لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
چرا فعال نکردن ارشو
....
خداوکیلی حرف خودشونو اجرا نکردن
حداقل روی حرفی که میزنید باشین -
حداقل روی حرفی که میزنید باشینAmin Hosseinzadeh امروزم میگن... دوشنبه فعال میکنیم... امروز یکشنبه پس مشکلی نیس
-
Amin Rm
همین الان هم استاد طلوعی بیاد ضبط. کنه خوشبینانه دو هفته دیگه به دستتون میرسه
حداقل بقیه رو فعال کنن ازین عقب.تر نیوفتیم@mohsen-sari اینم حرفیه البته 2 هفتم که نه دگ!
-
حداقل روی حرفی که میزنید باشینAmin Hosseinzadeh چه یکشنبه رو هم بزرگش کردن
-
Amin Hosseinzadeh امروزم میگن... دوشنبه فعال میکنیم... امروز یکشنبه پس مشکلی نیس
Amin Hosseinzadeh هرچی هست فقط بگن کی میدن
ازین سردرگرمی. دربیایم
والا بگن بعد کنکور میدیم بهتراز اینه که هیچی نگن ادم خیالش راحت میشه -
فکر کنم الا همیشه تو آینده هست. مثلا یه بار استاد طلوعی بهشون گفتم کی ضبط فیلم ها رو شروع میکنید برای راه ابریشم. (برای قبل از عید هستش .)گفتن دوشنبه همین هفته . بعد یه هفته فهمیدم که گفتن دوشنبه هفته بعد ضبط رو شروع میکنن.
-
هر وقت یه روز رو آلا میگه چیزی رو میزاره برای هفته بعدش حساب باز کنید.
-
Amin Rm
همین الان هم استاد طلوعی بیاد ضبط. کنه خوشبینانه دو هفته دیگه به دستتون میرسه
حداقل بقیه رو فعال کنن ازین عقب.تر نیوفتیم@mohsen-sari از امروز هم ظبط کنه میتونه خوراک هفته اول رو برسونه بخدا اگه ما اعتراضی کردیم
-
search آقای طلوعی بی نظمن؟ من خودم به شخصه... راه ابریشم آقای ثابتی و آقای پویان نظرو دارم.... و با 10 نفر از بچه های کلاسمون راه ابریشم داریم.... به جرئت میتونم بگم گرچه ممکن بوداقای طلوعی دو روز دیر بکنن... ولی هیچ وقت عقب افتادگی خاصی توی فیزیک نداشتیم... بیشتر عقب افتادگیام واسه شیمی و ریاضیات بود... آقای طلوعی همیشه میرسونن خودشونو... الان کدوم یک از بچه ها با آقای طلوعی مشکل دارن؟ چند نفر تو انجمن دارن خودشون وبه آب و آتیش میزنن که آقای طلوعی هماییششو بده؟
Amin Hosseinzadeh منم هیچی توی فیزیک حس نکردم هیچیییییییی پایه خیلییییییی مرتب اومد
-
Nassim در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
sallar savadkoohi
من که می خوام با همایش آقای کازرانیان جمع بندی کنم
تست ها رو میزنمشما هم جای خواهر من، واقعا کار خوبی می کنی، آقای کازرانیان مسائل رو از راهی حل میکرد که سر جلسه یادمون نمی رفت
همش فرمول های عجیب نمی گفت که سر جلسه کلا هیچی یادمون نیاد! -
@M-an و sohrab سلام
دیروز به اندازه کافی همه بچه ها وقت تلف کردند
امروز که نه بلکه تا هروقت مشکل حل نشه ذهن همه آشفته هست
ما آلایی ها فقط یه چیز میخوایم #آرش-استاد-طلوعی ولاغیر
اگر یه ذره براتون ارزش داریم این کار رو عملی کنید و این رو بدونید در مقابل قولهایی که دادید چه این دنیا و چه اون دنیا مسئول هستید و باید پاسخگو باشید نه اینکه الان بیشتر از ۲۴ ساعت هست به نظر آلایی ها محل نمیذارید
بچه ها اگر بخوان اهمیت بدن به این ۱۱۰۰ پیام اهمیت میدن اگر که نه دیگه باید به فکر خودمون باشیم چون اینجا موندن وقتی کسی پاسخ نمیده فقط به خودمون لطمه میزنه(هرچند بزرگ ترین لطمه رو نبود آرش استاد طلوعی بهمون می زنه)
-
ali mohamadi 0
آلا واقعا همه رو سردر گم کرده
ولی میتونیم با آقای طلوعی در فرسنگ ها جمع بندی کنیمDr Aryan 0 منم همین کار رو میکنم.
