️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️
-
shayan jafarireplied to ححنت تحن on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ححنت تحن همه نه
به راه ابریشمی ها کد تخفیف تعلق گرفته -
سیده سارا احدزاده کلور دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
برای منم هنوز کد تخفیف نیومده
تیکتم دادم ولی پاسخ ندادن -
Reza Mohammadzadeh دانش آموزان آلاءreplied to سیده سارا احدزاده کلور on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
این کد تخفیف که میگین برای کسانی هست که فقط در راه ابریشم ثبت نام کردن؟ -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Reza Mohammadzadeh on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Mohammadzadeh بله. حداقل یک درس
-
zahra malekireplied to محسن محمدخانی on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محسن محمدخانی اگه تیکت جواب نمیدن تو تلگرام پیام بده
-
سلام ..
دوستان کسی هست که همایشو تهیه کرده باشه؟؟تعداد جزواتش خیلیه؟؟ -
zahra malekireplied to Zahra Akbari 0 on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Akbari 0 سلام نه خیلی هم زیاد نیست
-
Zahra Akbari 0 دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki
میشه حدودی بگید چند صفحس ؟
منظورم فقط پک اختصاصیه . -
بچه ها اطلاع دارین تا کی ۴۵ درصد تخفیف رو داریم؟
M.an -
سلام. برای همه کد تخفیف اومده؟ من نه کد تخفیفی دریافت کردم نه آرش ریاضی برام فعال شده...
-
Maven در ️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️ گفته است:
سلام. برای همه کد تخفیف اومده؟ من نه کد تخفیفی دریافت کردم نه آرش ریاضی برام فعال شده...
سلام تیکت بزنید
alaatv.com/t -
امین ذات حسن منصوری دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط امین ذات حسن منصوری انجام شده
**
- سلام برنامه ۶۰ روزه عالیه مرسی از آلا**
-
امین ذات حسن منصوری دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به حق این شب های عزیز قدر همه مشکلاتشون حل بشه و شفای بیماران و ریشه کن شدن کرونا و همه به آرزوشون برسن التماس دعا
-
سلام ..
من الان میخوام اقدام کنم به تهیه پک اختصاصی همایش ارش اما هنوز سردرگمم
منکه راه ابریشمو نداشتم نمیتونم از همایش استاد طلوعی استفاده کنم ؟(تجربیم) -
zahra malekireplied to Zahra Akbari 0 on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Akbari 0 نمیدونم شاید 500 صفحه یا بیشتر ولی خب نسبت به راه ابریشم خیلی کمتره
-
zahra malekireplied to Zahra Akbari 0 on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Akbari 0 اگه قبلا درس ها رو خودت خوندی بخر و جمع بندی کن ولی الان که اقای طلوعی ارششون منتشر نشدهفکر کنم اونو باید جدا بخری
-
ابوالفضل ریسیreplied to Zahra Akbari 0 on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سلام فعلا همایش ایشون رو سایت نیست
آرش ایشون شنبه 18 اردیبهشت غروب به صورت پیش فروش قرار می گیره رو سایت.شما که تجربی هستین رو پکتون پیش فرض فیزیک آقای کازرانیان هست
توی سایت تیکت بزنید alaatv.com/t همکارای پشتیبانی راهنمایی می کنن -
ابوالفضل ریسیreplied to Reza Mohammadzadeh on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
shayan jafarireplied to M.an on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده
M.an سلام خانم مدیر وقت بخیر
دیگه آخرین برنامه از 18 اُم شروع میشه و مام منتظر جزوه زیست و ادبیات هستیم ... میشه بگین کی منتشر میشه که کل جزوات رو با هم میخوایم پرینت بگیریم
عقب بی افتیم سخت میشه جبران و بدون جزوه هم نمیشه
263/326