️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️
-
محسن محمدخانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki برا من کلا هنوز هیچی نیومده
-
MohammadPasha shahbazireplied to zahra maleki on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki یکم معلومه طول میکشه که برای همه پیام ارسال بشه و تو سایت براشون قرار بگیره چون من که دوتاشون رو گرفتم ولی افراد دیگه هم بودن که نه کد رو گرفتن نه خود همایش رو
-
zahra malekireplied to محسن محمدخانی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محسن محمدخانی خب پس من به خودم امیدوار شدم
-
محسن محمدخانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Infinitie. A on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A حالا چرا ۲ هزار تا
-
سلام الا .
سلام دوستان .
من پارسال ارش گرفتم
امسالم راه ابریشم
الان میشه برام توضیح بدین
تخصصی ها رو الا رایگان بهمون داده
اما برای عمومی ها
من ک پارسال ارش داشتم
خب دینی و عربی و زبان ش رو که دارم
ایا تغییر کرده ؟؟؟؟؟؟؟/؟
فقط ادبیات رو انگار لازم دارم
خب کد تخفیف تک درس بدین
الان من که نمیتونم کل عمومی رو مجدد تهیه کنم -
shayan jafarireplied to ela mla on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ela mla سلام
ببینید قرار آلا این بوده در ازای هر درس راه ابریشم
گدار و آرش رایگان
آلا هیچ تعهدی برا تفتانو بقیه دروس آرشو کد تخفیف نداده بود
ولی حالا لطف کردن هم برا تفتان هم برا آرش کد تخفیف دادن
دیگه باید با قانون استفاده از کد بسازی -
ابوالفضل ریسیreplied to ela mla on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
ela mla در ️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️ گفته است:
سلام الا .
سلام دوستان .
من پارسال ارش گرفتم
امسالم راه ابریشم
الان میشه برام توضیح بدین
تخصصی ها رو الا رایگان بهمون داده
اما برای عمومی ها
من ک پارسال ارش داشتم
خب دینی و عربی و زبان ش رو که دارم
ایا تغییر کرده ؟؟؟؟؟؟؟/؟
فقط ادبیات رو انگار لازم دارم
خب کد تخفیف تک درس بدین
الان من که نمیتونم کل عمومی رو مجدد تهیه کنمسلام
عمومی هاتون آپدیت میشه جز فارسی
تخصصی هم که رایگانه واستون
مشکل همه هم اینه که کد تخفیف فقط واسه پک کامله -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی مشکل اینه که کد تخفیف هنوز نیومده برای من
-
ابوالفضل ریسیreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 در ️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️ گفته است:
ابوالفضل ریسی مشکل اینه که کد تخفیف هنوز نیومده برای من
دیگه وضع شما از من هم بدتره
-
shayan jafarireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 تیکت زدی ؟
-
ela mla دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی دقیقا
-
zahra malekireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 برای منم نیومده
-
ela mla دانش آموزان آلاءreplied to shayan jafari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari باش
-
Reza Mohammadzadeh دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Reza Mohammadzadeh انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Reza Mohammadzadeh دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام، من قصد خرید پک تخصصی جامع همایش ارش رو دارم، پک تخصصی ارش نوشته درحال تولید و ۹۰ ساعتش درست شده بعد از این که من این بسته رو خریداری کردم بقیه بسته چی میشه؟ به مرور برام ارسال میشه؟
-
zahra malekireplied to Reza Mohammadzadeh on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Mohammadzadeh اره بقیه اش میاد
-
Reza Mohammadzadeh دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki ممنونم.چه مدت بعد از پرداخت هزینه میتونم بسته رو داشته باشم؟
و برای دریافت ادامه بسته چی کار باید بکنم؟ -
mahla bpzreplied to Reza Mohammadzadeh on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Mohammadzadeh سلام وقتی هزینه رو پرداخت کردید اون قسمتایی که ضبط شدن تو پروفایلتون قرار میگیره و بقیش هم به مرور وقتی ضبط بشه تو پروفایلتون قرار میدن
-
سلام بچه کد تحفیف ارسال شده؟
-
ابوالفضل ریسیreplied to محسن ملاحسنی on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
236/326