لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
اقا این ادمین اقای طلوعی میگه که استاد تستارم تحویل الا داده ولی چون الا اطلاع رسانی نکرده حتی اگرم الان الا بخواد استاد راضی به برگزاری همایش نمیشه
Mahdi Jafari 1 من دیشب با استاد داشتم حرف می زدم ولی فکر می کنم چنین حالتی رو ندارن استاد
-
Abolfazl Sattari بزرگترین اشتباه عمرشونه اگر این تاپیکو حذف کنن چون بازیرو میکشونیم به اینستا
Mahdi Jafari 1 پونصد صفحه هم جزوه مقاله بدن 10000 تست هم بدن بازم ارش استاد طلوعی
-
Mahdi Jafari 1 اینا صحبتای ادمینه
-
Abolfazl Sattari بزرگترین اشتباه عمرشونه اگر این تاپیکو حذف کنن چون بازیرو میکشونیم به اینستا
Mahdi Jafari 1 بقراااان شکایت میکنم|||||||||||: خدا شاهده اینا چ قولاییی دادن و عمل نکردن
-
Mahdi Jafari 1 اینا صحبتای ادمینه
Mahdi Jafari 1 دکتر ناراضی شدن دیگه الا خراب کرد
-
Mahdi Jafari 1 پونصد صفحه هم جزوه مقاله بدن 10000 تست هم بدن بازم ارش استاد طلوعی
erfan javaheri نمیخوام نفت بریزم رو اتیشت
ولی شکایت تهش چیه ؟ -
ولی شکایت تهش چیه ؟sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ولی شکایت تهش چیه ؟هیچ و پوچ... :)))
-
Mahdi Jafari 1 دکتر ناراضی شدن دیگه الا خراب کرد
erfan javaheri من تنها سوالم اینه چرا الا نه به ما میگه چرا نه به استاد طلوعی و چرا با این کاراشون استاد نازنین ناراحت کرد استاد به این با اخلاقی خوبی برا ما داره تلاش میکنه تست گزینش میکنه اونموقع اینا ساکتن هیچی نمیگن چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
-
آقا خب عملا تموم شد دیگه نمایش
آرش فیزیک رو به ما غالب کردن رفت
حتی اگه اعتراضم کنیم دیگه فایده نداره (گرچه من بخدا همایشو از پروفایلم دانلود نخواهم کرد) -
erfan javaheri من تنها سوالم اینه چرا الا نه به ما میگه چرا نه به استاد طلوعی و چرا با این کاراشون استاد نازنین ناراحت کرد استاد به این با اخلاقی خوبی برا ما داره تلاش میکنه تست گزینش میکنه اونموقع اینا ساکتن هیچی نمیگن چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
پس معلوم شد آلا نه تنها به ما بلکه به دبیرم اطلاع رسانی نمیکنه
-
آقا خب عملا تموم شد دیگه نمایش
آرش فیزیک رو به ما غالب کردن رفت
حتی اگه اعتراضم کنیم دیگه فایده نداره (گرچه من بخدا همایشو از پروفایلم دانلود نخواهم کرد)Abolfazl Sattari منم همچنین
-
Mahdi Jafari 1
من بیشتر از این میسوزم که اون تستا طلا بودن و ما نداریمشون -
erfan javaheri خیلی ضد حاله طرف 400 تا تست باکیفیت گزینش کنه شور شوق داشته باشه بعد بهش هیچی نگی وعملا در ندونستن بزاریش
-
Mahdi Jafari 1
من بیشتر از این میسوزم که اون تستا طلا بودن و ما نداریمشونsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
من بیشتر از این میسوزم که اون تستا طلا بودن و ما نداریمشونو قرار بود با شاه کلیدای استاد حل شن....
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
من بیشتر از این میسوزم که اون تستا طلا بودن و ما نداریمشونو قرار بود با شاه کلیدای استاد حل شن....
Abolfazl Sattari
میشد خیلی مطمعن بود که توی کنکور میبینیم تیپاشو -
Abolfazl Sattari
میشد خیلی مطمعن بود که توی کنکور میبینیم تیپاشوsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari
میشد خیلی مطعن بود که توی کنکور میبینیم تیپاشومن تاحالا هرچی استاد گفته رو تو قلمچی دیدم
دقت کن هرچـــــــــــــــــــــی -
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari
میشد خیلی مطعن بود که توی کنکور میبینیم تیپاشومن تاحالا هرچی استاد گفته رو تو قلمچی دیدم
دقت کن هرچـــــــــــــــــــــیAbolfazl Sattari
منم -
خانم مدیر
M.an
حتما یه توضیح منطقی دارید دیگه؟Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خانم مدیر
M.an
حتما یه توضیح منطقی دارید دیگه؟آره تاپیکو میبنده مارو هم از انجمن اخراج میکنه طلب کار میشیم :))))