-
@M-an و sohrab سلام
اگر یه ذره براتون ارزش داریم این کار رو عملی کنید و این رو بدونید در مقابل قولهایی که دادید چه این دنیا و چه اون دنیا مسئول هستید و باید پاسخگو باشید نه اینکه الان بیشتر از ۲۴ ساعت هست به نظر آلایی ها محل نمیذارید
بچه ها اگر بخوان اهمیت بدن به این ۱۱۰۰ پیام اهمیت میدن اگر که نه دیگه باید به فکر خودمون باشیم چون اینجا موندن وقتی کسی پاسخ نمیده فقط به خودمون لطمه میزنه(هرچند بزرگ ترین لطمه رو نبود آرش استاد طلوعی بهمون می زنه)
ابوالفضل ریسی من روانی شدم به خدا.
-
الان اگه تنش بین آلا و اقای طلوعی هست ما چی کار کنیم الان آرش اقای طلوعی که منتفی شده حداقل بقیه آرش رو بدین تا ما به درد خودمون بسوزیم
اینهمه منتظر موندیم اخرشم هیچی کاش قول های الکی نمیدادین تا ما هم منتظر نمونیم و اینکه هیچ جا پاسخگو نیستید نه تاپیک نه انجمن نه تلگرام نه اینستا
یه لحظه خودتونو جای ما بذارین اگه خودتون بودین عصبانی نمیشدین !!!!! -
@M-an و sohrab سلام
ابوالفضل ریسی آلا به قصد جواب ما رو نمیده . چون حتما با آقای طلوعی مشکل پیدا کردن نمیخوان بگن.
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من دیگه نه حوصله دارم نه گردن و نه چشم که به گوشی زل بزنم ببینم که یه خبری میشه
-
الان اگه تنش بین آلا و اقای طلوعی هست ما چی کار کنیم الان آرش اقای طلوعی که منتفی شده حداقل بقیه آرش رو بدین تا ما به درد خودمون بسوزیم
اینهمه منتظر موندیم اخرشم هیچی کاش قول های الکی نمیدادین تا ما هم منتظر نمونیم و اینکه هیچ جا پاسخگو نیستید نه تاپیک نه انجمن نه تلگرام نه اینستا
یه لحظه خودتونو جای ما بذارین اگه خودتون بودین عصبانی نمیشدین !!!!!zahra maleki آره... مشکل اینه پاسخ نمیدن... قرار وده دیروز آرش فعال شه تو حساب ما راه ابریشمیا پس چی شد
-
یه لحظه خودتونو جای ما بذارین اگه خودتون بودین عصبانی نمیشدین !!!!!zahra maleki من چند بار تو هر تاپیکی گفتم. به نظر من با راه ابریشم جمع بندی کنید. چون ارش آقای ثابتی و پویان نظر قدیمی هستن. من پارسال آرش آقای ثابتی و پویان نظر رو تهیه کردم. فقط امسال برای آرش شیمی فقط فعلا حل سوال های کنکور ۹۹ رو گذاشتن. دیگه از جا های دیگه آپدیت نشده
-
zahra maleki من چند بار تو هر تاپیکی گفتم. به نظر من با راه ابریشم جمع بندی کنید. چون ارش آقای ثابتی و پویان نظر قدیمی هستن. من پارسال آرش آقای ثابتی و پویان نظر رو تهیه کردم. فقط امسال برای آرش شیمی فقط فعلا حل سوال های کنکور ۹۹ رو گذاشتن. دیگه از جا های دیگه آپدیت نشده
Amin Rm اخه راه ابریشم خیلی زیادده اگه بخوام جمع بندی کنم تا بعد کنکور طول میکشه
-
#آرش_استاد_طلوعی