لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm یعنی انقلاب کنیم بجای الا اسم موسسه بزاریم زحمت کشان درس خون بعد اقای طلوعی راضی کنیم بیان درس بدن؟؟
-
Amin Rm یعنی انقلاب کنیم بجای الا اسم موسسه بزاریم زحمت کشان درس خون بعد اقای طلوعی راضی کنیم بیان درس بدن؟؟
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
قربون استدلالت برم جون دل
-
قشنگ با سرنوشتشمون بازی کردن.خیلی شیک و مجلسی.
-
من که عمرا با آقای کارزارنیان بخونم. بدتر از فیزیک متنفر میشم به جای اینکه جمع کنم مطالب رو.
-
حامد شهرکی 0 یه پیام به پشتیبانی آلا بده هر چی گفتنو خلافشو انجام بده
Mahdi Jafari 1 از کجا میتونم ب پشتیبانی پیام بدم؟
-
Amin Rm
به نظرم یکم داریم گندش میکنیم -
حذف استاد طلوعی مثه این میمونه که استاد موقاری رو از زیست حذف کنی!!!!!
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
حذف استاد طلوعی مثه این میمونه که استاد موقاری رو از زیست حذف کنی!!!!!
تصورش هم آزار میده آدمو :((((
-
حامد شهرکی 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
تیکت بزن
-
Amin Rm
به نظرم یکم داریم گندش میکنیمsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Rm
به نظرم یکم داریم گندش میکنیمباو عادت کردیم ناموسواری :((
-
Amin Rm
به نظرم یکم داریم گندش میکنیمsallar savadkoohi گنده کردن.ما کاری نکردیم . خب وقتی اصن پشم هم حسابمون نمیکنن. همین میشه دیگه.
-
Amin Rm هر چی بود که ما نتونستم کاری از پیش ببریم. با سکوتش ن کارشون رو پیش بردن. بچه ها الکی هم با موچین دنبال این موضوعات نباشین که چون فلان اتفاق داره میوفته آقای طلوعی آرش برگزار میکنن. برید تیتر جلسات آقای کارزانیان رو ببینید، موضوعات رشته ی ریاضی هم تدریس شده مثل تکانه و...
بنظرم بیشتر از این وقت خودتون رو با اینجا موندن و افسوس خوردن تلف نکنین. این توصیه برادرانه ی خودم بود. چون تو این چند روز فقط حال خودمون رو بدتر کردیم -
sallar savadkoohi گنده کردن.ما کاری نکردیم . خب وقتی اصن پشم هم حسابمون نمیکنن. همین میشه دیگه.
Amin Rm
اره حرف شما درست
ولی واقعا داریم تیشه میزنیم به ریشه خودمون
24 ساعت شده تقریبا که توی این تاپیکیم
چی شد؟
هیچییی
الانم شمایی که داری لج میکنی با فیزیک به خودت لطمه میزنی
من خودمم نمیخوام ارش استاد کازرانیان رو ببینم چون بیشتر درسنامست ولی شما دارین لج میکنین به نظرم -
Amin Rm
اره حرف شما درست
ولی واقعا داریم تیشه میزنیم به ریشه خودمون
24 ساعت شده تقریبا که توی این تاپیکیم
چی شد؟
هیچییی
الانم شمایی که داری لج میکنی با فیزیک به خودت لطمه میزنی
من خودمم نمیخوام ارش استاد کازرانیان رو ببینم چون بیشتر درسنامست ولی شما دارین لج میکنین به نظرم@sallar-savadkoohiمن با راه ابریشم جمع میکنم.
-
Amin Rm
منم -
الان باید تیکت بزنم آرش استاد کازرانیان رو حذف کنن جلو چشمم نباشه فقط
-
الان باید تیکت بزنم آرش استاد کازرانیان رو حذف کنن جلو چشمم نباشه فقط
-
Amin Rm هر چی بود که ما نتونستم کاری از پیش ببریم. با سکوتش ن کارشون رو پیش بردن. بچه ها الکی هم با موچین دنبال این موضوعات نباشین که چون فلان اتفاق داره میوفته آقای طلوعی آرش برگزار میکنن. برید تیتر جلسات آقای کارزانیان رو ببینید، موضوعات رشته ی ریاضی هم تدریس شده مثل تکانه و...
بنظرم بیشتر از این وقت خودتون رو با اینجا موندن و افسوس خوردن تلف نکنین. این توصیه برادرانه ی خودم بود. چون تو این چند روز فقط حال خودمون رو بدتر کردیمamirmahdi hesami اون عزیزی هم که تاپیک رو ایجاد کرد، به عنوان جمع بندی تمام درد و دل های بچه ها و اعتراضاتشون بنویس(از بی نظمی های راه ابریشم تا ضبط نشدن آرش آقای طلوعی و پویان نظر برای امسال) و به عنوان پیام آخر بزار بمونه (و کسی هم دیگه بعدش پیام نده خواهشاََ) که اگه روزی این تاپیک رو دیدن بدونن چقدر ما ناراحت و عصبی شدیم و بدونن این همه حرف که زده شد راجع به چی بوده
-
@haniehno ولی چه آرشی شد.!!
-
من که با راه ابریشم جمع بندی میکنم
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
فعلا راهی جز این واسمون نذاشتن