-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دست همه دست اندر کاران آلا درد نکنه دبیراتون خیلی عالی هستند اجرتون با حضرت زهرا(س)
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جلسه ٧٠ ادامۀ فصل چهارم فیزیک(٢): کار و انرژی (جلسۀ دوم)
دانلود نمیشه؟؟؟؟؟ -
دانلود نمیشه؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهalireza rea گفته است:
دانلود نمیشه؟؟؟؟؟چک کردم، مشکلی نداره،
http://forum.alaatv.com/topic/1650/آموزش-دانلود-فیلم-ها-با-استفاده-از-internet-download-manager -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان.کسایی ک فیلم جلسه69 70 رو دیدین،اون تستهایی ک استاد کازرانیان حل میکنن در کلاس از روی برگست. برگه تستها برای دانلود گذاشته شده؟ اگر اره،ب چ نامی هست؟ ک دانلود کنم. ممنون میشم پاسخ بدین
-
arsalanalinejad76yahoo.com
مغناطیس و القا استاد رفیعی ببینم ؟نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
به نظر من اره -
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. جلسه ی 68 نوشته ادامه ی فیزیک 3 مغناطیس. این فصل چنده؟ بقیش کجاس؟ من مغناطیس دیگه ای ندیدم
-
سلام. جلسه ی 68 نوشته ادامه ی فیزیک 3 مغناطیس. این فصل چنده؟ بقیش کجاس؟ من مغناطیس دیگه ای ندیدم
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir hossein گفته است:
سلام من فقط میدونم اگه تجربی هستین فصل۳تجربی هاست ومغناطیس فقط دریک جلسه تدریس شده.
-
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره تجربی ام. کلا سال سوم تو چند جلسه تدریس شده؟ قاطی هستش من گیج شدم. چند قسمت رو دیدم خوشم اومد میخوام کل سال سوم رو دانلود کنم. اگه کسی شمرده بی زحمت بگه
-
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تدریس استاد کازرانیان واقعا عالیه. بخدا من پارسالم کنکور دادم ولی حتی تو کنکور هم فیزیک و ریاضی رو 0 درصد زدم. ولی با تدریس ایشون علاقه زیادی به فیزیک پیدا کردم و در ازمون هام داره بسیار خوب جواب میده
میخواستم ببینم آیا استادی مثل آقای کازرانیان واسه درس ریاضی هم هست که بتونه کمکم کنه؟ اگه کسی میشناسه و تدریس خوب سراغ داره بی زحمت به منم بگه دانلود کنم ممنونم -
تدریس استاد کازرانیان واقعا عالیه. بخدا من پارسالم کنکور دادم ولی حتی تو کنکور هم فیزیک و ریاضی رو 0 درصد زدم. ولی با تدریس ایشون علاقه زیادی به فیزیک پیدا کردم و در ازمون هام داره بسیار خوب جواب میده
میخواستم ببینم آیا استادی مثل آقای کازرانیان واسه درس ریاضی هم هست که بتونه کمکم کنه؟ اگه کسی میشناسه و تدریس خوب سراغ داره بی زحمت به منم بگه دانلود کنم ممنونمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir hossein
استاد شامیزاده هم با حل تست درس رو یاد میدن برای ریاضی از فیلم کلاسای ایشون میتونی شما بهره ببری. -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
جزوه برای فصل کار و انرژی نیست فقط تست هست .
داخل جزوه پایه هم نیست.
اگر جزوه پیشنهادی دارید لطفا لینک بدید.
ممنون -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری گفته است:
سلام وخسته نباشید.ببخشیدحجم پایین فیزیک بخش گرماکی قرارمیگیره روی سایت؟
روی سایت موجوده
-
میخواستم ببینم آیا استادی مثل آقای کازرانیان واسه درس ریاضی هم هست که بتونه کمکم کنه؟ اگه کسی میشناسه و تدریس خوب سراغ داره بی زحمت به منم بگه دانلود کنم ممنونمنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir hossein گفته است:
میخواستم ببینم آیا استادی مثل آقای کازرانیان واسه درس ریاضی هم هست که بتونه کمکم کنه؟ اگه کسی میشناسه و تدریس خوب سراغ داره بی زحمت به منم بگه دانلود کنم ممنونمبرای ریاضی تجربی، از فیلم های آقای حسینی فرد در کلاس کنکور(1) استفاده کنید.
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه فیزیک فصل 3 حرکت نوسانی ساده وقتی فایل پی دی افش باز میکنم هرکاری میکنم نمیشه پرینت بگیرم لطفا بررسی کنید.
-
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستانی که میخواهیدفیلم فصل ۸پیش استادوببینیداگه تجربی هستین فیلم دومودانلودکنیددرغیراینصورت هردوفیلمودان کنید.من نمیدونستم واشتباه فیلم ریاضیارودان کردم.موفق باشید
-
سلام جزوه فیزیک فصل 3 حرکت نوسانی ساده وقتی فایل پی دی افش باز میکنم هرکاری میکنم نمیشه پرینت بگیرم لطفا بررسی کنید.
shahmohammadiayahoo.com گفته است:
سلام ، این جزوه اصلاح شد و اگر شما دوباره لطف بفرمایید و جزوه را دانلود نمایید قابل دانلود خواهد بود .
من حا داره همین جا از دوستان به خاطر مشکلات وجود داشته در پرینت جزوات عذر خواهی کنم . چون این چندمین باره که بچه ها چنین گزارشی رو درباره ی یک جزوه می دهند . جزوات دیگر هم اگر مشکلات داشته باشند بفرمایید درست کنیم .
با تشکر -
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام لطفا جزوه فصل چهارم فیزیک پیش موج مکانیکی لطفا درست کنین نمیشه پرینت گرفت.
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید . جزوه ساختار جامد قابل پرینت نیست اگه میشه اصلاحش کنید.
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه الکتریسته ساکن و جاری قابل پرینت نیست تو رو خدا رسیدگی کنید
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۵، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اقای شاهرخی لطفا علاوه بر اینکه تو کانال تلگرام فعال هستید لطفا به سایت هم رسیدگی کنید الان من 2 روزه دارم میگم جزوه فصل 4 پیش موج مکانیکی اشکال داره لطفا رسیدگی کنید و همچنین به نظر سایر دوستان هم همینطور