بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
-
@a.h.pourmehdegmail.com گفته است:
یکی نیست جواب مارو بده خواهشا
سلام
آخرین جلسه تشکیل شده درج شده است که لینکش http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/9/20/4502 می باشد.
هنوز جلسه جدیدی تشکیل نشده
موفق و سربلند باشید -
سلام آقا درخواست منو لطفا پاسخ دهید جزوه هندسه پایه به علت وجود آرم صنعتی شریف هنگام چاپ کلمات زیر آرم معلوم نیست خواهشا وخواهشا درستش کنید
با تشکرسلام
دبیر دو تا جزوه داده اگه لطف کنید و دقیق بگید. -
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/9/20/365
این جزوه منظورمه کلا نمیشه آرم صنعتی شریف رو کم رنگ تر کنید واسه همه جزوات این مشکل هست خواهش میکنم جزوات رو درست کنید
خیلی ممنون -
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/9/20/365
این جزوه منظورمه کلا نمیشه آرم صنعتی شریف رو کم رنگ تر کنید واسه همه جزوات این مشکل هست خواهش میکنم جزوات رو درست کنید
خیلی ممنونبرای سهولت در استفاده کردن شما جزوه رو درستش کردم، ولی فرمت این آرم آلاء و سایت صنعتی شریف از قبل جوری تعیین شده تا در چاپ مشکلی نداشته باشید.
موفق و سربلند باشید. -
سلام. ببخشید برای درس هندسه استاد کبریایی بهتر است یا استاد حسینی فرد؟ دوستانی که فیلم هاشونو دیدن بی زحمت بگن من فیلم های کدوم استاد رو دانلود کنم؟
-
با سلام
آرم صنعتی شریف رو جزوه هنگام چاپ باعت پاک شدن کلمات زیر آرم می شود اصلاح کنیددر جزوات جدید دیگر آرم و نام سایت قرار نمی گیرد.
سال گذشته عده ای سودجو جزوات ما را با قیمت های گزافی به مردم می فروختند، برای همین آرم و نام سایت را قرار میدادیم که قابل فروش نباشند.
اما بنا به درخواست شماعزیزان در سری جدید حذف شدند. -
سلام /////
كلاسا ديگه برگزار نميشه؟؟؟؟؟ -
سلام خسته نباشید میخواستم این فیلم هارو شروع کنم میشه بگید استاد از چه کتاب هایی استفاده میکنند برای تست و کلا یه اطلاعی از این کلاس بدید //////////////////
-
یه نفر جواب بده لطفا
-
کتاب الگو
-
omidkia4gmail.com
جزوه خود استاد هستش
برای کمک درسی هم تستای الگو استفاده میکنن
با علی -
میشه اسم دقیق کتاب رو بگید و این که هم برای هندسه 1 و هم برای هندسه 2؟؟؟؟؟
-
سوالاتي كه استاد براي جمعبندي هندسه١حل ميكنن از كجاست؟؟؟