زیست جانوری(بحث)
-
@r-maryam در زیست جانوری(بحث) گفته است:
دکتر 2 تا سوال داشتم
1- گردش خون کدام جانوران مضاعف نیست؟
2-احتمال دختر یا پسر بودن رو چه موقع ضرب می کنیم ؟جواب سوال 2 :
وقتی که توی سوال کلمه دختری با بیماری فلان یا پسری با گروه خونی فلان رو آوردن باید ضرب کنید.
البته لازم به ذکره که بیماری های وابسته به جنس لازم نیست احتمال دختر یا پسر بودن درشون ضرب بشه چون شما الل بیماری رو روی کروموزوم نوشتید و درواقع نوع جنسیت رو هم توی نوشتن صفت مشخص کردید، مثلا هموفیلی.
بیماری های اتوزومی هم که مشخصه اگه پسر یا دختر بودن رو هم ذکر کردن باید ضرب کنیدmohammadhassan این روزای آخر دارم بعضی چیزای ساده روقاطی می کنم مرسی از پاسختون
-
سلام
گزینه1 جانوری که چند ردیف اندام شانه مانند دارد همان وال است که این گزینه درست هست
گزینه2 غلط چون وال پستاندار است وگردش خون مضاعف دارد
گزینه3درست چون پستانداران اوره دفع می کنند و کفش دوزک که فکر کنم حشره محسوب می شود اوریک اسید ترشح می کند و اوره ساده تر از اوریک اسید هست
گزینه4 وال لقاح داخلی دارد چون پستاندار هست و برخی از جانوران آبزی مثل سخت پوستان لقاح داخلی دارندنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-maryam در زیست جانوری(بحث) گفته است:
سلام
گزینه1 جانوری که چند ردیف اندام شانه مانند دارد همان وال است که این گزینه درست هست
گزینه2 غلط چون وال پستاندار است وگردش خون مضاعف دارد
گزینه3درست چون پستانداران اوره دفع می کنند و کفش دوزک که فکر کنم حشره محسوب می شود اوریک اسید ترشح می کند و اوره ساده تر از اوریک اسید هست
گزینه4 وال لقاح داخلی دارد چون پستاندار هست و برخی از جانوران آبزی مثل سخت پوستان لقاح داخلی دارنددرمورد گزینه 1 درست گفتین! طبق کتاب وال به همراه غذاش مقدار زیادی آب وارد دهان و گلوش میکنه! ولی انسان هوا وارد میکنه!
گرینه 2 رو درست گفتین! اون فقط درمورد ماهی درسته!
گزینه 3 رو کاملا درست تحلیل کردین!
گزینه 4 هم درستس گفتین!
درنتیچه گزینه 2 پاسخ سواله -
دکتر 2 تا سوال داشتم
2-احتمال دختر یا پسر بودن رو چه موقع ضرب می کنیم ؟نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-maryam در زیست جانوری(بحث) گفته است:
دکتر 2 تا سوال داشتم
2-احتمال دختر یا پسر بودن رو چه موقع ضرب می کنیم ؟گردش خون حشرات،ماهیا و سخت پوستان و عنکبوتیان مضاعف نیست
-
دوزیستان نابالغ چطور ؟؟
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@r-maryam در زیست جانوری(بحث) گفته است:
دوزیستان نابالغ چطور ؟؟
تو کتاب اشاره ای نشده ولی اگه میخواین بدونین مضاعف هسش و 3 حفره داره قلبشون
-
mohammadhassan این روزای آخر دارم بعضی چیزای ساده روقاطی می کنم مرسی از پاسختون
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-maryam در زیست جانوری(بحث) گفته است:
mohammadhassan این روزای آخر دارم بعضی چیزای ساده روقاطی می کنم مرسی از پاسختون
خواهش میکنم. موفق باشید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط R.Maryam انجام شده
تست6
گزینه1 غلط آنزیم های گوارشی هیدر بعضی بخش های صید رابه ذرات ریز تبدیل می کند
گزینه2 درسته
گزینه3غلط درمورد عروس دریایه
گزینه4غلط هرسلول گوارشی آن میتواند به طور مستقل با محیط تبادل گاز های تنفسی داشته باشد -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط سجاد96 انجام شده
تحلیل تست ششم:
1.(نادرست است) انزیم های گوارشی هیدر فقط بخشی از بدن صید (در اینجا دافنی) رو به ذرات ریز تبدیل میکنند. (نکته این که: فقط بخش قابل گوارش دافنی(بخش های نرم) رو گوارش میده)
2.(نادرست است) سوختن مونومر نداریم.
