طلوعی همایش داریم... از اولم میدونستم یک موضوعی هست این وسط... چون مگه میشه پیش فروش فیزیک آقای طلوعی آغاز نشه... کد تخفیف هم نفرستادیدد....
Amin Hosseinzadeh داداش دلت خوشه ها
یه کارو از اول سال اینا بدون تاخیر انجام دادن که الان بخوان سر وقت انجام بدن؟
این خط این نشون که اخرشم کنکورچه ها و پیش ازمون و پس ازمونا رو قرار نمیدن. اینا همه اپشن بوده که فکر کنیم اینور خبریه. ولی هیچ خبری نیستش. دانش اموز الا فقط باید سردرگم باشه و بدون برنامه
بخدا هر وقت یادم میفته چقد ساده این همایشه پیچید از عصبانیت میخوام کیبوردو خورد کنم
-
Amin Hosseinzadeh داداش دلت خوشه ها
یه کارو از اول سال اینا بدون تاخیر انجام دادن که الان بخوان سر وقت انجام بدن؟
این خط این نشون که اخرشم کنکورچه ها و پیش ازمون و پس ازمونا رو قرار نمیدن. اینا همه اپشن بوده که فکر کنیم اینور خبریه. ولی هیچ خبری نیستش. دانش اموز الا فقط باید سردرگم باشه و بدون برنامه
بخدا هر وقت یادم میفته چقد ساده این همایشه پیچید از عصبانیت میخوام کیبوردو خورد کنم
Mahdi Jafari 1 واقعا غروبی شدید به جو ما حاکم شده، منتظر طلوعی میمانیم... اینکار خیانت است، کم فروشی است، ظلم است، حق مردم خوردن است. خدا از باعث و بانیش نگذره.
-
انگار ما مسخرشونیم...
Mahdi Jafari 1
هستیم دیگه :))) -
آقای طلوعی رو بیارید
-
همیشه از اعتمادمون ضربه خوردیم
-
انگار ما مسخرشونیم...
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
انگار ما مسخرشونیم...
انگار کجا بود
دقیقا همینه -
من نمیخوام ناشکری کنم
نه دمه الا گرم تا همین جا کلی استفاده کردیم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیم -
همیشه از اعتمادمون ضربه خوردیم
sallar savadkoohi حداقل یادمون میمونه که ساده نباشیم، دیگه به هرکس که رسما قول و وعده میده اعتماد نکنیم. بزرگتراشم وعده میدن عمل نمیکنن آلا که ...
-
من نمیخوام ناشکری کنم
نه دمه الا گرم تا همین جا کلی استفاده کردیم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیمsallar savadkoohi پولشو دادیم. این پروژه خیلی نقص داشت. با این حال راضی بودیم.
-
sallar savadkoohi حداقل یادمون میمونه که ساده نباشیم، دیگه به هرکس که رسما قول و وعده میده اعتماد نکنیم. بزرگتراشم وعده میدن عمل نمیکنن آلا که ...
Amir Kazemi 0
اخه الا برای ما هرکسی نبود
امسال تا دلت بخواد گول خوردم
همین شد که عقب افتادم الان از همه چی
فکر کنم تنها نیستم همه بازی زیاد خوردیم -
Amir Kazemi 0 واقعا.... آقا ما تخفیف درسای عمومی نمیخوایم... فقط آقای طلوعی میخوایم