بررسی هفتگی گزارش ها
-
zeinab dehghani
سلام
اهان الان بیشتر متوجه شدم پس چون کلا اولویتت اینه که اونا رو جمع بندی کنی طبیعیه که تو برنامت بیشتر باشن خواهش می کنمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa ععع میگما..اول اینکه طاعاتتون قبول باشه و این شبا مارو حتمن دعا کنین
دوم اینکه من جدیدن یه چیز عجیبی..شاید بشه گفت دلهره مانندی افتاده به جونم..اونم اینکه این همه چیزی ک تاالان خوندم،نکنه بعضیاشو یادم بره....فرمول و نکته هارو
مثلا ماالان یه دور قبلا دهم یازدهم رو برای امتحانای ترم و مدرسه بلاخره به زور خوندیم....الانم دوباره مرورشون میکنیما....ولی بازم این حس لنتی مثل خوره افتاده به جونم....
کلی هم سعی بر بیخیال بودنش دارمقرار بود اصن هم بهش فکرنکنم ولی باید اساسی این مشکل رو حل کنم...راه حلی دارین!؟
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارن -
romisa ععع میگما..اول اینکه طاعاتتون قبول باشه و این شبا مارو حتمن دعا کنین
دوم اینکه من جدیدن یه چیز عجیبی..شاید بشه گفت دلهره مانندی افتاده به جونم..اونم اینکه این همه چیزی ک تاالان خوندم،نکنه بعضیاشو یادم بره....فرمول و نکته هارو
مثلا ماالان یه دور قبلا دهم یازدهم رو برای امتحانای ترم و مدرسه بلاخره به زور خوندیم....الانم دوباره مرورشون میکنیما....ولی بازم این حس لنتی مثل خوره افتاده به جونم....
کلی هم سعی بر بیخیال بودنش دارمقرار بود اصن هم بهش فکرنکنم ولی باید اساسی این مشکل رو حل کنم...راه حلی دارین!؟
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارنبا ازمونای جمع بندی(کنکورهای سال های اخیر) این مشکل برطرف میشه و یه درک روشنی برای ادامه راه بهت میده که ادامشو چجوری بخونم و چی کار کنم که فراموش نشه یعنی چجوری مرور کنم
اکثر بچه ها هر سه روز یکبار می زنن ولی دو روز یکبار هم میتونه باشه ولی اون چیزی که مهمتره تحلیلشه که ببینی کجاها یادت رفته
بری با تست زنی مشکل رو برطرف کنی -
zeinab dehghani در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارنبا ازمونای جمع بندی(کنکورهای سال های اخیر) این مشکل برطرف میشه و یه درک روشنی برای ادامه راه بهت میده که ادامشو چجوری بخونم و چی کار کنم که فراموش نشه یعنی چجوری مرور کنم
اکثر بچه ها هر سه روز یکبار می زنن ولی دو روز یکبار هم میتونه باشه ولی اون چیزی که مهمتره تحلیلشه که ببینی کجاها یادت رفته
بری با تست زنی مشکل رو برطرف کنینوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa باشه..خیلـــی ممنون از کمکتون
حتمن انجامش میدم -
پاسخ: گزارش مطالعه بچه های همخوانی
سلامبچه ها اینجا به گزارش هاتون جمعه ی هر هفته فیدبک داده میشه
جمعه برای اینه که با دید کلی تری به عملکردتون نگاه بشه
لطفا موارد ذکر شده در تاپیک گزارش رو در نوشتن گزارش هاتون رعایت کنید
با تشکرنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شدهromisa سلام رومیسا
چه تاپیک خوبی
منم میخوام بیام از فردا گزارش میدم با اجازه
فقط من برنامه آرش را دانلود کردم طبق اون میخوام گزارش بدم امکانش هست؟ چون خیلی از برنامه اش خوشم اومد
امروز عصر تازه استارتش را زدم
البته آنچنان رضایت بخش نبود امروزم -
romisa باشه..خیلـــی ممنون از کمکتون
حتمن انجامش میدمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خواهش می کنم
-
romisa سلام رومیسا
چه تاپیک خوبی
منم میخوام بیام از فردا گزارش میدم با اجازه
فقط من برنامه آرش را دانلود کردم طبق اون میخوام گزارش بدم امکانش هست؟ چون خیلی از برنامه اش خوشم اومد
امروز عصر تازه استارتش را زدم
البته آنچنان رضایت بخش نبود امروزمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سلام با هر برنامه و پایه ای میتونین تو همخوانی شرکت کنین
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani خواهش می کنم
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم راه میدین از فردا شب انشالله بیام؟
️
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
️
سلام خوش اومدی
-
@saghi-mortazavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
️
سلام خوش اومدی
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام منم هستم یازدهممم یکی توضیح بده چی به چیه
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلامخوش اومدین
تو پست اول تاپیک گزارش ها m.an کامل توضیح دادن راجبه نحوه ی گزارش دادن ساعت مطالعه.
تو این تاپیک هم هر اخر هفته راجبه گزارش ها یه فیدبک کلی داده میشه -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه منم میتونم اینجا گزارش داشته باشم آیا؟!
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شدهNarin Hashempour در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلام دوست خوبم
پستت رو منتقل کردم اینجا تا بین گزارش ها نباشه
همه با هر پایه و مقطعی میتونن اونجا گزارش بدن
هفتگی هم تحلیل داریم و فیدبک بهتون تو این تاپیک داده میشه -
Narin Hashempour در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلام دوست خوبم
پستت رو منتقل کردم اینجا تا بین گزارش ها نباشه
همه با هر پایه و مقطعی میتونن اونجا گزارش بدن
هفتگی هم تحلیل داریم و فیدبک بهتون تو این تاپیک داده میشهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
خیلی ممنون -
romisa
خیلی ممنوننوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarin Hashempour خواهش می کنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اینجا میتونم گزارشکار بفرستم؟
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Rashidi
سلام ساعت مطالعه این هفته بعضی روزها خوب نبوده ولی اینکه اومدی و گزارش نوشتی خوب بود.
چرا به غیر از دو روز اول دیگه ادامه نداشته؟؟