لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm خخخخ من درسا سبک مثل فصل1 دهم و 3و4 یازدهم رو میبینم ولی بقیه نه چون استاد طلوعی واقعا روش گفتنش فرق داره
sali ghoreishi اونا هم نگا نکنی اتفاقی نمیوفته
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لاقل اون چهارصد تست آقای طلوعی رو در قالب تایتان حل کنن برامون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 هیچ قالبی دیگ نداریم خخخخخ
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 ما باید همینطوری سر کنیم
-
Amin Rm خخخخ من درسا سبک مثل فصل1 دهم و 3و4 یازدهم رو میبینم ولی بقیه نه چون استاد طلوعی واقعا روش گفتنش فرق داره
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
همون جلسه یک آرش رو ببینی و خلاقیتی که دکتر طلوعی برای تبدیل واحدا اون ته جزوه گفته بودنو باش مقایسه کنید حساب دستتون میاد :))))
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نمیخوام اصلا
-
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
همون جلسه یک آرش رو ببینی و خلاقیتی که دکتر طلوعی برای تبدیل واحدا اون ته جزوه گفته بودنو باش مقایسه کنید حساب دستتون میاد :))))
Abolfazl Sattari من عاشق دما ی تعادل شدم وقتی تدریس ایشون رو دیدم. بعد تدریس ایشون یه تست گرما رو شرمم میومد حل نکنم.
-
من نمیخوام اصلا
ابوالفضل ریسی بچه ها به نظرتون من سوالات شیمی آرش رو پرینت بگیرم؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
آره اگر میتونی
با مانیتور سوال حل کردن هم چشم رو داغون میکنه و هم فایده نداره -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm من از کل ارش از هندسه گسسته امار میخوام استفاده کنم بقیش انچنان به دل نشست
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیامک تخفیف برا همتون اومده؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیامک تخفیف برا همتون اومده؟
-
@محم-د-تقی-بختیاروند اره
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها آقای ثابتی اصلا گفتن استوری در رابطه با الا نبوده
-
بچه ها آقای ثابتی اصلا گفتن استوری در رابطه با الا نبوده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJavad Payami به خودم گفت
-
Javad Payami به خودم گفت
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJavad Payami و در رابطه با آقای طلوعی هم که پرسیدم گفتن که آقای ابوذر خانی کاری نمیکنن که دانش آموز الایی ضرر کنه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و اینکه دیگه فک نکنم ضبط شه.و بروید سر درستون که دو ماه طوفانی داریم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان از من به شما نصیحت بشینید تست با کتاب بزنید فقط تست آزمونی و بعدش هم 2 روز یا 3 روز یک بار آزمون تخصصی و عمومی بدین و دوبرابر تخصص عمومی بدین چون تایم کمتری میگیره و تعدادش تو کتابای چند کنکور زیاد تره
خلاصه که نشینین رو دنده 5 و علی علی بریم فیلم و عشق و حال هرکی تست بیشتر بزنه و بتونه 400 تا تست بزنه برندست نه کسی که بشینه فیلم ببینه فیلم در حد رفع ابهام هایی که داری نه از اول همه رو ببینین
موفق باشین