امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
M.an آلا جان بخدا که بااین کارا فقط دارید سابقه خوبتون رو خراب میکنید منی که الان منتظر آرشم اصلا برام مهم نیست که رو سایت شما ۲۰۰۰۰ ساعت ویدیو آموزشی رایگان هست چون من کمتر از شصت روز بامهمترین آزمون زندگیم فاصله دارم والان دارم بازیچه این مشکلات میشم بخداواسه شما خوب نیست این همه اومدید از راه ابریشم تعریف کردید گفتید جامع و کامله درسنامه و همه چی داره ما اومدیم گرفتیم دیدیم ریاضی تجربیش که اصلا درسنامه ندارع!!! فیزیک تجربیشم که دیگه فقط همین قدر بگم که از فرسنگ دو دیگه ندیدم خدایی من تا چند وقت دیگه روم نمیشد به بابام بگم این همایشی ک این همه ازش تعریف کرده بودم بدرد نمیخوره و باید ی کلاس دیگه ثبت نامم کنه بعد پنج ماه تازه روم شد بهش بگم ی جا کلاس ریاضی و فیزیک ثبت نامم کنه خب خداییش الان کی جواب این عقب موندگی رو میده؟؟؟ شمایی که میگفتی با این همایش ب هیچی نیاز نداری چیشد ؟؟ حداقل از اولش به ما نگفتید که ریاضیش درسنامه نداره ، همش میگفتید جامع و کامله!!! الانم که کمتر از دو ماه مونده به کنکور دارید این بازی هارو در میارید یکم درک کنید لطفاً اون دبیری که میاد درس میده حالا هر دبیری تو هر جایی شخص خاصی مد نظرم نیست این دبیر محترم شغلشه این دبیر امسال هست سال بعد هست دو سال بعدشم هست به این کار ب چشم یه فرصت شغلی نگاه میکنه اما من دانش آموز چی ؟؟ منم کنکور شغلمه؟؟ منم سال بعد و بعدو بعدش میتونم کنکور بدم ؟؟ کنکور زندگیه منه آینده منه همه چیزم به این آزمون لعنتی چهار ساعته بستگی داره پس از ما توقع نداشته باشید که بهخاطر بیست هزار ساعت ویدیو آموزشی رایگان رو سایتتون در مورد مشکلات راه ابریشم و آرش سکوت کنیم !!!
-
بچه ها حالا راه ابریشم هرچی بوده داره تمام میشه این بحث ها بیهودست نرید تو حاشیه ،درحال حاضر چیزی که اندکیش دست ماست و میتونیم به گوش مسئولین آلا برسونیم تا دیر نشده ،همایش ارش استاد طلوعی که به نظرم هنوز منتفی نشده
-
Amin Golzari 0 در ️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️ گفته است:
M.an آلا جان بخدا که بااین کارا فقط دارید سابقه خوبتون رو خراب میکنید منی که الان منتظر آرشم اصلا برام مهم نیست که رو سایت شما ۲۰۰۰۰ ساعت ویدیو آموزشی رایگان هست چون من کمتر از شصت روز بامهمترین آزمون زندگیم فاصله دارم والان دارم بازیچه این مشکلات میشم بخداواسه شما خوب نیست این همه اومدید از راه ابریشم تعریف کردید گفتید جامع و کامله درسنامه و همه چی داره ما اومدیم گرفتیم دیدیم ریاضی تجربیش که اصلا درسنامه ندارع!!! فیزیک تجربیشم که دیگه فقط همین قدر بگم که از فرسنگ دو دیگه ندیدم خدایی من تا چند وقت دیگه روم نمیشد به بابام بگم این همایشی ک این همه ازش تعریف کرده بودم بدرد نمیخوره و باید ی کلاس دیگه ثبت نامم کنه بعد پنج ماه تازه روم شد بهش بگم ی جا کلاس ریاضی و فیزیک ثبت نامم کنه خب خداییش الان کی جواب این عقب موندگی رو میده؟؟؟ شمایی که میگفتی با این همایش ب هیچی نیاز نداری چیشد ؟؟ حداقل از اولش به ما نگفتید که ریاضیش درسنامه نداره ، همش میگفتید جامع و کامله!!! الانم که کمتر از دو ماه مونده به کنکور دارید این بازی هارو در میارید یکم درک کنید لطفاً اون دبیری که میاد درس میده حالا هر دبیری تو هر جایی شخص خاصی مد نظرم نیست این دبیر محترم شغلشه این دبیر امسال هست سال بعد هست دو سال بعدشم هست به این کار ب چشم یه فرصت شغلی نگاه میکنه اما من دانش آموز چی ؟؟ منم کنکور شغلمه؟؟ منم سال بعد و بعدو بعدش میتونم کنکور بدم ؟؟ کنکور زندگیه منه آینده منه همه چیزم به این آزمون لعنتی چهار ساعته بستگی داره پس از ما توقع نداشته باشید که بهخاطر بیست هزار ساعت ویدیو آموزشی رایگان رو سایتتون در مورد مشکلات راه ابریشم و آرش سکوت کنیم !!!
