لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا تا سحر هم صحبت کنید چیزی نمیشه
نه باید هیچ وقت به کسی متکی بود
چه استاد چه موسسه
من اگه جای استاد طلوعی بودم این موقع سال بچه هارو ترک نمیکردم حتی اگه حق بامن باشه -
sallar savadkoohi کار سختی نیستش
من بهت میگم الان چیکار میکنن
میان چند تا از پیاما رو میخونن میبینن اوه اوه وضعیت خرابه
بزار یکی دو نفرو اخراج کنیم تاپیکم حذف کنیم اینطوری دیگه وخامت اوضاع معلوم نمیشه. اخرشم بگیم با نظر مشاور آموزشی مجموعه که تجربه بسیار زیادی در حوزه کنکور داره، تصمیم گرفتیم همایش اقای طلوعی رو برگزار نکنیم...نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بزار یکی دو نفرو اخراج کنیم تاپیکم حذف کنیم اینطوری دیگه وخامت اوضاع معلوم نمیشه. اخرشم بگیم با نظر مشاور آموزشی مجموعه که تجربه بسیار زیادی در حوزه کنکور داره، تصمیم گرفتیم همایش اقای طلوعی رو برگزار نکنیم...واقعا
من خودم بعید می دونم تاپیکی بوده باشه که نزدیک به 1000 تا پیام توش باشه -
Mahdi Jafari 1
اره کیو از جمعمون اخراج میکنن یعنی ؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
اره کیو از جمعمون اخراج میکنن یعنی ؟من داوطلب میشم با این وضع آلا
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفقا نظر منو بخواین
میگم الکی وقتتو هدر ندین در انتظار پاسخ
فعلا برید سر درس و مخشاتون
خبری بشه همه جا تو بوق و کرنا پخش میشه نترسید
@دانش-آموزان-آلاء -
Davood Faraji در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini واقعا فقط به استاد خوب تو این مجموعه بود آقای طلوعی که همونم
حالا اینم که اغراق تو بقیه درس هاهم آلا دبیر خوب داره اساتید محترم مثل ثابتی ، پویان نظر ، امینی راد (زیست)و.....
ولی وافعا استاد طلوعی توی فیزیک صاحب سبک هستنReza Moslemi Naeini منظور داداشمون همون بحث فیزیک آلا بود
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
اره کیو از جمعمون اخراج میکنن یعنی ؟من داوطلب میشم با این وضع آلا
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی
اره منم پایم
بریم که این روزا رو نبینیم -
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بزار یکی دو نفرو اخراج کنیم تاپیکم حذف کنیم اینطوری دیگه وخامت اوضاع معلوم نمیشه. اخرشم بگیم با نظر مشاور آموزشی مجموعه که تجربه بسیار زیادی در حوزه کنکور داره، تصمیم گرفتیم همایش اقای طلوعی رو برگزار نکنیم...واقعا
من خودم بعید می دونم تاپیکی بوده باشه که نزدیک به 1000 تا پیام توش باشهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Moslemi Naeini
اونم در کمتر از 24 ساعت -
چه استاد چه موسسه
من اگه جای استاد طلوعی بودم این موقع سال بچه هارو ترک نمیکردم حتی اگه حق بامن باشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط Davood Faraji انجام شده@mohsen-sari حداقل تتا آقای یاری رو بدن به ریاضیا و کسایی که فیزیک آقای طلوعی دارند
-
چه استاد چه موسسه
من اگه جای استاد طلوعی بودم این موقع سال بچه هارو ترک نمیکردم حتی اگه حق بامن باشه@mohsen-sari آره بخدا....
استاد طلوعی این آخر نباید ولمون میکرد -
@mohsen-sari حداقل تتا آقای یاری رو بدن به ریاضیا و کسایی که فیزیک آقای طلوعی دارند
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDavood Faraji
بیخیال توروخدا
استاد یاری این وسط به چه دردت میخوره -
@mohsen-sari حداقل تتا آقای یاری رو بدن به ریاضیا و کسایی که فیزیک آقای طلوعی دارند
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDavood Faraji من پایه رو خیلی خوب جمع کردم با ابریشم فقط چند فصل آخر دوازدهم مشکل دارم
-
Davood Faraji
بیخیال توروخدا
استاد یاری این وسط به چه دردت میخورهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Davood Faraji
بیخیال توروخدا
استاد یاری این وسط به چه دردت میخورهاونم یک ششم مطالبه
حتی کاملم بود فایده نداشت -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arldragon کیف کنید با ابریشم از تابستون پایه رو ببندید و موقع سال فقط آزمون و کنکور چه بزنید رتبه برتر بشید
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arldragon
به هیچ کس اعتماد نکنید
نه معلم نه مدیر نه اموزشگاه نه ...
فقط و فقط و فقط از تجربیات سالای بالاتر کمک بگیرید
کسایی که بهشون اعتماد دارید
خودتون درس بخونید خودتون جمع بندی کنید
بیخیال دنیا و ادماش -
arldragon کیف کنید با ابریشم از تابستون پایه رو ببندید و موقع سال فقط آزمون و کنکور چه بزنید رتبه برتر بشید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDavood Faraji اگه پایه رو بستین تابستون تیر خلاص رو زدید و برید جشن بگیرین
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arldragon در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
قبل از این که اخراج بشین یه نصیحتی به ما کنکوری های ۱۴۰۱ بکنید
همیشه یه راه فرار از این مشکلات واسه خودتون بسازید
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arldragon اگر آلا گفت سال بعد ابریشم واسه دروس عمومی هست و می تونید بخرید
به هیچ وجه نخرید چون خودتون اذیت می شین -
Mahdi Jafari 1
اره کیو از جمعمون اخراج میکنن یعنی ؟sallar savadkoohi منو. واقعا راضیم اگر اخراج بشم. انقدر امسال من حرص خوردم و استرس کشیدم همون بهتر امشب سرمونو بزاریم زمین راحت شیم. از یه طرف فشار خانواده از یه طرف فشار فامیل از یه طرفم مدرسه و همکاری بی نظیر الا
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هر سایت پر بازدیدی رفتم تبلیغات الا بود