لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
سلام بچه ها
همه این حرفا درست کنکور نزدیکه همه استرس دارن از طرف خانواده و مدرسه و آلا وووو.......هزار مورد دیگه هم به شدت تحت فشارید اینا کاملا قابل درکه و واقعا حق دارید اما اما
میدونم سخته ولی لطفا قبل از فرستادن هر پیام یه ذره به عواقبش فکر کنید و به فکر آلا و کارمنداش باشید و اونارو هم مراعات کنید(میدونم الان میگید مگه اونا حال مارو درک میکنن مگه اونا مراعات مارو میکنن اصلا مگه اونا به ما فکر هم میکنن که یه همچین بلا هایی داره سرمون میاد) ولی خب نمیدونیم که چه مشکلی پیش اومده نمیدونیم قضیه چیه پس نمیتونیم قضاوت کنیم
بیاین یه کم با خودمون رو راست باشیم هیچکس نمیتونه کارایی رو که آلا برای دانش آموزا کرده رو نادیده بگیره خواهشا یادتون نره این همون آلاییه که چند هزار ساعت فیلم رایگان در اختیارتون گذاشته این همون موسسه ایه که راه ابریشم (که به جرعت کامل ترین و صد البته بی نظم ترین برنامه برای کنکوره) رو با قیمت خیلییی پایین تر عرضه کرده منتی هم نیست چون سیاستشون همینه اما بچه ها اینم درست نیست که حرف از بی انصافی و حقوق شرعی و حلال و حروم بزنیم آلا خیلی وقت پیش دینشو ادا کرده الانم لطفا صبور باشید دل ادمایی رو که بیشتر از هر کله گنده دیگه مملکت در حقمون لطف کردن رو نشکنیدFatemeh Maleki در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام بچه ها
همه این حرفا درست کنکور نزدیکه همه استرس دارن از طرف خانواده و مدرسه و آلا وووو.......هزار مورد دیگه هم به شدت تحت فشارید اینا کاملا قابل درکه و واقعا حق دارید اما اما
میدونم سخته ولی لطفا قبل از فرستادن هر پیام یه ذره به عواقبش فکر کنید و به فکر آلا و کارمنداش باشید و اونارو هم مراعات کنید(میدونم الان میگید مگه اونا حال مارو درک میکنن مگه اونا مراعات مارو میکنن اصلا مگه اونا به ما فکر هم میکنن که یه همچین بلا هایی داره سرمون میاد) ولی خب نمیدونیم که چه مشکلی پیش اومده نمیدونیم قضیه چیه پس نمیتونیم قضاوت کنیم
بیاین یه کم با خودمون رو راست باشیم هیچکس نمیتونه کارایی رو که آلا برای دانش آموزا کرده رو نادیده بگیره خواهشا یادتون نره این همون آلاییه که چند هزار ساعت فیلم رایگان در اختیارتون گذاشته این همون موسسه ایه که راه ابریشم (که به جرعت کامل ترین و صد البته بی نظم ترین برنامه برای کنکوره) رو با قیمت خیلییی پایین تر عرضه کرده منتی هم نیست چون سیاستشون همینه اما بچه ها اینم درست نیست که حرف از بی انصافی و حقوق شرعی و حلال و حروم بزنیم آلا خیلی وقت پیش دینشو ادا کرده الانم لطفا صبور باشید دل ادمایی رو که بیشتر از هر کله گنده دیگه مملکت در حقمون لطف کردن رو نشکنیدخب الان دستور چیه جناب؟
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anدوستان سلام
لطفا دست از تلاش نکشین حتی اگه آلا بهتون گفت اطلاع رسانی می کنیم شما با هر چیزی پیام بدین که بهشون بگین که آرش استاد طلوعی رو می خواین -
سلام بچه ها
بیاین یه کم با خودمون رو راست باشیم هیچکس نمیتونه کارایی رو که آلا برای دانش آموزا کرده رو نادیده بگیره خواهشا یادتون نره این همون آلاییه که چند هزار ساعت فیلم رایگان در اختیارتون گذاشته این همون موسسه ایه که راه ابریشم (که به جرعت کامل ترین و صد البته بی نظم ترین برنامه برای کنکوره) رو با قیمت خیلییی پایین تر عرضه کرده منتی هم نیست چون سیاستشون همینه اما بچه ها اینم درست نیست که حرف از بی انصافی و حقوق شرعی و حلال و حروم بزنیم آلا خیلی وقت پیش دینشو ادا کرده الانم لطفا صبور باشید دل ادمایی رو که بیشتر از هر کله گنده دیگه مملکت در حقمون لطف کردن رو نشکنیدFatemeh Maleki تو بگو 10000000 ساعت وقتی بی نظمه چ فایده؟ وقتی پای قولش نیس چ فایده؟
-
بچه ها خبری شد
-
بچه ها خبری شد
-
بچه ها خبری شد
ابوالفضل ریسی بوی گل یاسمن امد بگو نصف جون شدیم
-
پیامها و پنلتون رو چک کنید
-
بچه ها خبری شد
ابوالفضل ریسی چی شد