با این وضع تا الان ۶ نفر فقط تو انجمن بودن که از راه ابریشم استاد کازرانیان به استاد طلوعی پناه اوردن و الانم هیچ هیچ هیچ
-
Amir Tajfar 0 از کجا میدانی؟
-
فقط حرصم میگیره آلا آنلاینه استوری میزاره ولی دیشب تا حالا التمااس میکنیم واسه یه جواب
حداقل جواب سلاممون که واجبه -
آقای ثابتی هم فول تشریحی کار میکردن من فقط گسسته تونستم ارتباط بگیرم وگرنه تو حسابان و هندسه آقای ثابتی خیلی تشریحی میرفتن و مثل آقای طلوعی و پویان نظر روش های تستی رو نمیگفتن من که فقط تونستم با آقای پویان نظر و طلوعی ارتباط بگیرم چون همش از همون روشی که میگفتن میرفتن جلو و پایبند به درسنامه خودشون بودن ولی آقای ثابتی هر تستی با یه روش و خیلی هم تشریحی
-
Amir Tajfar 0
از هرطرفی حساب کنی اینا برنامشون از ۱۸ اردیبهشت شروع میشه
اقای طلوعی هم بیاد ضبط رو شروع کنه مطمئنن نمیرسه
و طبق چیزایی که شنیده میشه ایشون اگر بیان هم برای این زمان شاید نتونن سرعتی عمل کنن
به احتمال بالا ضبط نمیکنن
منتظر چیزی نباشید بنظرم برید با استاد کازرانیان کار کنید یا جزوه طول سالتون رو بخونید
الان مشکل اصلی اینه چرا ارش هارو فعال نمیکنن -
Davood Faraji دیگه از آقای ثابتی بد کنید که مثل آقای ثابتی هیچکس اینقدر خوب نیست.
-
Amin Golzari 0 دقیقا منم تو حسابان و هندسه دبیر عوض کردم و نتیجه گرفتم چون نمیتونستم با این حجمه از کتاب و درس اینقدر روش مختلف رو یاد بگیرم و عملا حسابان و هندسه برام تو ابریشم کارایی نداشت و ماکه الان فقط با ارش آقای طلوعی نیاز داریم دارند میزنند زیرش و واقعا نمیدونم دانش آموز کنکوری رو چی فرض کردن
-
@mohsen-sari
اخه الان ارش استاد موقاری هم اماده نیست خورد خورد میخوان بذارن
به نظرم میتونن وقت بدن به استاد طلوعی ضبط رو شروع کنن
توی یه روز حداکثر میشه 12 ساعت ضبط کرد -
ما بحثمون به خاطر آلا هستش که چرا فیزیک آقای طلوعی رو نمیزارن.
-
Amin Rm تو حسابان خیلی تشریحی میرفتن ولی خب گسسته واقعا خیلی خوب بودن و مخصوصا احتمال و لی تو حسابان و هندسه نظرم جلب نشد
-
@mohsen-sari من راضیم ده روز دیرتر برسه ولی برسه
این ده روز بقیه دروس رو جلو میبریم بعد میریم سراغ فیزیک
ولی این دوره باید اجرا بشه -
Davood Faraji خب همه سوالات که روش تستی ندارن که!!
-
@mohsen-sari تا آقای طلوعی ضبط میکنن ما میتونیم از همایش گدار کا سه فصل رو پوشش میده استفاده کنیم چون اون هم جمع بندی و استاد تا اون موقع یک بخشی رو ضبط کردند و میشه که تیکه تیکه قرار بدن.چون اساس کار ارش هم اینطوریه که اوب دوازوهم رو ببنده به خاطر امتحان نهایی و بعد بره سراغ پایه
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@mohsen-sari تا آقای طلوعی ضبط میکنن ما میتونیم از همایش گدار کا سه فصل رو پوشش میده استفاده کنیم چون اون هم جمع بندی و استاد تا اون موقع یک بخشی رو ضبط کردند و میشه که تیکه تیکه قرار بدن.چون اساس کار ارش هم اینطوریه که اوب دوازوهم رو ببنده به خاطر امتحان نهایی و بعد بره سراغ پایه
این شد حرف درست
-
ابوالفضل ریسی
اره دیر تر حتی برای مایی که یکم عقب موندگی داریم و دیر شروع کردیم بد نیست -
Amir Tajfar 0 اقا بیان ۴ فصل آخر ۱۲ رو اول ببندن با آقای طلوعی چون اونجا ها تو درسنامه هم ضعف داشت ولی پایه خدایی درسنامه ها خیلی عالی بودن
به نظرم ۴ فصل آخر رو اول تدریس کنن تو آرش مال دوازدهم بعد برن سراغ پایه و سینماتیک -
Davood Faraji
من که میگم مهم تر از درسنامه تسته
چون کلی جزوه داریم و درسنامه و کلک های استاد قرار نیست عوض شن
( البته حالا ما داریم برنامه چیو میچینیم هنوز که احتمالش نزدیک صفره ) -
Amir Tajfar 0 شما خیلی خوش خیالید.!وقتی استاد میگه ضبط نمی شه یعنی ضبط نمیشه دیگه. اصلن فکر کنم بین آلا و استاد طلوعی مشکل (از هر نوعی )پیدا شده. که استاد انقدر رُک میان میگن ضبط نمیکنن.