3.(نادرست است) : این مطلب در مورد عروس دریایی صادق است نه هیدر.
4.(نادرست است) هیدر یک دریازی بدون مهره هست -پس میشه گفت با انتشار گاز های تنفسی رو رد و بدل میکنه -پس میشه گفت هر سلول مستقل از یکدیگر به تبادل گاز های تنفسی با محیط میپردازه.دکتر اشکال در نیاریا با دمپایی میام سراغت
-
تحلیل تست ششم:
1.(نادرست است) انزیم های گوارشی هیدر فقط بخشی از بدن صید (در اینجا دافنی) رو به ذرات ریز تبدیل میکنند. (نکته این که: فقط بخش قابل گوارش دافنی(بخش های نرم) رو گوارش میده)
4.(نادرست است) هیدر یک دریازی بدون مهره هست -پس میشه گفت با انتشار گاز های تنفسی رو رد و بدل میکنه -پس میشه گفت هر سلول مستقل از یکدیگر به تبادل گاز های تنفسی با محیط میپردازه.دکتر اشکال در نیاریا با دمپایی میام سراغت
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسجاد96 در زیست جانوری(بحث) گفته است:
تحلیل تست ششم:
درود بر شما! مونومر مهمترین مولکولای زیستی همون امینواسیدا و نوکلئوتیدا هستن که مواد زاید نیتروژن دار از سوختن این مونومرای ایچاد میشه
-
دکتر روزی چند ساعت باید زیست بخونم؟ و چقدشو تست بزنم؟
-
ممنون از پاسختون,شما پاسخ بدید من فرصت ندارم به صورت مهمان میام میبینم
خیلی مچکر
-
تواناییشو دارم در روز 3 تا 4 ساعت بخونم به نظرتون خوبه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون -
نوشتهشده در ۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متناسب با نیازتون باید بخونین! مثلا من امسال 2 ساعت زیست میخونم! ولی شاید یکی دیگه 4 ساعت نیازش باشه
-
سلام ی سوال داشتم ! واسه ژنتیک اگه بخوام از صفر شرو کنم از چی بخونم ، ینی فیلم و کتاب کدومش !
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود بر شما! ببینین با چی راحتین!حالا ژنتیک کمی بدقلقه! با فیلمای استاد رحیمی شروع کنین
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Bernosi
سلام دکتر
بفیه این مبحث رو برای کنکور 97 ادامه نمیدید؟ -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود! چرا اما اینطوری دیگه نه! به این تاپیک سری بزنین
http://forum.alaatv.com/topic/4095/آزمون-های-هفتگی-زیست-آلاء -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Bernosi
دکتر این بحث خیلی خوب و اموزشی بود ولی این تایپیک جدید ازمونه
اگه میشد اول اموزش میدادید بعد ازمون خیلی خوب میشد... -
@Dr-Bernosi
اگه میشد اول اموزش میدادید بعد ازمون خیلی خوب میشد...نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHMA10 در زیست جانوری(بحث) گفته است:
@Dr-Bernosi
اگه میشد اول اموزش میدادید بعد ازمون خیلی خوب میشد...قصد دارم همین کارو کنم! ولی خب خودمم کنکور دارم امسال! همین آزمونا حداقل 10 ساعت وقتمو میگیره
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Bernosi
من پیشنهادی دارم البته اگر قابل بدونید
پیشنهادم اینه که اول اموزش یه مبحث رو انجام بدید بعد اخرش از همون مطلب تدریس شده ازمون کوچیک بگیرید که خیلی وقت گیر هم نباشه