موج الکترومغناطیس
-
احمد قادری
جوابشم گزینه ۴ هست
تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
ریاضیا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
احمد قادری سلام🙂
من هم گزینه 4 بدست آورم.شما از روش دست راست استفاده کردید؟
-

صورتی میدان الکتریکی و مشکی میدان مغناطیسی
نقاطی که پر رنگ کردم به ترتیب پایینیه نقطه در لحظه t و بالایی t+T/4%(#f98980)[سعی کردم سه بعدی باشه] 🌹
-

صورتی میدان الکتریکی و مشکی میدان مغناطیسی
نقاطی که پر رنگ کردم به ترتیب پایینیه نقطه در لحظه t و بالایی t+T/4%(#f98980)[سعی کردم سه بعدی باشه] 🌹
@kosar-mortazavi
من که با دست راست میرم مثبت زد میشه
انگشت شست به سمت بالا که مثبت وای هست کف دست هم به سمت راست که مثبت ایکس هست امتداد انگشت ها هم به سمت خودمون که میشه مثبت زد
اینطور نیست؟ -
@kosar-mortazavi
من که با دست راست میرم مثبت زد میشه
انگشت شست به سمت بالا که مثبت وای هست کف دست هم به سمت راست که مثبت ایکس هست امتداد انگشت ها هم به سمت خودمون که میشه مثبت زد
اینطور نیست؟کف دست به سمت جهت حرکت B گرفتم و انگشت شست به سمت بالا، و میدان به سمت داخل شد منفی اشتباه میکنم؟🤔🤔
همیار رو منشن کنید اگر میخواهید
-
سلام دوستان عصر بخیر
این سوال رو من که حل میکنم جوابم برعکس پاسخ نامس پاسخ نام ش هم متوجه نمیشم
اگه میشه برام توضیح بدید چی به چی
پیشاپیش تشکر می کنم بابت همفکری تون

-
سلام دوستان عصر بخیر

احمد قادری
سلام ببینید اگه شما جهت هارو بر اساس قاعده ی دست راست در زمان tبرید میشه گزینه ۲ که دقیقا جوابش برعکس گزینه ۴ هستش اما به این دقت کنید که از ما خواسته T/4بعد از زمان tبگیم که جهت ها به چه صورته از اونجایی که گفته میدان مغناطیسی هست رادیکال دو دوم مقدار بیشینه و مقدارش هم در حال کاهشه پس میوفته روی این قسمتی که براتون مشخص کردم بعد از T/4ثانیه میوفته تو قسمت بعدی که مشخص کردم خوب؟ میدونیم که توی اون قسمت مقدار میدان مغناطیسی در حال افزایشه پس میدان الکتریکی هم چون هم گام با میدان مغناطیسی هستش در حال افزایشه (این تحلیل من از قسمت دوم سوال بود )

-
سلام دوستان عصر بخیر

احمد قادری اما قسمت اول سوال
من تحلیلی که انجام دادمو از روی این شکل انجام دادم که مربوط به این سوال نیست فقط میخواستم مفهومشو درک کنم
به این صورت که وقتی توی قسمت اول هستیم که مشخص کردم براتون جهت میدان الکتریکی رو به بالا هست و میدان مغناطیسی برون سو حالا که اومده توی قسمت دوم جهت میدان الکتریکی شده رو به پایین و میدان مغناطیسی شده درون سو
اینو حالا تعمیم میدم به سوال شما ما هم داریم از قسمت اول میریم قسمت دوم توی صورت سوال به ما گفته که توی قسمت اول جهت میدان مغناطیسی در جهت مثبت محور xها هستش پس وقتی میریم توی قسمت دوم جهت میدان مغناطیسی میشه خلاف جهت محور xها و چون جهت انتشار به سمت yهست و با حرکت از قسمت اول به دوم جهتش فرقی نمیکنه پس طبق قاعده دست راست میشه در خلاف جهت z -
احمد قادری
سلام ببینید اگه شما جهت هارو بر اساس قاعده ی دست راست در زمان tبرید میشه گزینه ۲ که دقیقا جوابش برعکس گزینه ۴ هستش اما به این دقت کنید که از ما خواسته T/4بعد از زمان tبگیم که جهت ها به چه صورته از اونجایی که گفته میدان مغناطیسی هست رادیکال دو دوم مقدار بیشینه و مقدارش هم در حال کاهشه پس میوفته روی این قسمتی که براتون مشخص کردم بعد از T/4ثانیه میوفته تو قسمت بعدی که مشخص کردم خوب؟ میدونیم که توی اون قسمت مقدار میدان مغناطیسی در حال افزایشه پس میدان الکتریکی هم چون هم گام با میدان مغناطیسی هستش در حال افزایشه (این تحلیل من از قسمت دوم سوال بود )

Shahedeh Raiespour
خیلی ممنون
خیلی کامل و جامع توضیح دادید نکته سوال اول هم بلد نبودم یادگرفتم مرسی
فقط مگه میدان مغناطیسی به سمت منفی ها حرکت نمی کنه پس داره کاهش میابه دیگه -
Shahedeh Raiespour
خیلی ممنون
خیلی کامل و جامع توضیح دادید نکته سوال اول هم بلد نبودم یادگرفتم مرسی
فقط مگه میدان مغناطیسی به سمت منفی ها حرکت نمی کنه پس داره کاهش میابه دیگهاحمد قادری گفته اندازه یعنی قدر مطلقشو میخواد
-
احمد قادری گفته اندازه یعنی قدر مطلقشو میخواد
Shahedeh Raiespour
آخ آخ آخ
خیلی ممنون بابت توجه تون -
Shahedeh Raiespour
آخ آخ آخ
خیلی ممنون بابت توجه توناحمد قادری خواهش میکنم