لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini یعنی فوق العادست همایش ادبیات زمانش از شیمی بیشتره
30 ساعته همایش استاد حسین خانی -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anمن اصلا تدریس آقای یاری رو ندیدم....
بابا ما بخدا روی آقای طلوعی حساب کرده بودیم... نباید این برنامه سرمون میومد -
راه ابریشم بگیرید
امسال ریاضی که ضبط شده بود واسه ما ایده آل بود -
sallar savadkoohi نه ولی خب بهتره از استاد کازرانیان فول تشریحی به نظرم
Davood Faraji
اخه کلا میخواد 2 تا فصل تجربی رو بگه استاد -
sallar savadkoohi نه ولی خب بهتره از استاد کازرانیان فول تشریحی به نظرم
Davood Faraji خب همایش آقای یاری نیمسال دوم دوازدهم... چی بدردمون میخوره؟ یک همایش باید باشه که کل مباحث پوشش بده
-
Davood Faraji
اخه کلا میخواد 2 تا فصل تجربی رو بگه استادsallar savadkoohi چرا پیاما شد ۹۸۰ تا؟
-
Mahdi Jafari 1
نه راه ابریشم سال بعد یه محصول امادست مثل ریاضی ما تجربیا
اذیتی نداره براشونsallar savadkoohi برادر من ساده ای؟ سال بعدم یه مساله ای درست میکنن برای اذیت کردن.
-
sallar savadkoohi چرا پیاما شد ۹۸۰ تا؟
Amir Kazemi 0
چند تا بود مگه؟
الان 970 تاست -
arldragon ببین بهترین توصیه ای که برات دارم اینه که راه ابریشم نگیری
اینو جدی میگم
اگر میخوای کل سال رو استرس نکشی
و با افرادی که کوچکترین ارزشی برات قائل نیستن سر و کله نزنی اصلا سمت راه ابریشم نیابا کتاب درسی پیش بری بهتر از این وضعیه که درست شده
-
sallar savadkoohi برادر من ساده ای؟ سال بعدم یه مساله ای درست میکنن برای اذیت کردن.
Mahdi Jafari 1
اره خوب بعیدم نیست -
Amir Kazemi 0
چند تا بود مگه؟
الان 970 تاستsallar savadkoohi الان باید ۱۱۰۰ تا باشه
-
sallar savadkoohi الان باید ۱۱۰۰ تا باشه
Amir Kazemi 0
یعنی دارن حذف میکنن؟ -
Mahdi Jafari 1 با وجود اینکه نمیتونم کتب درسی رو بگیرم بازم راه ابریشمو نگیرم؟
اگر فردا دیدید اخراج شدیم.... بدونید که حق با ما بود... خداوکیلی مظلوم تر از راه ابریشمیا نیست تو الا
-
arldragon در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بگیر که ضرر میکنی
از موشهای آزمایشگاهی گذشت دیگه
شما سال دیگه فقط یه پس آزمون نیاز دارید -
Amir Kazemi 0
یعنی دارن حذف میکنن؟sallar savadkoohi شاید خودش حذف کرده از بس زیاده
-
کسی که داری میخونی و حذف میکنی
بدان و اگاه باش که ازار دادن یه مشت کنکوری کار قشنگی نیست -
تو روخدا اگه ما رو مسخره کردین بگین یه کاری کنیم برای خودمون الکی منتظر نذارین
-
آقا به نظرم بگیرین نکات خوب پایه فیزیک رو هر فصل تو یه صفحه بنویسین و فیزیک تتا آقای یاری رو بدن خوب میشه
Davood Faraji خوب همین که شما انقدر سریع به هرچیزی قانع میشید باعث شده بیان ببینن و براشون مهم نباشه دیگه!
عزیز من یعنی چی این حرف!
تتای اقای یاری به چه درد من میخوره
من اگر با اقای یاری حال میکردم همون اول سال فیلمای ایشونو میدیدم دیگه. نیازی به تهیه راه ابریشم نبود. -
sallar savadkoohi شاید خودش حذف کرده از بس زیاده
Amir Kazemi 0
نه اخه شما تاپیک تو دلی رو ببین
700 هزار تا پیامه تقریبا
از اول بسم الله هست -
راه ابریشم بگیرید
امسال ریاضی که ضبط شده بود واسه ما ایده آل بود