لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
این پست پاک شده!
-
-
این پست پاک شده!
هادی حسینی در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@danial-hosseiny
مایتو ساختی با ماله کشیولی پایتو باختی با کار یه شاهی
وقتی می بینی نصفت باگه
جزئت تو کل فقط استهلاکه
تکبیر
یاس فنمون طوفان کرد -
دوستان از من به شما نصیحت بشینید تست با کتاب بزنید فقط تست آزمونی و بعدش هم 2 روز یا 3 روز یک بار آزمون تخصصی و عمومی بدین و دوبرابر تخصص عمومی بدین چون تایم کمتری میگیره و تعدادش تو کتابای چند کنکور زیاد تره
خلاصه که نشینین رو دنده 5 و علی علی بریم فیلم و عشق و حال هرکی تست بیشتر بزنه و بتونه 400 تا تست بزنه برندست نه کسی که بشینه فیلم ببینه فیلم در حد رفع ابهام هایی که داری نه از اول همه رو ببینین
موفق باشین
Javad Payami عزیز دل میگین ارش قدیمی اپدیت اضافه شده فیزیک کل کنکور های 99 پوشش داده لطفا اطلاعات غلط ندید بجاش بگید من با شیوه اقای کارزاریان حال نمیکنم پس نمیبینم نه اینکه ارش برا قدیمه تستاشم ممکنه جواب نده برا 1400 همین ارش استاد کارزاریان اگه واقعا درست ببینی بخونی خیلی خوبه
-
هادی حسینی در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@danial-hosseiny
مایتو ساختی با ماله کشیولی پایتو باختی با کار یه شاهی
وقتی می بینی نصفت باگه
جزئت تو کل فقط استهلاکه
تکبیر
یاس فنمون طوفان کردAbolfazl Sattari یاس فنمون نه
عشق یااااسه -
Javad Payami عزیز دل میگین ارش قدیمی اپدیت اضافه شده فیزیک کل کنکور های 99 پوشش داده لطفا اطلاعات غلط ندید بجاش بگید من با شیوه اقای کارزاریان حال نمیکنم پس نمیبینم نه اینکه ارش برا قدیمه تستاشم ممکنه جواب نده برا 1400 همین ارش استاد کارزاریان اگه واقعا درست ببینی بخونی خیلی خوبه
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من با بیان استاد کازرانیان حال میکردم نمیرفتم راه ابریشم رشته ریاضی بگیرم ://
-
اشتب میزنی:/
-
-
من با بیان استاد کازرانیان حال میکردم نمیرفتم راه ابریشم رشته ریاضی بگیرم ://
Abolfazl Sattari منم حال نمیکنم ولی خب فاجعه درس نمیدن که بازم مفید واقع میشه نمیشه بگیم همایشش بدرد نخور
-
ولی من بیشتر از نبود ارش استاد طلوعی از این میسوزم که دوماه به امید ارش جدید استاد پویان نظر قبلی رو ندیدم ولی الان فهمیدم همونه :)))
-
Abolfazl Sattari منم حال نمیکنم ولی خب فاجعه درس نمیدن که بازم مفید واقع میشه نمیشه بگیم همایشش بدرد نخور
ایشون خود نیکولا تسلا هم باشن وقتی سلیقه من نباشه نمتونم باش نتیجه بگیرم
-
واسه کسی که با خودشون خونده عالیه نه واسه ما
-
ولی من بیشتر از نبود ارش استاد طلوعی از این میسوزم که دوماه به امید ارش جدید استاد پویان نظر قبلی رو ندیدم ولی الان فهمیدم همونه :)))
sallar savadkoohi اقای پویان نظر هم ابریشم تموم کنن تحلیل شیمی 99 که سنگین ترین شیمی چند سال اخیر بود اضاف میکنن به ارش دیگه چی ازین بهتر
-
sallar savadkoohi اقای پویان نظر هم ابریشم تموم کنن تحلیل شیمی 99 که سنگین ترین شیمی چند سال اخیر بود اضاف میکنن به ارش دیگه چی ازین بهتر
کردن دیگه 99 اضافه شده
-
erfan javaheri
اره توی ارش تحلیل 99 اضافه شده الانشم فکر کنم
ولی میگفتن به سبک 99 میخوان جدید ضبط کنن -
Javad Payami و در رابطه با آقای طلوعی هم که پرسیدم گفتن که آقای ابوذر خانی کاری نمیکنن که دانش آموز الایی ضرر کنه
Javad Payami نگاه کنید درسته شاید ضبط نشه ولی یه چیز درست و حسابی هم بهمون ندادن برای جمع بندی||: نامردیه
-
-
erfan javaheri چی درککک نمیکنی کی گفت فاجعس ؟؟؟ با همون دبیری جمعبندی میخوایم که درس خوندیم مثل گدار تمام
-
Abolfazl Sattari در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
ابوالفضل ریسی در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
اینجور چیزا دیگه اینجا وجود خارجی نداره
این روزا ناظم ها نمیتونستن کمکی بهمون کنن
ولی از حق نگذریم در حدتوان کمک میکنن -
erfan javaheri چی درککک نمیکنی کی گفت فاجعس ؟؟؟ با همون دبیری جمعبندی میخوایم که درس خوندیم مثل گدار تمام
sali ghoreishi بابا دوستان میگن بدون اقای طلوعی ارش فاجعس نمیدونم برا 1400 جالب نمیاد اینا منم جوابشون دادم