لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
همیشه از اعتمادمون ضربه خوردیم
-
انگار ما مسخرشونیم...
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
انگار ما مسخرشونیم...
انگار کجا بود
دقیقا همینه -
من نمیخوام ناشکری کنم
نه دمه الا گرم تا همین جا کلی استفاده کردیم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیم -
همیشه از اعتمادمون ضربه خوردیم
sallar savadkoohi حداقل یادمون میمونه که ساده نباشیم، دیگه به هرکس که رسما قول و وعده میده اعتماد نکنیم. بزرگتراشم وعده میدن عمل نمیکنن آلا که ...
-
من نمیخوام ناشکری کنم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیمsallar savadkoohi پولشو دادیم. این پروژه خیلی نقص داشت. با این حال راضی بودیم.
-
sallar savadkoohi حداقل یادمون میمونه که ساده نباشیم، دیگه به هرکس که رسما قول و وعده میده اعتماد نکنیم. بزرگتراشم وعده میدن عمل نمیکنن آلا که ...
Amir Kazemi 0
اخه الا برای ما هرکسی نبود
امسال تا دلت بخواد گول خوردم
همین شد که عقب افتادم الان از همه چی
فکر کنم تنها نیستم همه بازی زیاد خوردیم -
Amir Kazemi 0 واقعا.... آقا ما تخفیف درسای عمومی نمیخوایم... فقط آقای طلوعی میخوایم
-
من نمیخوام ناشکری کنم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیمsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من نمیخوام ناشکری کنم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیماین شانس ما هست
تا قبل از امسال من بدقولی از آلا ندیده بودم و اعتماد کردیم -
Reza Moslemi Naeini در ارش اقای طلوعی گفته است:
@M-an sohrab میشه لطفا یه فکری کنید تقاضا برای آرش استاد طلوعی خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییییی زیاده
-
Amir Kazemi 0
اخه الا برای ما هرکسی نبود
امسال تا دلت بخواد گول خوردم
همین شد که عقب افتادم الان از همه چی
فکر کنم تنها نیستم همه بازی زیاد خوردیمsallar savadkoohi وقتی طراح کنکور ۹۹ کنکورا سخت میکنه نتیجش میشه این.
-
فقط یه بار دیگه این خانوم مدیر بیاد بگه آلایی ها برای ما مهمن ، من میدونم چی بهش بگم واقعا رو دارید واقعا رو دارید
-
فقط یه بار دیگه این خانوم مدیر بیاد بگه آلایی ها برای ما مهمن ، من میدونم چی بهش بگم واقعا رو دارید واقعا رو دارید
Amir Tajfar 0
نفس عمیق -
Amir Kazemi 0 واقعا.... آقا ما تخفیف درسای عمومی نمیخوایم... فقط آقای طلوعی میخوایم
Amin Hosseinzadeh اینا نگو حالا دیگه همون تخفیفم یهو دیدی بهمون ندادن.
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من نمیخوام ناشکری کنم
ولی یادم نیست کی بود
میگفت نباید به یه پروژه در حال ساخت اعتماد میکردیماین شانس ما هست
تا قبل از امسال من بدقولی از آلا ندیده بودم و اعتماد کردیمهیچکس از عوامل آلا که این کپشن یکی از شلوغ ترین کپشنای الان انجنه واکنش نمیده... چرا یک محل نمیزارن.... چرا یک چیزی نمیگن دلمونو خوش کنن
-
هیچکس از عوامل آلا که این کپشن یکی از شلوغ ترین کپشنای الان انجنه واکنش نمیده... چرا یک محل نمیزارن.... چرا یک چیزی نمیگن دلمونو خوش کنن
Amin Hosseinzadeh
دلمون خوش شد دیگه
اب پاکی رو ریختن رو دستمون نه رو سرمون
چی میخوای بشنوی شما؟ -
Amin Hosseinzadeh
دلمون خوش شد دیگه
اب پاکی رو ریختن رو دستمون نه رو سرمون
چی میخوای بشنوی شما؟sallar savadkoohi ۹۰۸ تا پیام دادیم امروز...
-
هیچکس از عوامل آلا که این کپشن یکی از شلوغ ترین کپشنای الان انجنه واکنش نمیده... چرا یک محل نمیزارن.... چرا یک چیزی نمیگن دلمونو خوش کنن
قرار بود شیمی آرش متناسب با کنکور 99 ضبط بشه نشد... قرار بود آقای طلوعی همایش بدن نشد... قرار بود با راه ابریشم مثل تفتان و آرش برنامه بدن نشد... ینی واقعا چرا؟
-
sallar savadkoohi ۹۰۸ تا پیام دادیم امروز...
Amir Kazemi 0
اره رکورد عجیبی بود
این همه اعتراض رو بی صدا بذارن هنره -
قرار بود شیمی آرش متناسب با کنکور 99 ضبط بشه نشد... قرار بود آقای طلوعی همایش بدن نشد... قرار بود با راه ابریشم مثل تفتان و آرش برنامه بدن نشد... ینی واقعا چرا؟
اصلا کیف راه ابریشم به این آخر مسیرش بود... چقدر خوش حال بودیم که یک همایش مشتی خصوصا واسه فیزیک داشتیم... ولی آخرش که چی
-
Amin Hosseinzadeh
به نظرم الا یه ایده و ارمانی داشت
که دید نمیتونه انجامش بده توی یه سال و قدم بزرگیه
قربانیاشم ما بودیم