لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Hosseinzadeh اقای کارزاریان دبیر با ادب با اخلاق کامل گو و جزوه خوبی دارن ولی مثل اینه بگی من با زنم ازدواج کردم و زنم قشنگه ولی طلاق میگیرم با اون یکی زنه ازدواج میکنم
-
من به نوبه خودم تحریم میکنم و دانلود نمیکنم
فقط میدونم زیاد خودمونو درگیر حاشیه نکنیم بهتره...
دیگه ما گفتیم همایش آقای طلوعی بدین... ندادن دیگه.. کارشم نمیشه کرد -
من به نوبه خودم تحریم میکنم و دانلود نمیکنم
Abolfazl Sattari
کسی جز خودت ضرر نمیکنه ها -
Amin Hosseinzadeh اقای کارزاریان دبیر با ادب با اخلاق کامل گو و جزوه خوبی دارن ولی مثل اینه بگی من با زنم ازدواج کردم و زنم قشنگه ولی طلاق میگیرم با اون یکی زنه ازدواج میکنم
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دست خودت نیس یهو شناسنامتو میگاپن چشو وا میکنی میبینی عه این دیگه کیه ://
-
اقا الان کد تخفیف چجوری اومده برا شما؟ برای من فقط خبر فعال سازی اومده و زده منتظر پیامک هیجان انگیز بعدی باش
Mahdi Jafari 1 ببین قبل فعالسازی اومده ابریشمی عزیز فلان کدو بزن 75 درصد تخفیف ارش عمومی میگیری البته پک عمومیا باید پکشو بخری
-
استاد بدی هم نیستم استاد کازرانیان... ولی خب آقای طلوعی بودن یک چیزه دیگه بود...
ولی دیگه چیزیه که شده و باید با شرایط پیش اومده خودمونو وقف بدیم و درسا رو جمع کنیم️
Amin Hosseinzadeh ما نمیگیم بده میگیم نمیشه یه سال با یه ساتاد خوند جمع بندی با یکی کرد
-
Abolfazl Sattari
کسی جز خودت ضرر نمیکنه هاsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari
کسی جز خودت ضرر نمیکنه هابا همون راه ابریشم و جلسه های تستش جمع بندی میکنم
-
اقا الان کد تخفیف چجوری اومده برا شما؟ برای من فقط خبر فعال سازی اومده و زده منتظر پیامک هیجان انگیز بعدی باش
Mahdi Jafari 1 برای منم دیر اومد صبر کن میاد
-
به استاد بگید اون 400 تست رو خودشون جدا بفروشن خارج از آلا بخریم
-
اصن کلاس آنلاین بزارن شرکت کنیم
-
بچه ها من یازدهمی هستم من راه ابریشم دارم و کد تخفیف هم واسه من اومده بنظرتون بگیرم یعنی اگه امسال بگیرم واسه سال بعد ب دردم میخوره؟
-
Abolfazl Sattari عزیز من یبارم گفتم مگه کالباس میخوای بخری
باید کلاس برگزار بشه که ادمینشون گفتن اقای طلوعی ادمی نیست که بخواد همچین کاری بکنه
-
بچه ها من یازدهمی هستم من راه ابریشم دارم و کد تخفیف هم واسه من اومده بنظرتون بگیرم یعنی اگه امسال بگیرم واسه سال بعد ب دردم میخوره؟
حامد شهرکی 0 یه پیام به پشتیبانی آلا بده هر چی گفتنو خلافشو انجام بده
-
باید کلاس برگزار بشه که ادمینشون گفتن اقای طلوعی ادمی نیست که بخواد همچین کاری بکنه
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خب هزینش هرچی باشه میدیم حتی بیشتر از راه ابریشم
-
Mahdi Jafari 1
️
️
-
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خب هزینش هرچی باشه میدیم حتی بیشتر از راه ابریشم
Abolfazl Sattari دکتر طلوعی شان شخصیت دارن بخاطر پول نمیان همایش خارج از الا برگزار کنن
-
Abolfazl Sattari دکتر طلوعی شان شخصیت دارن بخاطر پول نمیان همایش خارج از الا برگزار کنن
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
هعی................
-
Abolfazl Sattari
من پایم -
Mahdi Jafari 1 من گفتم اقای طلوعی این مو که گذاشته بود بالاخره یه جا براش بدشانسی میاره بالاخره اقای طلوعی بدون مو خوشتیپ بودن بفرما اینم نفرین مو