امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
mohammadhassan خب شما چیزی بگید بهشون.
-
بچهها فارسی آرش آقای حسین خانی اونایی که خریدید جزوه هاش براتون قرار داده شده؟
-
sallar savadkoohi به خدا بعد کنکور میان جواب میدن با این اوضاع
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بچهها فارسی آرش آقای حسین خانی اونایی که خریدید جزوه هاش براتون قرار داده شده؟
من هنوز نگرفتم
ولی چون فارسی و زیست جدیدن و زیست نیومده احتمالا فارسی هم هنوز نیومده -
ابوالفضل ریسی منم میخوام امروز بخرم. وقتی میزنن پیش فروش یعنی هنوز نمیاد فیلم ها؟
-
ابوالفضل ریسی منم میخوام امروز بخرم. وقتی میزنن پیش فروش یعنی هنوز نمیاد فیلم ها؟
طبق این بخش فیلم هست ولی جزوه نه
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
ابوالفضل ریسی یع چیز دیگه ما که ارش دیر گرفتیم میخوایم از 18 شروع کنیم اقا کبریایی برای 18 ویدیو ضبط نمیکنه چیکار کنیم؟؟
-
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی یع چیز دیگه ما که ارش دیر گرفتیم میخوایم از 18 شروع کنیم اقا کبریایی برای 18 ویدیو ضبط نمیکنه چیکار کنیم؟؟
مجبوریم خودمون رو تطبیق بدیم دیگه
اصلا وجود دو برنامه با اختلاف زمانی یه هفته اشتباه بود -
ابوالفضل ریسی اخه برنامش سوتی داره مثلا دینی دوازدهم زده از درس 10 تا 12 دینی کلا ده درسه یا شیمی تا موقع امتحان نهاییش زده جلسه 24-25 شیمی دوازدهم تا جلسه 31-32 هست چجوری میرسیم اونموقع بهش
-
Abolfazl Sattari جواب منو دادن اونام میگن ما فقز یه اطلاع رسانی میکنیم ومام هیچی نمیدونیم خخخخخ
-
ابوالفضل ریسی بعد اقای حسین خانی از جلسه 6 ببعد درسنامه دارن از جلسه 1 تا 5 تستن ایشون فارسی از جلسه 1 گفته
-
Infinitie. A من از خود استادم پرسیدم بیراه نبود نسبت به حرفای ادمینشون دادش اره خیلییییی به فکرشونه از جمعه هیچی نمیگن روزه سکوت گرفتن هعییییی بماند بماند
-
Infinitie. A چی میگی بابا صلاح چییی این همههههه دانش اموز ارش استا طلوعی میخوان میگی صلاح دونستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری این حرفا به فکرت میرسه؟؟؟؟؟؟ من این همه پول دادم که تهش بگن عه اقا ما فلان چیزو صلاح دونستیم نه داداش اول راااه همه چی مشخص شد
-
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Infinitie. A در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
توضیحش قطعا ساده نبوده که تا الان گفته نشده
آلا به فکر ماست
چه دلیلی داره الان فکر کنیم که به فکر ما نیست و عمدا برای خراب کردن کنکورمون جوابمونو نمیده یا آرشو برگزار نمیکنه!؟
بعدشم
مشکلات یه موسسه رو که نمیان رسانه ایش کنن
این خودش یه پوئن منفیه واسه آلا
پس فردا میان میگن، ببینید آلا فلان مشکلو داره
آقا چیزی که هست و پرواضحه اینه که آرش آقای طلوعی نیست، دلیلشم اینه که موسسه صلاح ندونسته
تجربه هم ثابت کرده موسسه صلاح دانش اموزشو میخواد
پس خلاص!
دیگه اینکه ۳ روز بخوایم انجمنو قُرُق (شایدم غُرُغ) کنیم که کاری از پیش نمیره که!حداقل میفهمن دانش آموزا اعتراض دارن خو
پیج که جواب نمیده
ادمین هم که میفرمایید جو میده
از خود استاد هم ادم رو نمیکنه بپرسه
مدیرام جواب نمیدن ://////
چی میشه کرد؟ایم وسط یه چیز دیگه هم هست
با هیچ کس دیگه ای نمیشه جمع کرد
وگرنه بیمار نبودیم این همه بگیمبه نظرم اگه کنکور و نهایی به تعویق بیوفته که احتمالش زیاده
1.آلا یه برنامه جدید میده مخصوص آرش
2.اگر واقعا نتونستیم استاد طلوعی رو داشته باشیم برا آرش از آرش استاد کازرانیان استفاده کنیم و اون قسمت درسنامه خلاصه آرش فیزیک رو ببینیم تا با استاد کازرانیان هم خو بگیریم
نتیجه های آرش فیزیک پارسال خیلی خوب بوده
کلی درصد بالای 50 وجود داشته از آرشی های پارسال تو فیزیک -
Reza Moslemi Naeini خب اونا حتما در طول سال با آقای کارزارنیان کار کردن!احتمالا با صفر تا صد ها بعد جمع بندیشون هم با آقای کارزارنیان بود. ما امسال با آقای طلوعی فیزیک رو جلو بردیم. اونوقت میشه به نظرت تو ۲۰ الی ۳۰ روز با آقای کارزارنیان خو بگیریم؟ من همون اوایل با آقای طلوعی طول کشید باهاشون خو بگیرم که حدود ۱و نیم ماه طول کشید.به خدا قسم اگر درک کنن حال ما الان چجوریه با اما این کار رو نمیکردن.
-
Reza Moslemi Naeini خب اونا حتما در طول سال با آقای کارزارنیان کار کردن!احتمالا با صفر تا صد ها بعد جمع بندیشون هم با آقای کارزارنیان بود. ما امسال با آقای طلوعی فیزیک رو جلو بردیم. اونوقت میشه به نظرت تو ۲۰ الی ۳۰ روز با آقای کارزارنیان خو بگیریم؟ من همون اوایل با آقای طلوعی طول کشید باهاشون خو بگیرم که حدود ۱و نیم ماه طول کشید.به خدا قسم اگر درک کنن حال ما الان چجوریه با اما این کار رو نمیکردن.
کیه که درک کنه
-
درک می کنم
ولی می گم کاریش نمیشه کرد
اگر استاد طلوعی خواستن همایش خارج آلا بذارن برید که اون هم فکر کنم اگه می خواستن بذارن باید تا الان می گفتن تو پیجشون
از اون طرف هم خیلی زیاده احتمال تعویق نهایی و کنکور و ما هم زمان این رو داریم که خیلی راحت ابریشم رو تموم کنیم و بعد وارد آرش بشیم به موازاتش کنکور بزنیم